Bir gecede kaç kez boşalıyorsunuz siz ve partneriniz?

Bizim de haftada 1-2 oluyor bana da fazla gibi geliyor ama kişilerin tercihi olabiliyor demek ki 🙏🏻😌🥰 uyuyup uyanmak bana da ters geliyor tuvalete zor kalkıyorum sonuçta 🤣 ama ten temasını seviyorum. Az öz seviyorum bende :) 1-2 yetiyor.
Zaten evde birbirimize karşı çok sevgi doluyuz, sürekli temas halindeyiz, belkide isteğimizi atıyoruzdur o şekilde :p

Zaten evde birbirimize karşı çok sevgi doluyuz, sürekli temas halindeyiz, belkide isteğimizi atıyoruzdur o şekilde :p
Bizde öyleyiz genelde. Sarılırız dolaşırız el ele vs vs durduk yere öper gıdıklar 🥰 sanırım bunlar istekleri biraz azaltıyor ama ben az olmasından yana sıkıntı yaşamıyorum. Sanki bir sonrakinin kalitesi artıyor gibi geliyor :)

Bizde öyleyiz genelde. Sarılırız dolaşırız el ele vs vs durduk yere öper gıdıklar 🥰 sanırım bunlar istekleri biraz azaltıyor ama ben az olmasından yana sıkıntı yaşamıyorum. Sanki bir sonrakinin kalitesi artıyor gibi geliyor :)
Ben de aynı şeyi düşünüyorum, az ama öz olsun.

Edep ahlak dediğim şeyi bile anlamamışsınız. Sizin evlilik dışı birlikte olmanıza mi edep ahlak demişim? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Geçmiş olsun gerçekten böyle anladıysanız bir daha okuyun isterseniz. Tamam siz haklısınız. Yaşadığınız hayatta başarılar diledim tekrar diliyorum başarılar... hoşşşşçççakalın 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
Ben genel olarak tavrınızı yazdıklarınızı göstermek istedim. Ne tarzda yazmışsınız bu konu üzerine diye. Bende bakış açınıza başarılar diliyorum o halde iyi akşamlar.

Anam babam ön sevişmeyi uzun tutup okşayn öpün yalayın birbirinizi sonra rahatlayın uyuyun bu nasıl bir maymun iştahlılık yahu adam sizden bıkmıştır tabi günde 10kez yapsa yok demiceksnz resmn bi yerde bayılır kalırsınız bu iştahla 🤦🤦🤦🤦🤷🤷🤷🤷

4-5 defa Boşalmak Başarısız veya Tatminkar olmayıpla beraber Tekrar Denemektir Bence . Azgınlığın Sebebi Budur . Normalde İlişkide 2 iyidir . 1.si Zirve 2. Cilası :halay:

şimdi ayrıldık ama ayrılmadan önce günde 2-3 kez ilişkiye girdiğimiz zamanlar olurdu hatta duşta bile rahat bırakılmıyordum sürekli saçlarım ıslak gezerdim. hatta dayanamayıp adamdan kaçardım. şimdi ise bu konuyu okuyorum kahvemi içip :ıslık:
sevişin hanımla sevişmek güzel

Gunde iki kere zor mesele.sizinkide normal degil 3 4 kere iliski istenmesi bence sizde dr gorunun derim.esinizinde isteksizligi normal degil 2 3 gunde bir normal.

Tabi yeni evliyseniz bilemem biz 13 yillik evliyiz

tavsıyem ıstek uyandırıcı fılm konular konusun derım cok fazlası da ıyı degıl her gun uc dort kez seks mı olur dıyor ınsan ama ıstek ıstek ıstek onemlı ten uyumu burda konuların tek sorunu bu

İlişkiyi uzun süre tutabilseniz 2-3 gayet çok iyi .Bunun içinde eşinizin boşalmaya odaklanmasını engellemeniz gerekir. İlişki sırasında 20-30 sn ara verin veya pozisyon değiştirin :halay:

Bence ceviz fındık badem ne blursan yedir kocana 😂
Benim çok istekli olduğum gecelerde ben öyle yapıyorum . Bizim sınırımız cok zaman 3 te son bluyor 😂

4-5 defa Boşalmak Başarısız veya Tatminkar olmayıpla beraber Tekrar Denemektir Bence . Azgınlığın Sebebi Budur . Normalde İlişkide 2 iyidir . 1.si başlangıç 2. Zirve

Bizim ki ben tamam desem her gece yapicak mahvediyor ilk zamanlar tamam da sonradan yoruluyordum her gece 3-4 kere yapıyordu birde her bir bosalmasi 30 dk dan asagi değil ertesi güne bitkin uyanıyordum

Merhabalar..
7 buçuk yıllık evliyim ve çok istekli bir bayanım ama eşimden dolayı istediğim gibi bir cinsel yaşamım yok :KK43: ben her gece hadi olmadı iki gecede bir yapmak istiyorum (bazen kırgınlıklar, kavgalar vs gibi özel durumlar hariç :) ama eşime haftada bir yetiyor hatta 10 günde bir:eek:kavga edersek falan ayda bir bile zor olduğu oluyor.. Neyse öyle böyle yuvarlanıp geldik bu zamana kadar ama ben hiç mutlu ve memnun değilim..bazı insanlardan duydum netten de birkaç yerde okudum gecede erkeklerin en az 2 olmak üzere 3-4-5 kere boşalabildiği yazıyor gerçekten bu olabilir mi? Ben 3 hatta 4 ü bile kaldırabilirim ama erkek için zor tabi arada beklemek ve uğraşmak gerekir..gecen gaza getirdim eşimi de ikinci yi yapmak istedim ama hazırlayamadım onu ikinciye.. Benim 2 oldu ama onun 1.. Devam edemedik..yapanlar nasıl yapıyor? Püf noktası nedir bu işin? Bir kerede rahatlatmak yorum beni tatmin etmiyor ikincisi daha da güzel oluyor bence 3. Cüsü de pekala olur. Bu arada erkek 2 kere olsa da olur kadınını bir şekilde boşaltabilir..tavsiyelerinize çok ihtiyacım var zira şu hayattan gözüm açık gitmek istemiyorum o_O
Valla haline şükret canım benim. Biz eşimle 1 yıldır beraber olmadık. Sorun büyük. Tırlatmama az kaldı.

Boşalmaya ilgili bir konu açıldığı için buraya yazmak istedim, yardımcı olabilir misini, spiral takıldıktan sonra ilk kez ilişkiye girdik, eşim içime boşaldıktan sonra icimdekiler ciksin diye wc ye gittim 5 dk oturdum, bir kaç saat sonra tekrar gittim ve sonra banyo yaptım, sabah kalktıgımda yine akmaya devam etti, bunu nasıl en hızlı veya doğru şekilde halledebilirim, yardımcı olabilir misiniz

Merhabalar..
7 buçuk yıllık evliyim ve çok istekli bir bayanım ama eşimden dolayı istediğim gibi bir cinsel yaşamım yok :KK43: ben her gece hadi olmadı iki gecede bir yapmak istiyorum (bazen kırgınlıklar, kavgalar vs gibi özel durumlar hariç :) ama eşime haftada bir yetiyor hatta 10 günde bir:eek:kavga edersek falan ayda bir bile zor olduğu oluyor.. Neyse öyle böyle yuvarlanıp geldik bu zamana kadar ama ben hiç mutlu ve memnun değilim..bazı insanlardan duydum netten de birkaç yerde okudum gecede erkeklerin en az 2 olmak üzere 3-4-5 kere boşalabildiği yazıyor gerçekten bu olabilir mi? Ben 3 hatta 4 ü bile kaldırabilirim ama erkek için zor tabi arada beklemek ve uğraşmak gerekir..gecen gaza getirdim eşimi de ikinci yi yapmak istedim ama hazırlayamadım onu ikinciye.. Benim 2 oldu ama onun 1.. Devam edemedik..yapanlar nasıl yapıyor? Püf noktası nedir bu işin? Bir kerede rahatlatmak yorum beni tatmin etmiyor ikincisi daha da güzel oluyor bence 3. Cüsü de pekala olur. Bu arada erkek 2 kere olsa da olur kadınını bir şekilde boşaltabilir..tavsiyelerinize çok ihtiyacım var zira şu hayattan gözüm açık gitmek istemiyorum o_O
bir ilişkide defalarca orgazm olabilirsiniz, bunun için eşinizle gecede 2-3 kez birlikte olmanız gerekmiyor,
eşim 1 kez boşalana kadar 6 kez orgazm olmuşluğum var

X