- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anormal bir durum mu? Bence ikincinin olmaması anormal bir durum ya da ben böyle gördüğüm için böyle düşünüyorum. Şu an rekor 5Bence kapasitesini kullanamıyor çünkü 2 kere yapabiliriz diye bahsettiğimde bunun anormal bir durum olduğunu düşünüyor.. Ayrıca işi çok yoğun yorgun oluyor bu yüzden de sık sık olmuyor..sevmesi okşaması ilgisi çok güzel.. Bence kapasitesini kullandırabilirim ama nasıl
İşi hafif değil aksine yorucu.Maşallah yaa..eşinizin işi hafif ve stressiz mi acaba? İş ortamı da sanırım çok etkili oluyor yorgun kafa..cevabınız için çok teşekkür ederim bu arada yanı olabiliyormuş ben olabileceğini hiç düşünmedim ve bilmiyordum inanın bir kere oldu hadi kalk banyo yap tamam yat uyu belki ilk yıllarda bilseydim onun tadına varsaydık şuan daha farklı olurdu siz hiçbirinde mi hissetmiyorsunuz? Çalışıyor musunuz?
Eşiniz bu konu da yardımcı olmuyor mu ? yani sizi rahatlatmak gibi vs ..Bir kerede nasıl 2 defa boşalıyor bu kadınlar ya ben 1i bile bulamadım
Hayır olmuyor. Zaten eliyle dokununca irite oluyorum. Dokunmayı bilmiyor galiba bana çok sert geliyor.Eşiniz bu konu da yardımcı olmuyor mu ? yani sizi rahatlatmak gibi vs ..
Buna bir çözüm bulmalısınız ama.. Sizinde istekleriniz olmalı; seks sadece onun için değil. sizin için de var. Sizinde tadını almanız, sizin de rahatlamanız gerek. Diğer türlüsü çekilmezHayır olmuyor. Zaten eliyle dokununca irite oluyorum. Dokunmayı bilmiyor galiba bana çok sert geliyor.
Boşalabildiğim tek pozisyon var o da onun için yorucu baktı ki olmuyorsa 5 10 dk sonra kendi istediği pozisyona getiriyor. Ben de yoruldum talep etmiyorum
Hiç bir şey hissetmiyorum ki. 0 yani basbaya. Artıkk kendimde sorun olduğuna inanmaya başladım.Buna bir çözüm bulmalısınız ama.. Sizinde istekleriniz olmalı; seks sadece onun için değil. sizin için de var. Sizinde tadını almanız, sizin de rahatlamanız gerek. Diğer türlüsü çekilmez
Sorun sizde değil; sorun eşinizde yüksek ihtimal. hiç bir kadın durup dururken bir şey hissetmez, ya da hisstmeyebilir. Eşinizin yardımı ile olan birşey bu.. en azından bizim öyle.. Ön sevişme süresi uzun tutulabilir.. ya da çok açık olacağı için suan yazamıyorum ama daha farklı şeyler yapabilir,vücudunuz üzerinde.. özellikle sevişme süresi ne kadar uzun tutulursa sizde o kadar etkilenirsiniz.. Ön sevişmeyi uzun tutmayı deneyinHiç bir şey hissetmiyorum ki. 0 yani basbaya. Artıkk kendimde sorun olduğuna inanmaya başladım.
YAni benimle pek ilgilendiği söylenemez bu anlamda. Bu aralar olsun diye oluyor gibi... Deneriz bakalım sağolunSorun sizde değil; sorun eşinizde yüksek ihtimal. hiç bir kadın durup dururken bir şey hissetmez, ya da hisstmeyebilir. Eşinizin yardımı ile olan birşey bu.. en azından bizim öyle.. Ön sevişme süresi uzun tutulabilir.. ya da çok açık olacağı için suan yazamıyorum ama daha farklı şeyler yapabilir,vücudunuz üzerinde.. özellikle sevişme süresi ne kadar uzun tutulursa sizde o kadar etkilenirsiniz.. Ön sevişmeyi uzun tutmayı deneyin
Kızlar bu durumda eşiniz ile konuşmanız gerek, bencil olmamalılar. Sizin de zevk almanız aynı duyguları hissetmeniz gerek. Öyle olmayacak ise adam eli ile devam etsin bir zahmet. Size karşı da saygıları olmak zorunda.Aynisi bizde de var canim iste sex yaptik olsun maksat esim istekli ama benim hic istegim gelmiyor
Ya alemsinEski eşimin 1gece de 7 kere boşaldığını biliyorum hiç abartmıyorum tam 7 defa.. artık 5 ten sonra su olarak geliyordu
adam'ın kafa sı orda atıyordu yani o derece sonra herhalde adama yetemedim zaten aldattı boşadım
Hangi pozisyonmus buHayır olmuyor. Zaten eliyle dokununca irite oluyorum. Dokunmayı bilmiyor galiba bana çok sert geliyor.
Boşalabildiğim tek pozisyon var o da onun için yorucu baktı ki olmuyorsa 5 10 dk sonra kendi istediği pozisyona getiriyor. Ben de yoruldum talep etmiyorum