Bir gecede kaç kez boşalıyorsunuz siz ve partneriniz?

Her gece eşiniz istese bile nasıl yapacaksınız, alev alırsınız sürtünme kuvvetinden haberiniz yok.
Öte yandan doktorlar sağlıklı cinselliğin 3 4 günde 1 olduğunu söyledi zaten.
Bir gecede 2 kere münasebet yaşadığımız oldu ama 3 4 dediğiniz çok afaki rakamlar.

eşinizin haberi olmadan bi doktora danışın bence geciktirici birşeyler ya da enerji verici vs evde de baldır cevizdir enerji verici şeyler bulundurun ne diyelim.

Bence kapasitesini kullanamıyor çünkü 2 kere yapabiliriz diye bahsettiğimde bunun anormal bir durum olduğunu düşünüyor.. Ayrıca işi çok yoğun yorgun oluyor bu yüzden de sık sık olmuyor..sevmesi okşaması ilgisi çok güzel.. Bence kapasitesini kullandırabilirim ama nasıl
Anormal bir durum mu? 😂😂😂 Bence ikincinin olmaması anormal bir durum ya da ben böyle gördüğüm için böyle düşünüyorum. Şu an rekor 5 ✌🏻

Maşallah yaa..eşinizin işi hafif ve stressiz mi acaba? İş ortamı da sanırım çok etkili oluyor yorgun kafa..cevabınız için çok teşekkür ederim bu arada yanı olabiliyormuş ben olabileceğini hiç düşünmedim ve bilmiyordum inanın bir kere oldu hadi kalk banyo yap tamam yat uyu belki ilk yıllarda bilseydim onun tadına varsaydık şuan daha farklı olurdu siz hiçbirinde mi hissetmiyorsunuz? Çalışıyor musunuz?
İşi hafif değil aksine yorucu.
Ben de çalışıyorum.
Hemen hemen hiç birinde

Bence adama macun vs. yedir yoksa cinsellikten soğuyacak

erkekler cinsellik daha yatkın olmasına ragmen cok ustlerıne gidincede sıkılıyorlar

Gecede 3-4 olmaz diyen arkadaşlar neye göre diyor onu anlamadım :KK70:
2 bile zor demiş özellikle bir kaç kişi :KK70: Arkadaşlar derin devlet meselesi değil bu gece de 3 cok ideal bir rakam yanii kimse size arka arkaya yapın demiyor ama dinlene dinlene yapılabilecek ulaşılabilecek bir rakam :KK70: yani biz özellikle bu durumu ctesi geceleri değerlendiriyoruz :KK70: gece 1 de yattığını farz edersen .. biri 1 de olur .. diğeri ilki bittikten 30-40 dk sonra olur .. diğeri de duşunu alırsın uyursun sabaha karşı 5 civarı olur.. gayet makul ve olabiliyor :KK70:

Eşiniz bu konu da yardımcı olmuyor mu ? yani sizi rahatlatmak gibi vs ..
Hayır olmuyor. Zaten eliyle dokununca irite oluyorum. Dokunmayı bilmiyor galiba bana çok sert geliyor.
Boşalabildiğim tek pozisyon var o da onun için yorucu baktı ki olmuyorsa 5 10 dk sonra kendi istediği pozisyona getiriyor. Ben de yoruldum talep etmiyorum

Hayır olmuyor. Zaten eliyle dokununca irite oluyorum. Dokunmayı bilmiyor galiba bana çok sert geliyor.
Boşalabildiğim tek pozisyon var o da onun için yorucu baktı ki olmuyorsa 5 10 dk sonra kendi istediği pozisyona getiriyor. Ben de yoruldum talep etmiyorum
Buna bir çözüm bulmalısınız ama.. Sizinde istekleriniz olmalı; seks sadece onun için değil. sizin için de var. Sizinde tadını almanız, sizin de rahatlamanız gerek. Diğer türlüsü çekilmez

Buna bir çözüm bulmalısınız ama.. Sizinde istekleriniz olmalı; seks sadece onun için değil. sizin için de var. Sizinde tadını almanız, sizin de rahatlamanız gerek. Diğer türlüsü çekilmez
Hiç bir şey hissetmiyorum ki. 0 yani basbaya. Artıkk kendimde sorun olduğuna inanmaya başladım.

Hiç bir şey hissetmiyorum ki. 0 yani basbaya. Artıkk kendimde sorun olduğuna inanmaya başladım.
Sorun sizde değil; sorun eşinizde yüksek ihtimal. hiç bir kadın durup dururken bir şey hissetmez, ya da hisstmeyebilir. Eşinizin yardımı ile olan birşey bu.. en azından bizim öyle.. Ön sevişme süresi uzun tutulabilir.. ya da çok açık olacağı için suan yazamıyorum ama :KK70: daha farklı şeyler yapabilir,vücudunuz üzerinde.. özellikle sevişme süresi ne kadar uzun tutulursa sizde o kadar etkilenirsiniz.. Ön sevişmeyi uzun tutmayı deneyin

Sorun sizde değil; sorun eşinizde yüksek ihtimal. hiç bir kadın durup dururken bir şey hissetmez, ya da hisstmeyebilir. Eşinizin yardımı ile olan birşey bu.. en azından bizim öyle.. Ön sevişme süresi uzun tutulabilir.. ya da çok açık olacağı için suan yazamıyorum ama daha farklı şeyler yapabilir,vücudunuz üzerinde.. özellikle sevişme süresi ne kadar uzun tutulursa sizde o kadar etkilenirsiniz.. Ön sevişmeyi uzun tutmayı deneyin
YAni benimle pek ilgilendiği söylenemez bu anlamda. Bu aralar olsun diye oluyor gibi... Deneriz bakalım sağolun

Aynisi bizde de var canim iste sex yaptik olsun maksat esim istekli ama benim hic istegim gelmiyor

Aynisi bizde de var canim iste sex yaptik olsun maksat esim istekli ama benim hic istegim gelmiyor
Kızlar bu durumda eşiniz ile konuşmanız gerek, bencil olmamalılar. Sizin de zevk almanız aynı duyguları hissetmeniz gerek. Öyle olmayacak ise adam eli ile devam etsin bir zahmet. Size karşı da saygıları olmak zorunda.

Hangi pozisyonmus bu:deli:

X