Bir gecede kaç kez boşalıyorsunuz siz ve partneriniz?

Hayır olmuyor. Zaten eliyle dokununca irite oluyorum. Dokunmayı bilmiyor galiba bana çok sert geliyor.
Boşalabildiğim tek pozisyon var o da onun için yorucu baktı ki olmuyorsa 5 10 dk sonra kendi istediği pozisyona getiriyor. Ben de yoruldum talep etmiyorum
Hangi pozisyonmus bu:deli:

Öyle ama :KK70: :KK70: adam mütamadiyen hafta da 4 defa ilişki istiyordu her ilişkide en az 3 kere boşaldığını düşünsek ( kiii hafta sonları bu rakam 5-6 yı buluyordu ) adam 1 hafta da 12 defa boşalıyordu yani :KK70: en az diyorum :KK70: buna can mı dayanır ? ona rağmen ayak uydurmaya çalışıyordum ama yetemedim demek ki :KK70: sonra bi baktım aldatılıyorum :KK70: sonra bir baktım mahkemedeyim sonra bi baktım boşamışım :KK70: :KK70:

Hayır olmuyor. Zaten eliyle dokununca irite oluyorum. Dokunmayı bilmiyor galiba bana çok sert geliyor.
Boşalabildiğim tek pozisyon var o da onun için yorucu baktı ki olmuyorsa 5 10 dk sonra kendi istediği pozisyona getiriyor. Ben de yoruldum talep etmiyorum
Hangi pozisyonmus bu:deli:

Öyle ama adam mütamadiyen hafta da 4 defa ilişki istiyordu her ilişkide en az 3 kere boşaldığını düşünsek ( kiii hafta sonları bu rakam 5-6 yı buluyordu ) adam 1 hafta da 12 defa boşalıyordu yani en az diyorum buna can mı dayanır ? ona rağmen ayak uydurmaya çalışıyordum ama yetemedim demek ki sonra bi baktım aldatılıyorum sonra bir baktım mahkemedeyim sonra bi baktım boşamışım
Sonra bir de bakmışsın adamın gicina deppigi vurmuşsun 😂😂😂😂😂😂

Öyle ama adam mütamadiyen hafta da 4 defa ilişki istiyordu her ilişkide en az 3 kere boşaldığını düşünsek ( kiii hafta sonları bu rakam 5-6 yı buluyordu ) adam 1 hafta da 12 defa boşalıyordu yani en az diyorum buna can mı dayanır ? ona rağmen ayak uydurmaya çalışıyordum ama yetemedim demek ki sonra bi baktım aldatılıyorum sonra bir baktım mahkemedeyim sonra bi baktım boşamışım
Canım bu ara kaç yaslarindasiniz

Aaa maşaallah
Ne güzel çok sevindim adına..bu yenisi nasil
Bu daha makul canım.. Hafta da 2-3 ideal diyenlerden :KK70: hafta sonları iş stresini atmak için 1gece de 2-3 olduğu oluyor ama tabi bu karşılıklı istek ile olan bir şey. Ve her zaman değil. Arada bir.. sonuçta makine değiliz insanız ve can taşıyoruz her dk motor gibi hazır bekleyemeyiz. Bunu anlayacak erkek şart.

Bu daha makul canım.. Hafta da 2-3 ideal diyenlerden hafta sonları iş stresini atmak için 1gece de 2-3 olduğu oluyor ama tabi bu karşılıklı istek ile olan bir şey. Ve her zaman değil. Arada bir.. sonuçta makine değiliz insanız ve can taşıyoruz her dk motor gibi hazır bekleyemeyiz. Bunu anlayacak erkek şart.
Erken boşalma proble mi var mi peki

Ben sekiz bucuk aylık evliyim haftada 3-4 oluyor ama hafta sonu ise bazen tek gecede çift olabiliyor ancak ben 4-5 i abartı buldum bence mümkün değil

İnandırıcı gelmeyen ne anlayamadım? Eşim 4-5 kere boşalabiliyor demedim ki bunu yapanlar varmış okuduğum kadarıyla dedim
Var tabi bekar olup kadınsız kalıp bulduğunda da depolama isteği olan erkekler evli adam niye kendini öyle yorsun zaten elinin altında cazip gelmiyor sanırım bir de 😮

X