Bir gecede kaç kez boşalıyorsunuz siz ve partneriniz?

Benim faza istekli olmam mı size inandırıcı gelmeyen? Niye her kadın isteksiz veya aynı istek düzeyinde mi olmak zorunda
Tamam bacım sakinn kızma anladığım kadarıyla sende sinir yapıyor olmadığı geceleri dediğin gibi adam yorgun ola bilir bünyesi kaldıramıyor ola bilir ama insanın mahremiyetini bu kadar ulu orta konuşulmalı bence esinin durumunda olan çok insan var

O istemiyorsa yada olmayacaksa sen biraz cabala ne bilim biraz tahrik et. Yada yaparsın aşkım de gibi şeyler. So ucta yeni evli değilsiniz. Eşinizi muhakkak tanıyorsunuz. Ona gore davranin. Bu arada en fazla 3 kere tabikide mümkün okadar da imkansiz değil tabi dinlenerek. Yada dusuneceginiz gün bol dinlenin güzel gecirin. Ceviz fındık seyler tuketsin.

Sen de bi nala vurmuşsun bi mıha. Hem az olmasından yakiniyorsun bi yandan da 2 3 4 ver Allah ım ver diyorsun. Ne diyeceğimi şaşırdım.

O istemiyorsa yada olmayacaksa sen biraz cabala ne bilim biraz tahrik et. Yada yaparsın aşkım de gibi şeyler. So ucta yeni evli değilsiniz. Eşinizi muhakkak tanıyorsunuz. Ona gore davranin. Bu arada en fazla 3 kere tabikide mümkün okadar da imkansiz değil tabi dinlenerek. Yada dusuneceginiz gün bol dinlenin güzel gecirin. Ceviz fındık seyler tuketsin.
Sanırım en önemlisi dinlenmek..dingin Kafa..gazlamaya çalışıyorum gün içinde de ufak dokunuşlarla sözlerle vs hazırlamaya çalışıyorum yoksa çok stres yapıyor iki gece peşpeşe yaparken bile.. Sanırım bolca güzel söz ve tahrik 👌

Gecede 3 te olur 4 te. Benimkisi hiç durmadan hazır oluyor vallahi ben şok oluyorum.. Üstelik şeker hastası. Maşallah diyim de benim bile dinlenmeye ihtiyacım oluyor.
Aman isterse 5 olsun ben hiç birinde bir şey hissetmiyorum kii
Maşallah yaa..eşinizin işi hafif ve stressiz mi acaba? İş ortamı da sanırım çok etkili oluyor yorgun kafa..cevabınız için çok teşekkür ederim bu arada yanı olabiliyormuş ben olabileceğini hiç düşünmedim ve bilmiyordum inanın bir kere oldu hadi kalk banyo yap tamam yat uyu belki ilk yıllarda bilseydim onun tadına varsaydık şuan daha farklı olurdu 🙈 siz hiçbirinde mi hissetmiyorsunuz? Çalışıyor musunuz?

Keşke bende ilişkide 2 kere boşalsam
Bence isterseniz olur o kadar ümitsiz olmayın rahat kafa vr odaklanmak önemli..erkeklerin belki daha zor ama bence kadınlar daha kolay oluyor tabi bana göre bu..insan kendini keşfettikçe neler istediğini ve yapabileceğini daha iyi biliyor..

Evliliğin ilk aylarında suyunu çıkaracaktın sen adamin bi güzel
7.5 yıl diyorsun...gecede 2 seferi buluyorsan yine iyi
İnanın çok doğru diyorsunuz ilk çocuk olana kadar suyunu çıkarmak gerekiyormuş..ama ilk ilişkimizin gerçekleşmesi bir ayı geçmişti..birbirimizi tanımamız vs..insan kendini yıllar geçtikçe keşfediyor bence o zamanlar biri bile zor buluyorduk karşılıklı uyumu yakalamabilmek çok zaman aldı ben hep utandım yaklaşmaya ve istediğim gibi dokunmaya..inanın surda bir yıldır daha rahatım isteklerini biraz daha iyi belli EDEBİLİYORUM ama yine de tam değil

Bizde genelde bir kere oluyor 2. nadir. 2de boşalmadan bitiyor çoğu zaman ama bize yetiyor. Her gün olunca sıkılırım ben. Ara vererek daha iyi bence özlemiş oluyoruz.

X