Öyleyse bir şekilde nasıl çözeceğini merak ettim ben de.
Sizce basit sorun mu yazdığım?
Geçmişe dönük takıntılarına göre daha basit bir sorun. Onları aşabilse şayet bu konuda da yol alabileceğimizi düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyleyse bir şekilde nasıl çözeceğini merak ettim ben de.
Sizce basit sorun mu yazdığım?
Eşcinsel olup sizi paravan olarak kullanması ihtimalini basit buluyorsunuz. İlginçGeçmişe dönük takıntılarına göre daha basit bir sorun. Onları aşabilse şayet bu konuda da yol alabileceğimizi düşünüyorum.
"Basit sorun, çözeriz" dediğiniz üye eşinizin cinsel yöneliminin farklı olabileceğini söylemişti. Buna bulabileceğiniz tek çözüm boşanmak olur?Geçmişe dönük takıntılarına göre daha basit bir sorun. Onları aşabilse şayet bu konuda da yol alabileceğimizi düşünüyorum.
Galiba yanlış anladı yazdığım yorumu. Ya da gerçekten basit ona göreÖyleyse bir şekilde nasıl çözeceğini merak ettim ben de.
"Basit sorun, çözeriz" dediğiniz üye eşinizin cinsel yöneliminin farklı olabileceğini söylemişti. Buna bulabileceğiniz tek çözüm boşanmak olur?
Geçmişe dönük takıntılarının da evlenmeden önce muhtemelen farkındaydınız. Bu kadar kompleksli bir adam illa ki öncesinde de göstermiştir kendisini. Bunları çözmeden evlilik kararı vermeseydiniz keşke.
Bir de aklımda bir düşünce var, o nedenle soruyorum yanlış anlamayın. Eşinizle nasıl tanışıp evlilik aşamasına geldiniz?
Üzer tabii ki.Evet sözlük yazarı gerçekten de İşte haklısınız tamamen. Maalesef ben de eşten çok arkadaşıyım gibi hissediyorum. Ve o da sizin gibi ilk birlikte olduğu kişiyle evlenmeyi istemezmiş, öyle demişti. Tabi yine üzdü beni.
Galiba yanlış anladı yazdığım yorumu. Ya da gerçekten basit ona göre
Ben açıkçası eşinizin size "razı olarak" evlendiğini, ilişkinizin cinsellik ayağındaki sorunların bir nedeninin de bu olduğunu düşünüyorum.Açıkçası eşcinsel olma durumunu da konuşmuştuk. Hatta ben ona sormuştum. O da olmadığını, daha önce hiç sevgilisi olmadığını söylemesinin eşcinsel olması durumunda eşcinsel olduğunu söylemesi kadar zor bir durum olduğunu söylemişti. Yani daha önce hiç sevgilisi olmaması da eşcinsel olma olasılığı kadar toplum içinde garip ona göre. Onunla da yüksek lisansta tanışmıştık. Ailesi gayet iyi ve eğitimli insanlardı. Zamanla ilerdi.
Sayıları azda olsa ilk deneyimini eşiyle yaşayan erkekler var. Sizinki gibi olduğunu sanmıyorum o adamların. Bence siz inanmak istediğiniz şeye inanıyorsunuz. Önce doktora gidip muayene olsun Eşiniz. Sağlık sorununu çözsün. Eğer her şeye rağmen size uzaksaSanırım anlatamadım. Basit dedim çünkü ana problemlerine göre basit olduğunu düşünüyorum. Uzak durmasının ve muhtemelen kendisini yetersiz hissetmesinin sebebi benden öncesinin olmaması. Geçmişindeki takıklıklarını düzeltebilirsek bu konuda da otomatik olarak ilerleyebiliriz gibi geliyor.