- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
Sagol canimBu güzel birşey bence seviyorki sizi rüyanızda da olsa yanınızda oldunu hisettiriyor başınız sağolsun
Aynı durum bende de var.Ozellikle kötü rüyalar.Oyle ki bazen aynı rüyaları tekrar tekrar görüp rüyamda ne olacağını biliyorumArkadaşlar yardımınıza ihitiyacım var ben bir gecede rüyada 5 ten fazla rüya görüyorum artık uykumdan çok yorgun kalkıyorumve rüyaların etkisinde kalıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor doktoramı gitmem gerek ne yapmam gerek bana fikir verirmişsiniz
Aynısı valla bende de yaAynı durum bende de var.Ozellikle kötü rüyalar.Oyle ki bazen aynı rüyaları tekrar tekrar görüp rüyamda ne olacağını biliyorum
Peki yaşanacak olayları görüyor musun?Ben ölüm haberi alacaksam onunla ilgili işaretler ya da başına bir şey gelecek kişiyi ısrarla görürüyorum.En son yıllardır görmediğim bir komşumuzu hep kahvaltı sofrasında görüyordum.Bir kaç defa tekrarladı rüyam.Sonra haberini aldım kadın yataktan kalkıp yüksek tansiyondan olduğu yere yığılmış.Ertesi gün polis kapıyi kırılıp içeri girince fark edilmiş.Kime desen inanmaz rüyalarımı...Aynısı valla bende de ya
Yani bazen evet oluyor rüyamda gördüm şeyler bir bakmışım gerçekleşiyoPeki yaşanacak olayları görüyor musun?Ben ölüm haberi alacaksam onunla ilgili işaretler ya da başına bir şey gelecek kişiyi ısrarla görürüyorum.En son yıllardır görmediğim bir komşumuzu hep kahvaltı sofrasında görüyordum.Bir kaç defa tekrarladı rüyam.Sonra haberini aldım kadın yataktan kalkıp yüksek tansiyondan olduğu yere yığılmış.Ertesi gün polis kapıyi kırılıp içeri girince fark edilmiş.Kime desen inanmaz rüyalarımı...
Etkisinde kalıyorsan gitmelisin.Arkadaşlar yardımınıza ihitiyacım var ben bir gecede rüyada 5 ten fazla rüya görüyorum artık uykumdan çok yorgun kalkıyorumve rüyaların etkisinde kalıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor doktoramı gitmem gerek ne yapmam gerek bana fikir verirmişsiniz
Fazlasıyla kalıyorumEtkisinde kalıyorsan gitmelisin.
umarım işe yarar kitap okumayı seviyorum ama bu seferde sonrakı sayfalarda ne olucak diye kafama takıyorum
Cidden mi ya
Bende öyleyim ve çok yorucu oluyor cevapları bende bekliyorumArkadaşlar yardımınıza ihitiyacım var ben bir gecede rüyada 5 ten fazla rüya görüyorum artık uykumdan çok yorgun kalkıyorumve rüyaların etkisinde kalıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor doktoramı gitmem gerek ne yapmam gerek bana fikir verirmişsiniz
Evet yorucu bır hayatım var şuan canımYorgun yada stresli bir döneminiz olabilir mi?
Hayat konforunuzu yitirdiyseniz ki öyle görünüyor bi psikiyatri hekimi ile görüşebilirsiniz.
Bende çok stresli olduğum zaman daha fazla rüya görüyorumÇok stresli ve üzgün olduğum dönemde bende öyle gece çok fazla rüya görüp uyanıyordum gördüğüm rüyalar ara ara kötü rüyalar oluyordu ama geneli güzeldi ona rağmen çok yorgun uyanıyordum. O süreci atlatınca gece tek rüya görmeye başladım. Sizde öyle bir dönemden geçiyor musunuz?
Günde 3 bardak şekersiz kahve tüketiyorum yaEvet kız kafeini ve teini azalt. Saat 3ten sonra kafein içeren şeyler tüketme, kahve ve çikolata dahil. Çikolata az bir miktar olabilir 20grı geçmemeli. Rahat gece uykusunun en büyük düşmanı kafein.
Kahvesiz bi gün düşünemiyorum ya evet fazla3 çok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?