Bir gecede çok rüya görüyorum

Arkadaşlar yardımınıza ihitiyacım var ben bir gecede rüyada 5 ten fazla rüya görüyorum artık uykumdan çok yorgun kalkıyorum 😞ve rüyaların etkisinde kalıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor doktoramı gitmem gerek ne yapmam gerek bana fikir verirmişsiniz
Aynı durum bende de var.Ozellikle kötü rüyalar.Oyle ki bazen aynı rüyaları tekrar tekrar görüp rüyamda ne olacağını biliyorum 🤷

Aynısı valla bende de ya
Peki yaşanacak olayları görüyor musun?Ben ölüm haberi alacaksam onunla ilgili işaretler ya da başına bir şey gelecek kişiyi ısrarla görürüyorum.En son yıllardır görmediğim bir komşumuzu hep kahvaltı sofrasında görüyordum.Bir kaç defa tekrarladı rüyam.Sonra haberini aldım kadın yataktan kalkıp yüksek tansiyondan olduğu yere yığılmış.Ertesi gün polis kapıyi kırılıp içeri girince fark edilmiş.Kime desen inanmaz rüyalarımı...

Peki yaşanacak olayları görüyor musun?Ben ölüm haberi alacaksam onunla ilgili işaretler ya da başına bir şey gelecek kişiyi ısrarla görürüyorum.En son yıllardır görmediğim bir komşumuzu hep kahvaltı sofrasında görüyordum.Bir kaç defa tekrarladı rüyam.Sonra haberini aldım kadın yataktan kalkıp yüksek tansiyondan olduğu yere yığılmış.Ertesi gün polis kapıyi kırılıp içeri girince fark edilmiş.Kime desen inanmaz rüyalarımı...
Yani bazen evet oluyor rüyamda gördüm şeyler bir bakmışım gerçekleşiyo

Arkadaşlar yardımınıza ihitiyacım var ben bir gecede rüyada 5 ten fazla rüya görüyorum artık uykumdan çok yorgun kalkıyorum 😞ve rüyaların etkisinde kalıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor doktoramı gitmem gerek ne yapmam gerek bana fikir verirmişsiniz
Etkisinde kalıyorsan gitmelisin.

Çok stresli ve üzgün olduğum dönemde bende öyle gece çok fazla rüya görüp uyanıyordum gördüğüm rüyalar ara ara kötü rüyalar oluyordu ama geneli güzeldi ona rağmen çok yorgun uyanıyordum. O süreci atlatınca gece tek rüya görmeye başladım. Sizde öyle bir dönemden geçiyor musunuz?

Bende öyleyim ve çok yorucu oluyor cevapları bende bekliyorum

Çok stresli ve üzgün olduğum dönemde bende öyle gece çok fazla rüya görüp uyanıyordum gördüğüm rüyalar ara ara kötü rüyalar oluyordu ama geneli güzeldi ona rağmen çok yorgun uyanıyordum. O süreci atlatınca gece tek rüya görmeye başladım. Sizde öyle bir dönemden geçiyor musunuz?
Bende çok stresli olduğum zaman daha fazla rüya görüyorum

Evet kız kafeini ve teini azalt. Saat 3ten sonra kafein içeren şeyler tüketme, kahve ve çikolata dahil. Çikolata az bir miktar olabilir 20grı geçmemeli. Rahat gece uykusunun en büyük düşmanı kafein.
Günde 3 bardak şekersiz kahve tüketiyorum ya

Ben kendimi bildim bileli 5 dk bile uyusam hemen rüya görürüm. Genel olarak gündelik, güzel rüyalar görürüm. Kabuslar çok nadirdir. Rüya görmeyi çok seviyorum çünkü sonradan rüya tabirlerine bakarak anlamlarını öğrenmeyi seviyorum. Bu rüyayı çok görmemin uykumu alamamakla ilgisi olduğunu düşünmuyorum. Bazı insanlar doğru düzgün uyuyamaz ama pek rüya bile göremez. Ben neredeyse rüya ile gerçek hayatı karistiracak kadar fazla fazla rüya goruyorum. Bazen gündelik, bazen dünyayı dolaşmak gibi çok ilginç bazen hayatıma işaret edebilecek, çok nadir de kabus görüyorum.

Eğer siz de küçüklükten beridir bu sekildeyseniz problem değil ama son zamanlarda yoğunluk varsa sizin için sıkıntılı olabilir.

Ama bazen ben de sizin gibi yoğun rüya gormekten dolayı yoruldugumu hissediyorum.
Rüya görmediğim zamanlar benim tam tersi gündelik hayatımda fiziksel olarak yoruldugum zamanlarda oluyor.

Back
X