- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.506
- 128
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
Valla alışsam diye düşünüyorum ama kararsızkalıyorumBen de sizin gibiyim hatta gün içinde 10 dakikalık bi kestirme yapsam o zaman bile rüya görürüm. Kesinlikle çok yorucu bi durum ama ben çok alıştım.
Kötü ruya görsem uyanınca geçiyor. Iyi bi rüya görsem rüya da olsa iyi bişey yaşıyorum diyorum. Gece olsa da yatsam rüya görsem diye iple çekiyorum inanın.
Rüyalarımsız asla
Alış boşver renksiz hayatımıza bi renk giriyo işteValla alışsam diye düşünüyorum ama kararsızkalıyorum
Ben saat 5'ten sonra tatlı vs yeme içmeyi bıraksam uyumadan görmeye başlarım rüyalarıSaat oglen sonu 5 ten sonra tatli seker cikolata tuketimi varmi
Ben saat 5'ten sonra tatlı vs yeme içmeyi bıraksam uyumadan görmeye başlarım rüyaları
Vazgeçmesi zorBen saat 5'ten sonra tatlı vs yeme içmeyi bıraksam uyumadan görmeye başlarım rüyaları
Arkadaşlar yardımınıza ihitiyacım var ben bir gecede rüyada 5 ten fazla rüya görüyorum artık uykumdan çok yorgun kalkıyorumve rüyaların etkisinde kalıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor doktoramı gitmem gerek ne yapmam gerek bana fikir verirmişsiniz
Evet stresliyim bu aralar çocuk istiyoruz onun düşüncesi sürekli kafamdaGün içinde çok mu stresli oluyorsunuz ya da bu ara duygusal olarak yorgun musunuz?
Normal insanlar gibi bir rüya görsem dediğinde haklısın ama bir tane değilkiBen ruya gormezsem uyudugumu anlamam.hatta tam uykuya dalmadan ruyaya basladigim olur.yani uyku demek ruya demek benim icin
Hergunde cikolata yemem
Aynı durumdan muzdarıptım bir doktor magnezyum tuzu önerdi yatmadan 1 saat önce içip uyuyordum uyku kalitem bu sayede artmıştı sizde araştırınn tavsiye ederimArkadaşlar yardımınıza ihitiyacım var ben bir gecede rüyada 5 ten fazla rüya görüyorum artık uykumdan çok yorgun kalkıyorumve rüyaların etkisinde kalıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor doktoramı gitmem gerek ne yapmam gerek bana fikir verirmişsiniz
Araştırıcam teşekkür ederim canım baya birşey araştırdım sırayla hepsini uygulamayı düşünüyorumAynı durumdan muzdarıptım bir doktor magnezyum tuzu önerdi yatmadan 1 saat önce içip uyuyordum uyku kalitem bu sayede artmıştı sizde araştırınn tavsiye ederim
Evet stresliyim bu aralar çocuk istiyoruz onun düşüncesi sürekli kafamda
Tabiki bende 1tane görmem.cesit cesit.Normal insanlar gibi bir rüya görsem dediğinde haklısın ama bir tane değilki
Uyku kalitem artmıştı artık uyudan uyuyaınca savaşdan çıkmış gibi olmuyordumAraştırıcam teşekkür ederim canım baya birşey araştırdım sırayla hepsini uygulamayı düşünüyorum
umarım işe yarar kitap okumayı seviyorum ama bu seferde sonrakı sayfalarda ne olucak diye kafama takıyorumGece derin uykuya geçtiğinizde bilinçaltına işleyen sorunlar, cevabı bulunamamış sorular açığa çıkar. Uyumadan önce kafanızı boşaltmaya çalışın. Sevdiğiniz bir kitap olabilir eğer ilginizi çekiyorsa meditasyon yapın
Bu güzel birşey bence seviyorki sizi rüyanızda da olsa yanınızda oldunu hisettiriyor başınız sağolsun4 sene önce gorümcem vefat etti.çok samimiydik.hergün gece onu rüyamda gorüyorum.yani her gece beraberiz
Alışmıssınız bencede ama normal değil yaniTabiki bende 1tane görmem.cesit cesit.
En az 3 yada 4ruya.bilmiyorum bana tuhaf gelmiyor alistim sanirim.hep boyleydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?