Bir gecede çok rüya görüyorum

Valla alışsam diye düşünüyorum ama kararsızkalıyorum

Gün içinde çok mu stresli oluyorsunuz ya da bu ara duygusal olarak yorgun musunuz?

Ben ruya gormezsem uyudugumu anlamam.hatta tam uykuya dalmadan ruyaya basladigim olur.yani uyku demek ruya demek benim icin
Hergunde cikolata yemem
Normal insanlar gibi bir rüya görsem dediğinde haklısın ama bir tane değilki

Aynı durumdan muzdarıptım bir doktor magnezyum tuzu önerdi yatmadan 1 saat önce içip uyuyordum uyku kalitem bu sayede artmıştı sizde araştırınn tavsiye ederim

Aynı durumdan muzdarıptım bir doktor magnezyum tuzu önerdi yatmadan 1 saat önce içip uyuyordum uyku kalitem bu sayede artmıştı sizde araştırınn tavsiye ederim
Araştırıcam teşekkür ederim canım baya birşey araştırdım sırayla hepsini uygulamayı düşünüyorum

Evet stresliyim bu aralar çocuk istiyoruz onun düşüncesi sürekli kafamda

Gece derin uykuya geçtiğinizde bilinçaltına işleyen sorunlar, cevabı bulunamamış sorular açığa çıkar. Uyumadan önce kafanızı boşaltmaya çalışın. Sevdiğiniz bir kitap olabilir eğer ilginizi çekiyorsa meditasyon yapın.

4 sene önce gorümcem vefat etti.çok samimiydik.hergün gece onu rüyamda gorüyorum.yani her gece beraberiz

umarım işe yarar kitap okumayı seviyorum ama bu seferde sonrakı sayfalarda ne olucak diye kafama takıyorum

Plak için çene filmi çekildi diş kökümde kist çıktı kist alınınca dizi film gibi rüyalar bitti ama öyle yüzde yüz rüyasız uyku değil magnezyum tuzu ve şeker teşekkür tüketmemeyi bi deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…