Bir gecede çok rüya görüyorum

Ben de sizin gibiyim hatta gün içinde 10 dakikalık bi kestirme yapsam o zaman bile rüya görürüm. Kesinlikle çok yorucu bi durum ama ben çok alıştım.
Kötü ruya görsem uyanınca geçiyor. Iyi bi rüya görsem rüya da olsa iyi bişey yaşıyorum diyorum. Gece olsa da yatsam rüya görsem diye iple çekiyorum inanın.
Rüyalarımsız asla🤣
Valla alışsam diye düşünüyorum ama kararsızkalıyorum😂

Arkadaşlar yardımınıza ihitiyacım var ben bir gecede rüyada 5 ten fazla rüya görüyorum artık uykumdan çok yorgun kalkıyorum 😞ve rüyaların etkisinde kalıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor doktoramı gitmem gerek ne yapmam gerek bana fikir verirmişsiniz

Gün içinde çok mu stresli oluyorsunuz ya da bu ara duygusal olarak yorgun musunuz?

Arkadaşlar yardımınıza ihitiyacım var ben bir gecede rüyada 5 ten fazla rüya görüyorum artık uykumdan çok yorgun kalkıyorum 😞ve rüyaların etkisinde kalıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor doktoramı gitmem gerek ne yapmam gerek bana fikir verirmişsiniz
Aynı durumdan muzdarıptım bir doktor magnezyum tuzu önerdi yatmadan 1 saat önce içip uyuyordum uyku kalitem bu sayede artmıştı sizde araştırınn tavsiye ederim

Aynı durumdan muzdarıptım bir doktor magnezyum tuzu önerdi yatmadan 1 saat önce içip uyuyordum uyku kalitem bu sayede artmıştı sizde araştırınn tavsiye ederim
Araştırıcam teşekkür ederim canım baya birşey araştırdım sırayla hepsini uygulamayı düşünüyorum

Evet stresliyim bu aralar çocuk istiyoruz onun düşüncesi sürekli kafamda

Gece derin uykuya geçtiğinizde bilinçaltına işleyen sorunlar, cevabı bulunamamış sorular açığa çıkar. Uyumadan önce kafanızı boşaltmaya çalışın. Sevdiğiniz bir kitap olabilir eğer ilginizi çekiyorsa meditasyon yapın.

4 sene önce gorümcem vefat etti.çok samimiydik.hergün gece onu rüyamda gorüyorum.yani her gece beraberiz

Gece derin uykuya geçtiğinizde bilinçaltına işleyen sorunlar, cevabı bulunamamış sorular açığa çıkar. Uyumadan önce kafanızı boşaltmaya çalışın. Sevdiğiniz bir kitap olabilir eğer ilginizi çekiyorsa meditasyon yapın
umarım işe yarar kitap okumayı seviyorum ama bu seferde sonrakı sayfalarda ne olucak diye kafama takıyorum 😃

Plak için çene filmi çekildi diş kökümde kist çıktı kist alınınca dizi film gibi rüyalar bitti ama öyle yüzde yüz rüyasız uyku değil magnezyum tuzu ve şeker teşekkür tüketmemeyi bi deneyeyim

Back
X