- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Bence bir an önce olur instadaki gibi emojiler gelmesi lazım beğeni attığın zaman sayfada kalpler veya alkis falan çıkıyor ya o tarz olsa duygularımıza tercüman olur mesela şuan siz hayal edin ekranınızda bı sürü alkışAdam yalanci,iftiraci. Siz telefon diyorsunuz. İcine tukureyim boyle adamdan gelecek telefonun
Eşya konusuna şaşırdım Allah akıl fikir versin atalarımız boşuna dememiş ayağını yorganına göre uzat diye
Biz hoş gülüp geçiyoruz telefonu kapatınca bu mevzu bizim için kapanıyor asıl mesele konu sahibinde takılmış iPhone halbuki çok ciddi sorunları var bize de beddua etmiş ama Allah yardımcısı olsun zor daha yeni evlisin ve esin böyle davranıyor kendi değerini iPhone ile ölçüyor değişik.İşte acayip bir iphone cilginligi oluşuyor yeni evlenince, konu sahibi o yuzden boyle yapiyor herhalde. Baksaniza kp altinlarini almasa onlari bozdurup alacakmiş.
@Neyleym kız niye şaşırdın bakimm senBiz hoş gülüp geçiyoruz telefonu kapatınca bu mevzu bizim için kapanıyor asıl mesele konu sahibinde takılmış iPhone halbuki çok ciddi sorunları var bize de beddua etmiş ama Allah yardımcısı olsun zor daha yeni evlisin ve esin böyle davranıyor kendi değerini iPhone ile ölçüyor değişik.
Hepimiz o kelimeyi garipsedik aslında "haketmek"Aşk gözünüzü kör etmiş herhalde. Ne biçim adam bu? Sizin de düşünceleriniz tuhaf. Telefonu haketmek falan...
Ay zenginlerin arasında fakir olmak daha kötü, bir ara konu açayım çektiğim dertleriallahtan fakiriz de prestij yapacagiz diye iphone almak zorunda kalmiyoruz
Bizede Beddua etmiş yazmışsınız ya ona şaşırdım, ben görmemiştim beddua ettiğini@Neyleym kız niye şaşırdın bakimm sen
@Neyleym böyle demiş asko sanki biz iPhone almadıkSizi gerçekten Allah'a havale ediyorum umarım beni çok iyi anlayabilceğiniz bi durumun içine düşersiniz :)
Bak ya, biz kötü olduk yani şimdi@Neyleym böyle demiş asko sanki biz iPhone almadık
Ya ben bu sefer kesin bir ay falan banlanırım ama annemin çoook güzel bir lafı var şey yemeyi biliyorsun da bunu mu bilmiyorsun ? 22 yaşında işi bırakıp koca derdine düşmeyi biliyorsun , şiddet görüp göz ardı etmeyi biliyorsun , kocan yatak odanı ailesine açmış bunu da biliyorsun daha da senin yüzün o adama bakarken kızarmadan telefon istemeyi de biliyorsun ama bizim söylediklerimizi bilmiyorsun ya da işine gelmiyor kardeşim kusura bakma benim kocam gidip kayınpedere biz karı koca olamadık dese onun o ağzını yırtarım şeref namus yoksunu musun sen insan karısını yatak odasını anlatır mı derim ama derdiniz hala elbise telefon bir de şaka gibi gurur yapsam anlamaz diyorsunuz gurur, utanma bunlar başkası anlasın diye yapılan şeyler değil nasıl arsız birisiniz siz yaSizde kendimce soktuğum lafı cimbizlayip tekrar bana söylüyorsunuz bence bu daha komik ayrıca buraya derdimi paylaşmaya geldim fikir vermek yerine aşağılayıcı şekilde konuşmak ne kadar doğru daha 22 yaşındayım ve sizler gibi düşünemiyor olabilirim
Ya ben bu sefer kesin bir ay falan banlanırım ama annemin çoook güzel bir lafı var şey yemeyi biliyorsun da bunu mu bilmiyorsun ? 22 yaşında işi bırakıp koca derdine düşmeyi biliyorsun , şiddet görüp göz ardı etmeyi biliyorsun , kocan yatak odanı ailesine açmış bunu da biliyorsun daha da senin yüzün o adama bakarken kızarmadan telefon istemeyi de biliyorsun ama bizim söylediklerimizi bilmiyorsun ya da işine gelmiyor kardeşim kusura bakma benim kocam gidip kayınpedere biz karı koca olamadık dese onun o ağzını yırtarım şeref namus yoksunu musun sen insan karısını yatak odasını anlatır mı derim ama derdiniz hala elbise telefon bir de şaka gibi gurur yapsam anlamaz diyorsunuz gurur, utanma bunlar başkası anlasın diye yapılan şeyler değil nasıl arsız birisiniz siz ya
Ailemin durumu iyi yazmış bir mesajında. O kadar da mal mülk olduğunu sanmıyorum ya, konu sahibi öyle sanıyordur bence. Eşi kaç yaşında acaba onu merak ettim, ergen evliliğine benziyor.Konuyu bir türlü tamamen okuyamadim ama siz sadece maddi durumuna aşik olmuşsunuz bu adamın. Yaşınız küçük aileniz de belli ki orta halli insanlar. Bunca mal mülk para gözünüzü boyamış. Evlilik yürür sanmışsınız. Yazık olmuş.
Tamamen hikaye bence aile durumu iyi olan insan böyle nir şey için kendini bu hallere sokar mı yaAilemin durumu iyi yazmış bir mesajında. O kadar da mal mülk olduğunu sanmıyorum ya, konu sahibi öyle sanıyordur bence. Eşi kaç yaşında acaba onu merak ettim, ergen evliliğine benziyor.
Yorumlari okuyamadim da konu mesajinda durumu çok çok çok iyi yazmisti. Oyle düşündüm ben de.Ailemin durumu iyi yazmış bir mesajında. O kadar da mal mülk olduğunu sanmıyorum ya, konu sahibi öyle sanıyordur bence. Eşi kaç yaşında acaba onu merak ettim, ergen evliliğine benziyor.
Böyle üç tane 'çok' kullanacak kadar iyi adam da bir telefon için bu kadar olay çıkarmazdı bence. Tabii zenginlik de görecelik bir kavram.Yorumlari okuyamadim da konu mesajinda durumu çok çok çok iyi yazmisti. Oyle düşündüm ben de.