Bir garip ödünç kıyafet mevzusu

sormalıydı
iyi niyetli bir insansınız sat derdiniz muhtmelen
sormaması terbiyesizlik

bugün buluşacaktınız ne yaptınız buluştunuz mu aldınız mı kıyafet ve küpelerinizi
buluşmak istemiyorsa binin taksiye dolmuşa siz evine gidin

bugün buluşacaktınız ne yaptınız buluştunuz mu aldınız mı kıyafet ve küpelerinizi
buluşmak istemiyorsa binin taksiye dolmuşa siz evine gidin
Yok valla kaç gündür ses çıkmiyor en son attigim sesli mesaja cevap vermedi. Ben de msj attim ne var ne yok diye az önce. Bakalim ne olacak

Bu konudan da anlaşılacağı gibi acıma yetime koyar götüne tezi bir kere daha tasdiklendi kaşelendi onaylandı.

Valla şu yaşadığımız dönemden artık illallah ettim.
Bi twit var, keşke taşı taşa vurup ates yaksaydım da şu zaman da yaşamasaydım diye…

Kadına cevap dahi yazmıyor. Yakında whatsapp görüldüsünü kapatırsa şaşmam.

Yok valla kaç gündür ses çıkmiyor en son attigim sesli mesaja cevap vermedi. Ben de msj attim ne var ne yok diye az önce. Bakalim ne olacak
X yere gittim (onun evine yakın bi yer söyleyin) dönerken sana uğrayayım da dediğim şeyleri alayım evde misin yazsaydınız keşke
Ne var ne yok çok ortaya bi mesaj olmuş
Evde misin uğrcam mesajına cevap yazma zorunluluğu duyardı.

Arasanıza şimdi şuan
sorguya çeker gibi de ki neden cevap vermiyorsun kaç gündür ulaşmaya çalışıyorum açarsa tabiki de
ama sert olun. Anlasın hatasını
Açmazsa da işin rengi değişik
ne ilginç insanlar var
içimden bir his küpeleri sattı diyor ve kaybettim diyecek

Ne var ne yok yazana kadar hayırdır eşyalarımı alacağım diyince sesin sedan kesildi yazsaydınız ya.. biz kudurduk burda

Dolap hesabından, canım ben bunları sana ödünç vermiştim satmak istesem kendim satardım, yazsanız çok mu ağır olur ? Ya da sonuna bunları senden alsam hamile bir arkadaşıma ödünç vermeyi düşünüyorum ama maddi bir sıkıntıdan dolayı ise sende kalsın diye ekleseniz nasıl olur ?
Ben olsaydım dolap hesabından yazardım sırf haberim olduğunu bilmesi için. Ama bir yanım da şöyle diyor, ekonomik sıkıntı içinde olmasa böyle bir şey yapmazdı. Kusurlarını örtmeli yüzüne vurmamalıyım diye düşünüp söylemeyebilirdim de... Buradaki kriter sizin ne hissettiğiniz: İhtiyacı olduğu için mi yaptı yoksa sizin iyi niyetinizi mi kullanıyor?

Siz de arkadaşınız gibi ortaya bir sey attiniz siteye girdiginiz halde cevap verme tenezzulunde bulunmuyorsunuz!!!
Hemen hemen her yorum veya soruya cevap yazdım. Gozden kacirdiklarim varsa bilemiyorum. Bu ne şiddet ne Celal? Hangi muhim sorunuzu atlamisim acaba?

Dün konustuk kendi aradı. Çocukları hastaymis bir haftadır onunla ugrasiyormus. Uykusuzluk ve yorgunluktan perisan olmuslar. Çocuklarına kendi bakıyor, kocasi da dahil destek alabilecegi kimse yok. Tabii bunları duyunca üzüldüm, kız nelerle ugrasiyor ben neler düşündüm oldum. Çocukları toparlayinca gorusecegiz. Bana gelirsin bekliyorum dedi. Gelince emanetleri de veririm dedi tamam dedim uzatmadim ben de.

Bu konuyu o kadar sahiplendim ki gidip gelip okuyorum. Allahim insallah kupelere cokmez amin.
Ben de yeni telefon alinca eltim eski telefonumu istemisti ben de kullanmasi icin verdim. Telefon 5. Kattan mi dusmedi, takside dusurdum denilip yengesinden mi cikmadi, kardesi kizip duvara mi atmadi en sonunda parca pincik bi halde bana geri dondu. Bir daha mi ASLA.

Hemen hemen her yorum veya soruya cevap yazdım. Gozden kacirdiklarim varsa bilemiyorum. Bu ne şiddet ne Celal? Hangi muhim sorunuzu atlamisim acaba?
Yoo siz benden daha cok celallendiniz suan İnsanlar gelismeleri sordugu halde siteye girip cevap yazmamaniza sitem ettim sadece. Bu kadar çabuk gaza gelmenize gerek yok(her konuda)

Konunuzu okudum, arkadaşınız terbiyesizin teki.
Hep böyle yüce gönüllü müsünüzdür bilmiyorum..Aslında bu çok erdemli bir karakter özelliği ama... ama işte...
Çok seviyor olabilirsiniz hadi ödünç kıyafetlerden onursuzca para kazanmaya çalışmasını geçtim, insan kendi onuru için o altın küpeleri ama kendi getirir, ama kargo vs.mutlaka ulaştırmalıydı size.
Kaynanasıyla yaşayan evde çoluk çocuk,koca görümce bi dünya insan var.Farzedelim kaynanası çaktırmadan alıp sattı, nasıl hesabını verecek?ya da kaybolma ihtimali çok yüksek zan altında kalmamak için kendi teslim etmeliydi.Ben gıcık kaptım arkadaşınıza, çocuklarının hastalığına da inandığımı söyleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…