Geçen yil orta derecede samimiyetim olan komşuma, çamaşırlarımı asmasi için verdim sepetle birlikte onun orda daha çabuk kuruyor diye. Ertesi gün kurumuş sağolsun çocuklarindan kapiya kadar göndermiş. Çamaşırlarımi aldim baktim sepet patlamiş. Peşine arar durumu izah eder diye bekledim aramayinca yazdim, "arkadaşim bu sepete ne olmuş
" diye.. Üç yaşinda oğlu var onun oynamasina izin vermiş, çoçukta ters cevirip üstünde ziplamaya çalisinca patlamiş hatta sert bi plastikti canini acitmiş bunlari söyledi.." e çocukta bi sey yok ins tüh " filan dedim, "sana da borclandik "dedi, "saçmalama" dedim kapattim. Ama çok tuhaf, hadi oldu sen gel söyle anlat yani, ben sormasam oylece kapanacak konu....
Kendim asla yapmayacağım bi seyin bana yapilmasini istemem, ha oldu mu? O zaman da gözardi edemem, söylerim yani...
Bunlar hassas şeyler, ben kendi malimin kiymetini bilirim, bi baskasinin ki hele daha kiymetlidir.. ama bakiyorum millet kendi malina kiymet vermez e ver verme senin bileceğin iş, benimki neden gittigi gibi gelmiyor???
Daha evvel kahve makinemi verdim ayni arkadaşa bozdu getirdi, elektrikli aleti suyun altinda foşur foşur yikamiş
Yepyeni süpürgemi verdim, haznesinin içinde ki olmazsa olmaz parçayi çöpe atmiş
Toptan ilisiğimi kestim, böyle sorumsuz olan kişilerin bi çok konuda falsosu olabiliyor...