Bir garip ödünç kıyafet mevzusu

Konunuzu okudum, arkadaşınız terbiyesizin teki.
Hep böyle yüce gönüllü müsünüzdür bilmiyorum..Aslında bu çok erdemli bir karakter özelliği ama... ama işte...
Çok seviyor olabilirsiniz hadi ödünç kıyafetlerden onursuzca para kazanmaya çalışmasını geçtim, insan kendi onuru için o altın küpeleri ama kendi getirir, ama kargo vs.mutlaka ulaştırmalıydı size.
Kaynanasıyla yaşayan evde çoluk çocuk,koca görümce bi dünya insan var.Farzedelim kaynanası çaktırmadan alıp sattı, nasıl hesabını verecek?ya da kaybolma ihtimali çok yüksek zan altında kalmamak için kendi teslim etmeliydi.Ben gıcık kaptım arkadaşınıza, çocuklarının hastalığına da inandığımı söyleyemem
Kaynanasiyla yasamiyor artik. Evde cekirdek aileler. Kupeleri güvenli bir yere kaldirdigini söyledi. Kaç senelik arkadaşım ya, kötü düşünmek istemiyorum. Her turlu alacağım kupeleri. Kıyafetleri de bakalim kacini kurtaracagim.

Kaynanasiyla yasamiyor artik. Evde cekirdek aileler. Kupeleri güvenli bir yere kaldirdigini söyledi. Kaç senelik arkadaşım ya, kötü düşünmek istemiyorum. Her turlu alacağım kupeleri. Kıyafetleri de bakalim kacini kurtaracagim.

Koşullar değiştiğinde zamanla insanların da karakterlerinin değiştğini düşünüyorum.

Dün konustuk kendi aradı. Çocukları hastaymis bir haftadır onunla ugrasiyormus. Uykusuzluk ve yorgunluktan perisan olmuslar. Çocuklarına kendi bakıyor, kocasi da dahil destek alabilecegi kimse yok. Tabii bunları duyunca üzüldüm, kız nelerle ugrasiyor ben neler düşündüm oldum. Çocukları toparlayinca gorusecegiz. Bana gelirsin bekliyorum dedi. Gelince emanetleri de veririm dedi tamam dedim uzatmadim ben de.
yavrulara geçmiş olsun
ama ben olsam kısa bir sesli mesaj atardım çocuklar hasta döneceğim sana vs diye
insan buna fırsat bulur inanın.. bu yaptığı da umursamazlık

hemen üzülmeyin sizde

yavrulara geçmiş olsun
ama ben olsam kısa bir sesli mesaj atardım çocuklar hasta döneceğim sana vs diye
insan buna fırsat bulur inanın.. bu yaptığı da umursamazlık

hemen üzülmeyin sizde
birbirimizin sesli mesajlarını bir kaç gün cevapsız bırakmışlığımız var. bu durumlarda kimse kimseye gönül koymaz, yoğunuzdur ve müsait olunca geri döneceğiz diye düşünürüz. ama en son konumuz bu olunca ben rahatsız oldum. tam tersi olsa, ben onun yerinde olsam hemen geri dönerdim. bana kıyasla umursamaz evet.

direk ben sana onları ödünç vermiştim diyebilirim elbette ama ihtiyacı vardı da koydu
"direkt ben sana onları ödünç vermiştim" deyin geri isteyin tatlı dille. gülün hatta birlikte espri yapın yanlış anlaşılma olduğu için. ya da;

"ama ihtiyacın varsa da önemli değil satabilirsin, sadece şu bir iki parçayı kullanabilirim birine verebilirim" deyin.

insan samimi arkadaşına yalan söyler mi, nerede kaldı samimiyet. fedakarlık yapıp alttan alırsanız da arkadaşlığınız kötü etkilenir. böyle fedakarlıkların sonu iyi bitmez çünkü insanoğlu almaya alışırsa durmaz. siz de vermekten bıkarsınız eninde sonunda. alma verme dengesi önemli.

X