Bir garip ödünç kıyafet mevzusu

Ben ses etmem ama biraz da sogurum ve eskisi gibi olmam. Sinirimi çizerim. Madem yakın arkadaşız bu bana yapmaması gereken bir hareket. Ödünç mal sorumluluğu karakteristik bir özelliktir bence.

Benim eski dusuncelerim olsa hic bir sey yokmus gibi davranip naparsa yapsin diyebilirdim. Ama şuanki görüşüm de dümdüz sorardim. Sen benim sana ödünç verdiğim bir şeyi nasıl satışa koyabilirsin. Ki hediye etmis olsaniz bile cok ayip. Burda üzgünüm ama salak yerine konuyosunuz. İstememiş olabilirsiniz kendisi dogumdan bir sure sonra yikayip paklayip verebilir. Resmen çakallık etmiş marka diye paraya çevirmeye çalışmış. Uzgunum ama bu tek yalani dolani olmaz, hayat sartlari herkes icin agir ama bu gidisle kendisi baska alavere dalavere de çevirebilir...

Konu sahibesi de ağır kanlı çıktı biz çatladık vallahi

geri alacağınızı söylemenize rağmen göreceğinizi de bile bile satışa koyması çok çok ayıp olmuş. Benim ihtiyacım kalmadı teşekkür ederim arkadaşım ödünç verdin biliyorum ama senin de ihtiyacın yoksa dolaba koyayım diye düşündüm deyip bir sorsaymış daha iyi olurmuş. umursamaz tavrı da cabası.

Konu sahibesi de ağır kanlı çıktı biz çatladık vallahi
Yaa Er ya da geç alacağımi biliyorum özellikle kupenin üstüne yatma gibi bir durum olamaz bunu bildiğim için rahatim. Benim oturdugum yerde birinin dugunu varmis bugun, onun için bu tarafa gelecek arkadaşım. Kendisi kıyafetleri kupeyi sana getireyim dedi. Aksi gibi akşam bi arkadasimiza yemeğe davetliyiz ama bir şekilde ayarlayip alacağım bu akşam

Ay al artık nolur

Biz catladik neler gelecek diye

Allahını seviyorsan bekle al artık bized e yaz
bi senin konun birde sürekli çocuğuna baktırmak isteyen sonr işi mobinge çeviren mağdur bir kız var onun konusu yedi bitirdi bizi
Bence hepsi uçtu yada eksik olanlar olacak ama bilemedim ben sen halen güveniyorsun bu arkadaşına
dur bakalım akşama doğru sorun çıkaracak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…