- 22 Kasım 2010
- 11.110
- 19.515
-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
evet benim de takıldığım nokta bu. hadi diyelim çok zaman oldu istemedim ama başta ödünç veriyorum demişim bunu biliyorsun. usulen dolaba koymadan önce sorsaydı vallahi de koyma demezdim. ama direk pat diye görünce enayi gibi hissettim kendimi. üstüne üstlük aaa ne alaka iyi vereyim bari havasında konuştuGeri istemediginizi dusunmus olsa bile dolap hesabina yuklerken sormali, söylemeliydi, çok saçma.
aslında ben de ödünç almayı da vermeyi de hiç sevmem. taa lisedeyken ödünç verdiğim kitaplarımın başına çoook şeyler geldiği için o günlerden beri özellile kitaplarımı kimseye vermem. ama bu kız çocukluk arkadşaım ve çok samimi olduğum biri olduğu ve de ihtiyacı olduğunu bildiğim için hiç düşünmeden kendim teklif ettim. dolapta görene kadar da kıyafetlerin peşine düşmek aklıma bile gelmemişti ama bu düpedüz saygısızlıkBu ödünç verme işlerinden ağzım çok yandığından artık kimseye kolay kolay bir şey vermiyorum, bir sürü ödünç verme hikayem var ama bir tanesini yazayım:) kızımın bebeklik hırkası vardı, komşu ablalardan birinin torunu olacakmış örnek çıkarmak için hırkayı istedi, hırkanın yanında örgü şişi de istedi, günler, aylar geçti derken üzerinden 27 yıl geçti ne hırka ne şişlerim ortada yok
valla benim de ağzımın tadı kaçtı ama dur bakalım. kıyafetleri verirken tavrı ne olacak, hangileri geri gelecek. bakacağım duruma göre. kıyafetlerinin kaçının geri geleceğinden ziyade tavrı önemli benim için ama az çok anladık...Yerinizde olsam bir daha bununla görüsmezdim.
bozuldu sanki. nerden aklına geldi der gibi bir hali vardı. direk demedi ama ses tonundan vs anladım kaç snelik arkadaşım yani. canım sıkıldı valla.Kıyafetleri geri alır ve bu kişiyle iletişimi kesinlikle keserdim. Dolaba koyunca dağınık değil de geri sahibine verince mi dağınık olmuş?
sen toparla kıyafetleri ben geldiğimde alırım işte dedim. arayı soğutmadan cuma buluşalım diyeceğim bakalım ne diyecek.ben sana ödünç demiştim istemem mi gerekiyordu :) yazsaydınız
bide dolaba koyman garip doğrusu diye de sitem etseydiniz
bikaç güne yine sorun üzerine olun hangileri gelecek inşallah hepsi gelir
siz ne dediniz cevap olarak çok dağıldıysa satılsa nasıl bulacaksın nasıl bulacaksan öyle bulursun artık deseydiniz
bu arada ben bu kızın evinde yaklaşık 1 ay önce altın küpelerimi de unuttumonları da almadan aram bozulmasa bari
Bozulmasi gereken kişi siz olmalısınız. Bozulursa da onun ayıbı olsun. Böyle bir durumda benim de canım sıkılırdı ve ihtiyacım olmasa bile o kıyafetleri alırdım. İnsanın zoruna giden şey enayi yerine konulmak. Karşıdakinin ihtiyacı varsa sizden izin almaliydi onları satmak için. Ki zaten en başından ödünç diye belirtmissiniz, illa geri istemek mi gerekiyor kendisi vermeliydi.bozuldu sanki. nerden aklına geldi der gibi bir hali vardı. direk demedi ama ses tonundan vs anladım kaç snelik arkadaşım yani. canım sıkıldı valla.
Cevabı da ayrı bir trajedi. Sizin olanı istemenize bozuluyor birdeCevap geldi, "aa sen istemeyince ben de artik almazsin diye düşündüm o yüzden dolaba koydum. Çok dagildi onlar hepsi bir yerde degil, bulmaya çalışıp toparlayayim bari" dedi. Artık hangilerini verir hangilerini vermez Allah bilir.Hani ne alaka su an istiyorsun, iyi bari vereyim modundaydi konusmasi.
Söylediniz mi?evet benim de takıldığım nokta bu. hadi diyelim çok zaman oldu istemedim ama başta ödünç veriyorum demişim bunu biliyorsun. usulen dolaba koymadan önce sorsaydı vallahi de koyma demezdim. ama direk pat diye görünce enayi gibi hissettim kendimi. üstüne üstlük aaa ne alaka iyi vereyim bari havasında konuştu
Anlıyorum siz bilirsiniz tabi, samimi dostluk bu ise size göre siz bilirsiniz tabi. Ben pek böyle bir arkadaşlik kurmam o yüzden söyledim. En iyisini siz bilirsinizlla bilmiyorum, kolay kolay sevdiğim insanları hayatımdan çıkarma taraftarı değilim. malum günümüzde gerçekten samimi dostluklar kurmak zor. ama ağzımın tadı kaçmadı değil. ne bileyim, gidişata göre bakacağım.
Küpeni nasıl unuttun ?bu arada ben bu kızın evinde yaklaşık 1 ay önce altın küpelerimi de unuttumonları da almadan aram bozulmasa bari
evine gittiğimde oğlumu öğle uykusu için yatırdım, ben de yanına yattım hep öyle uyur. rahat etmek için de küpelerimi çıkarmıştım. onları alırım pek kafaya takmıyorum açıkçası. sürekli konuşuyoruz onu da temelli vermediğimi biliyor. yani inşallahKüpeni nasıl unuttun ?
Yüzük desen neyse diyecem de
Önceliğin kıyafet değil altın küpe olup gidip bir an evvel önce küpleri eğer varsa halen kıyafetlerini almalısın
inşallah Arkadaşınız bana pek güven vermedievine gittiğimde oğlumu öğle uykusu için yatırdım, ben de yanına yattım hep öyle uyur. rahat etmek için de küpelerimi çıkarmıştım. onları alırım pek kafaya takmıyorum açıkçası. sürekli konuşuyoruz onu da temelli vermediğimi biliyor. yani inşallah