Bir garip ödünç kıyafet mevzusu

Geri istemediginizi dusunmus olsa bile dolap hesabina yuklerken sormali, söylemeliydi, çok saçma.
evet benim de takıldığım nokta bu. hadi diyelim çok zaman oldu istemedim ama başta ödünç veriyorum demişim bunu biliyorsun. usulen dolaba koymadan önce sorsaydı vallahi de koyma demezdim. ama direk pat diye görünce enayi gibi hissettim kendimi. üstüne üstlük aaa ne alaka iyi vereyim bari havasında konuştu

aslında ben de ödünç almayı da vermeyi de hiç sevmem. taa lisedeyken ödünç verdiğim kitaplarımın başına çoook şeyler geldiği için o günlerden beri özellile kitaplarımı kimseye vermem. ama bu kız çocukluk arkadşaım ve çok samimi olduğum biri olduğu ve de ihtiyacı olduğunu bildiğim için hiç düşünmeden kendim teklif ettim. dolapta görene kadar da kıyafetlerin peşine düşmek aklıma bile gelmemişti ama bu düpedüz saygısızlık

Yerinizde olsam bir daha bununla görüsmezdim.
valla benim de ağzımın tadı kaçtı ama dur bakalım. kıyafetleri verirken tavrı ne olacak, hangileri geri gelecek. bakacağım duruma göre. kıyafetlerinin kaçının geri geleceğinden ziyade tavrı önemli benim için ama az çok anladık...

Kıyafetleri geri alır ve bu kişiyle iletişimi kesinlikle keserdim. Dolaba koyunca dağınık değil de geri sahibine verince mi dağınık olmuş?
bozuldu sanki. nerden aklına geldi der gibi bir hali vardı. direk demedi ama ses tonundan vs anladım kaç snelik arkadaşım yani. canım sıkıldı valla.

sen toparla kıyafetleri ben geldiğimde alırım işte dedim. arayı soğutmadan cuma buluşalım diyeceğim bakalım ne diyecek.

bozuldu sanki. nerden aklına geldi der gibi bir hali vardı. direk demedi ama ses tonundan vs anladım kaç snelik arkadaşım yani. canım sıkıldı valla.
Bozulmasi gereken kişi siz olmalısınız. Bozulursa da onun ayıbı olsun. Böyle bir durumda benim de canım sıkılırdı ve ihtiyacım olmasa bile o kıyafetleri alırdım. İnsanın zoruna giden şey enayi yerine konulmak. Karşıdakinin ihtiyacı varsa sizden izin almaliydi onları satmak için. Ki zaten en başından ödünç diye belirtmissiniz, illa geri istemek mi gerekiyor kendisi vermeliydi.

Olay burada sizin ihtiyacınız olup olmaması değil. Ödünç olarak vermişsiniz. Hamileliği biter bitmez yakasına yapışcak değildiniz. Kendisinin gelip getirmesi gerekiyordu hatta. Satışa çıkarmış birde. Açık açık söyleyin ödünç verdiğim kıyafetleri alabilir miyim, satışa da koymuşssun ama diye

Cevabı da ayrı bir trajedi. Sizin olanı istemenize bozuluyor birde

Dolaba koymak için foto çektiğinde yerini biliyordu da şimdi mi dağıldı yerleri
Ben arkadaş da olsa akrabada olsa ne iş yaparım ne birşey veririm
Versem de kısa zamanda alırım ki unutulmasın
Eşyaya önem verdiğimden değil unuttu enayi kadrosunda yer almamak için
Hem de hayır kurumu değiliz yani
Bi sunum tabağım vardı bi komşum istemişti misafiri için
Kahve yanı bardak vs de istedi azmış diye
Neyse birkaç gün geçti bardaklar geldi tabak yok
1 hafta kadar bekledim getirmeyince markete giderken uğradım aa onu kaldırmıştım da bulamadım vermedim mi dedi
Birkaç gün sonra da getirdi verdi
Bazen birşeyler yapar dağıtırım peşine düşmeyeceğim tabaklarla götürürüm
Çünkü ne zaman getirecek döngüsü çok sıkıntılı

Söylediniz mi?

Anlıyorum siz bilirsiniz tabi, samimi dostluk bu ise size göre siz bilirsiniz tabi. Ben pek böyle bir arkadaşlik kurmam o yüzden söyledim. En iyisini siz bilirsiniz

Küpeni nasıl unuttun ?
Yüzük desen neyse diyecem de
Önceliğin kıyafet değil altın küpe olup gidip bir an evvel önce küpleri eğer varsa halen kıyafetlerini almalısın
evine gittiğimde oğlumu öğle uykusu için yatırdım, ben de yanına yattım hep öyle uyur. rahat etmek için de küpelerimi çıkarmıştım. onları alırım pek kafaya takmıyorum açıkçası. sürekli konuşuyoruz onu da temelli vermediğimi biliyor. yani inşallah

inşallah Arkadaşınız bana pek güven vermedi
umarım kaybolmuş diyip üstüne yatmaz

Ödünç verdiğim kitaplarımı dahi geri alamadım ki kıyafetimi geri alabileyim. Ayrıca kıyafetimi kardeşim dahi giysin istemem. Koku siniyor.

Bir gün kapı çaldı yandaki boş dairenin ev sahibi gelmiş evi temizliyor benden elektrik süpürgemi rica etti .veremem dedim .açıklama yapma gereği de duymadım .kusura bakmayın da demedim çünkü bu bir kusur değil.uzgunum veremem dedim .
Kendi evindeki süpürgeyi getirmeye kiyamamis ben mi supurgeme kiyacagim .

Ödünç verdiğiniz şeyleri makul zamanda isteyin.sandalyeyi akşamki misafir için ödünç verdiyseniz ertesi gün getirmezse aksamina arayıp isteyin mesala .hayır demek en büyük güzellik. Konu sahibi yerinde olsam ben sana iyilik yapmak için verdim üstelik ödünç verdim bana geri getirmeliydin veya sende bir başkasına ücretsiz vermeliydin .ne münasebet benim malimla para kazanıyorsun derdim ancak konu sahibi hala arkadaşlık ve samimiyetten bahsediyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…