Bir garip ödünç kıyafet mevzusu

Bu benimde basima geldi.Alt kata biri tasiniyordu,temizlige gelenler benden supurge istedi,Yok artik getirseymis dedim,ben baskasinin evindeki pisligi neden evime tasiyayim yani?Vermedim .

Bu benimde basima geldi.Alt kata biri tasiniyordu,temizlige gelenler benden supurge istedi,Yok artik getirseymis dedim,ben baskasinin evindeki pisligi neden evime tasiyayim yani?Vermedim .
ya böyle şeylerde ben de ödünç vermem. tanımadığım biri süpürgemi isteyecek , veya biri bir kitabımı ödünç isteyecek, çok yakınım olmadığı sürece vermem. kıyafet ödünç alan veren biri de değilim ama bu kişi dostum dediğim bir insan ve gerçekten ihtiyacı olduğunu bildiğim için hiç tereddütsüz kendim teklif ettim vermeyi. yakınlığımıza binaen de kıyafetlerin peşine düşmedim. ihiyacı olan başka birine verdim dese gene sorun etmem ama direk satışa koyması beni dumur etti.

eee cuma geleyim dediniz mi? ne dedi?

bence şuan kıyafetlerinizden ziyade küpeyi düşünün daha iyi neden gidip almıyorsunuz evi mi uzak ?
evet yakın oturmuyoruz. çocukla ha deyince gidemiyorum. küpeyi unutalı bir aydan fazla oldu ama sürekli konuşuyoruz. tv ünitesinin üstünde duruyor merak etme bende emanetin vs dedi kaç kere. kalkıp da bozduracağını falan sanmıyorum yani.

kıyafetleriNİZİ sizden izinsiz dolaba satışa koyan kişinin satmayacağınıda düşünüyorsanız gerçekten safsınız
Sattı diyelim ne yapacaksınız

Geçen yil orta derecede samimiyetim olan komşuma, çamaşırlarımı asmasi için verdim sepetle birlikte onun orda daha çabuk kuruyor diye. Ertesi gün kurumuş sağolsun çocuklarindan kapiya kadar göndermiş. Çamaşırlarımi aldim baktim sepet patlamiş. Peşine arar durumu izah eder diye bekledim aramayinca yazdim, "arkadaşim bu sepete ne olmuş " diye.. Üç yaşinda oğlu var onun oynamasina izin vermiş, çoçukta ters cevirip üstünde ziplamaya çalisinca patlamiş hatta sert bi plastikti canini acitmiş bunlari söyledi.." e çocukta bi sey yok ins tüh " filan dedim, "sana da borclandik "dedi, "saçmalama" dedim kapattim. Ama çok tuhaf, hadi oldu sen gel söyle anlat yani, ben sormasam oylece kapanacak konu....
Kendim asla yapmayacağım bi seyin bana yapilmasini istemem, ha oldu mu? O zaman da gözardi edemem, söylerim yani...
Bunlar hassas şeyler, ben kendi malimin kiymetini bilirim, bi baskasinin ki hele daha kiymetlidir.. ama bakiyorum millet kendi malina kiymet vermez e ver verme senin bileceğin iş, benimki neden gittigi gibi gelmiyor???
Daha evvel kahve makinemi verdim ayni arkadaşa bozdu getirdi, elektrikli aleti suyun altinda foşur foşur yikamiş
Yepyeni süpürgemi verdim, haznesinin içinde ki olmazsa olmaz parçayi çöpe atmiş
Toptan ilisiğimi kestim, böyle sorumsuz olan kişilerin bi çok konuda falsosu olabiliyor...

hiç saf bir insan değilim. bu kadar bariz bir şey yapamaz. yaptıysa bana ödemek zorunda kalır kıyafetlere benzemez bu.
Hayır bir de bunun endişesi var, yazdin simdi bozuldu mu kirildi mi niye ses kaydina cevap vermiyor diye.. Hakliyken bu stresleri yaşamak çok saçma ama bende kesin sizin gibi yazar ama sonrasinda daha da gerilirdim...
O yüzden alma verme kafan rahat etsin diyorum kendime

Ben çocuklarıma hediye gelen şeyleri bile utanırım koymaya. Zaten genel olarak paylaşıyorum satmıyorum ama başkasına verirken bile hediye edene ayıp olur mu diyorum.
Size sorabilirdi bu kıyafetleri istiyormusun diye.
Bence geri istemelisiniz yanlış anlama unutup koymuş olabilirsin ama ben onları çok beğenerek almıştım, rica etsem onları ayırırmısın diyebilirsiniz. Ve ya direkt o kıyafetleri alabilir miyim diyin, bilemedim.

Çok hediye aldım çocuklarına. Bazılarını etiketlerini cikarmadan satisa koymus. Üstünde durmadim bunun ister kullanır ister atar satar kendi bilir dedim. Her şeyi nakde cevirmeye çalışıyor durumu yok biliyorum ama kiyafetlerime kadar gelmemeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…