- 21 Ağustos 2015
- 31.480
- 95.398
- 37
-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Bu benimde basima geldi.Alt kata biri tasiniyordu,temizlige gelenler benden supurge istedi,Bir gün kapı çaldı yandaki boş dairenin ev sahibi gelmiş evi temizliyor benden elektrik süpürgemi rica etti .veremem dedim .açıklama yapma gereği de duymadım .kusura bakmayın da demedim çünkü bu bir kusur değil.uzgunum veremem dedim .
Kendi evindeki süpürgeyi getirmeye kiyamamis ben mi supurgeme kiyacagim .
Ödünç verdiğiniz şeyleri makul zamanda isteyin.sandalyeyi akşamki misafir için ödünç verdiyseniz ertesi gün getirmezse aksamina arayıp isteyin mesala .hayır demek en büyük güzellik. Konu sahibi yerinde olsam ben sana iyilik yapmak için verdim üstelik ödünç verdim bana geri getirmeliydin veya sende bir başkasına ücretsiz vermeliydin .ne münasebet benim malimla para kazanıyorsun derdim ancak konu sahibi hala arkadaşlık ve samimiyetten bahsediyor ...
ya böyle şeylerde ben de ödünç vermem. tanımadığım biri süpürgemi isteyecek , veya biri bir kitabımı ödünç isteyecek, çok yakınım olmadığı sürece vermem. kıyafet ödünç alan veren biri de değilim ama bu kişi dostum dediğim bir insan ve gerçekten ihtiyacı olduğunu bildiğim için hiç tereddütsüz kendim teklif ettim vermeyi. yakınlığımıza binaen de kıyafetlerin peşine düşmedim. ihiyacı olan başka birine verdim dese gene sorun etmem ama direk satışa koyması beni dumur etti.Bu benimde basima geldi.Alt kata biri tasiniyordu,temizlige gelenler benden supurge istedi,Yok artik getirseymis dedim,ben baskasinin evindeki pisligi neden evime tasiyayim yani?Vermedim .
eee cuma geleyim dediniz mi? ne dedi?ya böyle şeylerde ben de ödünç vermem. tanımadığım biri süpürgemi isteyecek , veya biri bir kitabımı ödünç isteyecek, çok yakınım olmadığı sürece vermem. kıyafet ödünç alan veren biri de değilim ama bu kişi dostum dediğim bir insan ve gerçekten ihtiyacı olduğunu bildiğim için hiç tereddütsüz kendim teklif ettim vermeyi. yakınlığımıza binaen de kıyafetlerin peşine düşmedim. ihiyacı olan başka birine verdim dese gene sorun etmem ama direk satışa koyması beni dumur etti.
son sesli mesajıma cevap atmadı, bekliyorum ses yok dahaeee cuma geleyim dediniz mi? ne dedi?
altın küpeler duruyor mu sordunuz mu ?son sesli mesajıma cevap atmadı, bekliyorum ses yok daha
tutuştuson sesli mesajıma cevap atmadı, bekliyorum ses yok daha
yok küpeleri sormadım . ama her gün sesli mesaj atardık birbirimize iki gündür kesildi. canım sıkılıyor valla.altın küpeler duruyor mu sordunuz mu ?
Belki onlarda dağılmışlardır
yani o kadar uzatmadım ama bulamadım edemedim derse diyeceğim bunututuştu
keşke deseydiniz nasıl dağınık onlar dolapta satabilseydin nasıl bulacaktın
aynen öyle buluver diye
bence şuan kıyafetlerinizden ziyade küpeyi düşünün daha iyi neden gidip almıyorsunuz evi mi uzak ?yok küpeleri sormadım . ama her gün sesli mesaj atardık birbirimize iki gündür kesildi. canım sıkılıyor valla.
evet yakın oturmuyoruz. çocukla ha deyince gidemiyorum. küpeyi unutalı bir aydan fazla oldu ama sürekli konuşuyoruz. tv ünitesinin üstünde duruyor merak etme bende emanetin vs dedi kaç kere. kalkıp da bozduracağını falan sanmıyorum yani.bence şuan kıyafetlerinizden ziyade küpeyi düşünün daha iyi neden gidip almıyorsunuz evi mi uzak ?
kıyafetleriNİZİ sizden izinsiz dolaba satışa koyan kişinin satmayacağınıda düşünüyorsanız gerçekten safsınızevet yakın oturmuyoruz. çocukla ha deyince gidemiyorum. küpeyi unutalı bir aydan fazla oldu ama sürekli konuşuyoruz. tv ünitesinin üstünde duruyoruz merak etme bende emanetin vs dedi kaç kere. kalkıp da bozduracağını falan sanmıyorum yani.
hiç saf bir insan değilim. bu kadar bariz bir şey yapamaz. yaptıysa bana ödemek zorunda kalır kıyafetlere benzemez bu.kıyafetleriNİZİ sizden izinsiz dolaba satışa koyan kişinin satmayacağınıda düşünüyorsanız gerçekten safsınız
Sattı diyelim ne yapacaksınız
Umarım diyorumİçimden bi his kayboldu ayağına yuatacak diyor sattım demez tabiki dehiç saf bir insan değilim. bu kadar bariz bir şey yapamaz. yaptıysa bana ödemek zorunda kalır kıyafetlere benzemez bu.
Hayır bir de bunun endişesi var, yazdin simdi bozuldu mu kirildi mi niye ses kaydina cevap vermiyor diye.. Hakliyken bu stresleri yaşamak çok saçma ama bende kesin sizin gibi yazar ama sonrasinda daha da gerilirdim...hiç saf bir insan değilim. bu kadar bariz bir şey yapamaz. yaptıysa bana ödemek zorunda kalır kıyafetlere benzemez bu.
Yok valla 2 gün oldu. Hiç cevapsiz bırakmazdi mesajlarimi. Bu hafta içi bulusacaktik en son onu hatirlattim, geldiğimde kupeleri de kiyafetleri de alırım dedim ses yok halaBen olsam bu kadınla arama mesafe koyarım.
Hala ses yok mu?
Çok hediye aldım çocuklarına. Bazılarını etiketlerini cikarmadan satisa koymus. Üstünde durmadim bunun ister kullanır ister atar satar kendi bilir dedim. Her şeyi nakde cevirmeye çalışıyor durumu yok biliyorum ama kiyafetlerime kadar gelmemeliydiBen çocuklarıma hediye gelen şeyleri bile utanırım koymaya. Zaten genel olarak paylaşıyorum satmıyorum ama başkasına verirken bile hediye edene ayıp olur mu diyorum.
Size sorabilirdi bu kıyafetleri istiyormusun diye.
Bence geri istemelisinizyanlış anlama unutup koymuş olabilirsin ama ben onları çok beğenerek almıştım, rica etsem onları ayırırmısın diyebilirsiniz. Ve ya direkt o kıyafetleri alabilir miyim diyin, bilemedim.