Bir garip ödünç kıyafet mevzusu

Baştan ödünç olduğunu söylemişsiniz. Yaptığı ayıp.

Ben kuzenime ve arkadaşlarıma bebek kıyafetleri eşyaları verdim bir sürü. Kime ne verdiysem geri arayıp biz de artık kullanmıyoruz geri verelim mi yoksa ihtiyacı olana mı verelim dediler.

Verirken ödünç diye vermiş zaten bi de peşine düşüp istemesi mi gerekiyor? Zamanında istememişsiniz diyorsunuz bir de. Arkadaşı zamanında geri vermemiş olmasın? Sizin gibiler insanı iyilikten de soğuturlar ya her şeyi kendinize hak görüyorsunuz.

Normal bir insan kıyafetini geri istemedi diye üstüne yatmak yerine merak edip bir sorar bence artık geri vereyim mi? Ne zaman vereyim? Diye. Kolay kolay emanet almam, aldığımı da uzun süre barındırmayı sevmem hemen sorarım ne zaman vereyim diye.

evlerden ıraksınız

Cevap gelmedi mi ?
Cevap geldi, "aa sen istemeyince ben de artik almazsin diye düşündüm o yüzden dolaba koydum. Çok dagildi onlar hepsi bir yerde degil, bulmaya çalışıp toparlayayim bari" dedi. Artık hangilerini verir hangilerini vermez Allah bilir.Hani ne alaka su an istiyorsun, iyi bari vereyim modundaydi konusmasi.

Satışa koymadan toparlasaymış iyiymiş
Cidden ayıp etmiş

Üstte bir üye de yazmış ikinciyi düşünmeye başladık kıyafetleri geri verebilir misin diyebilirsiniz bence. Ki çok ayıp etmiş yani dolapta satacaksa da size öncesinde sorması lazımdı. Sonuçta ödünç verilmiş kıyafetler.
Edit: Son mesajları şimdi gördüm. Allah razı olsun bari toparlayıp verecekmiş hadi bakalım :)

Dolaba koyarken mis gibi toparlamistir aslında ama neyse en azından satmadiklarini vericem

Zahmet olacak, toparlasin bari
Ne kadar rahat cevap verebiliyor bazi insanlar, ben utancimdan ne diyecegimi bilemezdim herhalde

Ay yok artik ya. Su durumda konu sahibini nasil haksiz cikarabildiniz? Pes.

Yüzsüzlüğün bukadarı pes.. alın satacaksanız da kendiniz satarsınız.

Yerinizde olsam bir daha bununla görüsmezdim.

Bebek düşünüyorsanız isteyin ama satışa koyduğunuzu bildiğinizi söylemeyin. Yok eğer çocuk düşünmüyorsanız da ses etmeyin bence

kıyafetlerinizden kurtara bildiğinizi kurtarın belli ki satmış ayırmış bişeyler olmuş çünkü yer yapmış toplayabildiğim kadar diye
sonra da mesafe koyun bu arkadaşınıza
yaptığı çok ayıp

Bence geri isteyin söyleyin satışa koymuşsun ben kullanılsın diye verdim .bedava aldığın mali satmak nedir ? Satılacak olsa ben sattasim Suriyeli bir aile buldum onlara vereceğim diyin .yaptığı cidden çok ayıp sizin üzerinizden para kazanıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…