Sonunda birisi neyin anlatmak istediğimi düzgün anlamış. Evet durum tam da bu hani örneğin dese ki "Babam yanlış attı sanırım" orda zaten şaibeli bir durum olmaz. Hiç numaram olmayan birinin bu kadar denk gelmesi tuhaf geldi.Tabii canım yanlışlıkla neler neler oluyor benim de çok utanç verici hikayelerim var ama konu sahibinin dediği şu numaramı babasından dolayı biliyor olmalı nasıl yanlışlık olabilir
Ama zaten yanlışlık tam da böyle bir şey
Babası yanlış atmış olabilir benim ismim son harflerde diyor galericinin galerici dükkanının ismi o harfle başlıyor olabilir, bin tane makul açıklama var
Sonuçta hiç bilinmiyor değil numarası, babada ekli zaten.
Konu sahibinin numarası sütçü babada kayıtlı olmasaydı, hiç iletişime geçmemiş olsalardı o numarayla asıl o zaman bu ne tesadüftür denilebilirdi.
Tesadüf diyor da tesadüf değil o yanlışlık.
Adını düzgün koymadığı için şüpheleniyor, tesadüf diye düşünürsen ohoo bin tane ihtimal düşünmelisin tabii.
Ya hu ne aşkı? Ben böyle bir şey mi dedim? Burda neler okuyoruz dolayısı ile erkek milletinin bazı hareketlerinden nem kapıyoruz. Nerde görülmüş sohbet dahil edilmemiş birinin aşık olduğu.Bir daha rahatsız etmemiş yanlışlıkla mesaj attığı baya ortada. Gidipte eşinize söyleyip sütçünün oğlunun başını da belaya sokmayın bence. İşte o zaman sizin verdiğiniz abartılı tavırlar yüzünden "boşanır" dediğiniz karısının aklında şüpheler bırakırsınız.
Kusura bakmayın demiş medeni şekilde bir daha da yazmamış. Siz de "yok illa bana aşık o yüzden mesaj atıyor" kafasindasiniz hala.
Hayatınızdaki her olayı böyle abartiyorsaniz üzüldüm.
Şurada da eksik yazmışım cümlenin başına sanki eklemeden. Sanki bana aşık vs. Olacaktı. Bildirimden bakınca farkettim.Bu ne hadsizliktir. Evli barklı bir insana böyle laçka bir cümle kuramazsınız. Ben bana aşık vs. Beklentisindeyim??? Burda bir sürü şey okuyoruz haliyle olası kötü bir ihtimalden duyduğum rahatsızlığı belirtiyorum!
Yanlışlıkla olmadıysa başka neden olucak? Sizin iddia ettiğiniz gibi bir şey olsa sizden hoşlanması lazım değil mi ki "ne aşkı"diyorsunuz?Ya hu ne aşkı? Ben böyle bir şey mi dedim? Burda neler okuyoruz dolayısı ile erkek milletinin bazı hareketlerinden nem kapıyoruz. Nerde görülmüş sohbet dahil edilmemiş birinin aşık olduğu.
Tabii ya yanlışlıkla tesadüfen birçok şey olabiliyor hatta insanlar tesadüf sonucu evlenebiliyorlarTabii canım yanlışlıkla neler neler oluyor benim de çok utanç verici hikayelerim var ama konu sahibinin dediği şu numaramı babasından dolayı biliyor olmalı nasıl yanlışlık olabilir
Ama zaten yanlışlık tam da böyle bir şey
Babası yanlış atmış olabilir benim ismim son harflerde diyor galericinin galerici dükkanının ismi o harfle başlıyor olabilir, bin tane makul açıklama var
Sonuçta hiç bilinmiyor değil numarası, babada ekli zaten.
Konu sahibinin numarası sütçü babada kayıtlı olmasaydı, hiç iletişime geçmemiş olsalardı o numarayla asıl o zaman bu ne tesadüftür denilebilirdi.
Tesadüf diyor da tesadüf değil o yanlışlık.
Adını düzgün koymadığı için şüpheleniyor, tesadüf diye düşünürsen ohoo bin tane ihtimal düşünmelisin tabii.
İmamoğlu bana yürümemiş mi yaniseçim üstü bir sürü adaydan mesaj geliyor az daha zorlasanız onlarında size yürüdüğü ihtimaline ikna edersiniz kendinizi bence.
İnsallah ailenin başına zorla bela olmazlar. Kocam bilse vereceği tepki insanı olmaz falan bu ne ya böyle bir paranoyaklik olamaz. Adam sarkıntılık etmiş gibi konuşuyor alt tarafı yanlışlıkla mesaj atmış oda araba fotosu atmış yani. Allah konu sahibi gibi insanlarla es kazada olsa karsilastirmasin hiç birimizi.Gerçekten bunu dert etmiş olamazsınız ya. Kocanız bilse niye ortalık karışıyor ayrıca? Karı koca biraz değişiksiniz belli ki.
İçiniz rahat edecekse bir daha sütçünün evinde çay içmeyin, sohbete kalmayın. Alacağınızı alın bitsin gitsin.
Sonunda birisi neyin anlatmak istediğimi düzgün anlamış. Evet durum tam da bu hani örneğin dese ki "Babam yanlış attı sanırım" orda zaten şaibeli bir durum olmaz. Hiç numaram olmayan birinin bu kadar denk gelmesi tuhaf geldi.
Burda yanlışlıkla aramalardan bahsediyorlar. Ben de arayabilirim yanlışlıkla ama Ayşe diye Ayşe'nin arkadaşına denk gelmedim. Ayşe diye yanlışlıkla aradıysam alakasız insan çıkıyor.
Bazıları da mesela A kişisini B diye kaydediyor. Ama sonuçta ikisi ile de iletişim kurmuş veya bir sebepten kaydetmiş oluyor ve yanlışlıkla arayabiliyor.
Ben de mesela yeni geldiğimde iş arkadaşımın numarası diye müdürün numarasını kaydetmişim. "xxxx bey gelip evrakları alabilirsiniz" dediğimde müdürüm " Ne evrakı? Ayrıca ben mi ayağına geleceğim" dediğinde ayıktım ve özür dileyip karıştırdığımı söyledim. Ikisi de aynı gün aramıştı ikisinin numarada vardı telefonumda.
Burda ise karşı ile benim hiç iletişimimin olmaması. Hani babasına ulaşamam oğlunu ararım o da yanlış kaydeder bu şekilde olur bu da makul sebep. Veya yukarıdaki gibi bir açıklama yapar yine anlarım. Bu kadar denk gelmesine şaşırdım. Yoksa hiç tanımadığım birisi olsa ilk ihtimal yanlışlık derim.
Beğenmezseniz beğenmeyin vallaGarip falanda değilsiniz garip bir dünyada yaşıyoruz hayat bayram olsa insanlar Elele tutuşsun değil dünya böyle artık tamam önüne geleni suçluyor değiliz kavga ediyor değiliz ama temkin şart bu devirde hepsi bu....Çok rahatlığın sonuda çok iyi düşünmenin sonuda her olayda olmaz.Bu konuyu bilemem tesadüftür aranmıştır vs vs bilemem .....Ben böyle hallederim konuları basit ve hemen
Ben söylerim kimseyi koruyacak değilim valla bişey yoksa yok niye cekinecegim sizi bilemem tabi takıntı değilse sorun değil takıntı ise o kötü benim eşim bilmek ister telefon ortadadır ve bu konularda o takıntılıdir ben onu böyle sevdim benim için dışardaki insanlar bı yana o bı yana o nedenle ben basit şeyleri bile söylerimEşinize söyleyin ben anında gosterirdim resmi eşimde arardi hayırdır bilader diye ne arabası konu ne .....ben böyle yapardım uzun uzunda dusunmezdim üstüne o halleder .
Bu ne hadsizliktir. Evli barklı bir insana böyle laçka bir cümle kuramazsınız. Ben bana aşık vs. Beklentisindeyim??? Burda bir sürü şey okuyoruz haliyle olası kötü bir ihtimalden duyduğum rahatsızlığı belirtiyorum!