- 15 Kasım 2007
- 396
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ne hadsizliktir. Evli barklı bir insana böyle laçka bir cümle kuramazsınız. Ben bana aşık vs. Beklentisindeyim??? Burda bir sürü şey okuyoruz haliyle olası kötü bir ihtimalden duyduğum rahatsızlığı belirtiyorum!Size aşık
İşte kafam karıştı sonra başka bir üye babasının yanlış verme ihtimalinden bahsedince evet o da olabilir diye düşündüm. Ama ne bileyim yabancı birine yanlış mesaj atsam. Özür dilerim falan ama tesadüfen bu kişi tanıdık çıkmışsa durumu izah ederdim diye düşünüyorum.Arkadaşlara katılıyorum yanlışlık olmuştur bencede bu kadar kafaya takmayin derim.
Ayrıca esnaf adam herkesi adıyla soyadı ile kaydetmez ki benim babamda esnaf bazıları soyisimle kayıt yapar yada yanına farklı bir isim yazar mesela boyacı Ali abi,yada daha farkli kayit mahalle ismini başına ekler vs
İsim, soyisim, meslek vs. Harfler tutmuyor ama inşallah öyledir. Bulunduğum yerde bu tarz vakalar daha çoğunlukta ister istemez şaşırdım.Belki eşinizin adı +eşi diye kaydetmiştir. Galericinin adı da aynırıdr
Niye sinir oldunuz ki aslında sizde size bilerek o msjın atıldığını düşündünüz. Yoksa buraya böyle konu açar mısınız yahu.?Bu ne hadsizliktir. Evli barklı bir insana böyle laçka bir cümle kuramazsınız. Ben bana aşık vs. Beklentisindeyim??? Burda bir sürü şey okuyoruz haliyle olası kötü bir ihtimalden duyduğum rahatsızlığı belirtiyorum!
Ya yanliskla ben bir kere hiç tanımadığım adama faceden ortak arkadaş bile yok komik videolar atmışım adam güldü geçti benide kaç kere yanlış numara arar kimmiş diye bile bakmam tesadüf tabiTesadüfen tanıdık çıkmışsak kimsenin aklında bir şey kalmasın diye detaylı açıklamalı gibi bir beklentinizi okudum ve çok şaşkınım
Ablacım millet evdeki karısına, kocasına bu kadarıyla anlatmıyor yanlış oldu demiş kapatmış ne var bunda bu kadar işkillenecek
Siz de kendinizi tanıtmışsınız mesela o da ay acaba bana niye kendini tanıttı gibi düşünseydi çok saçma olmaz mıydı
Onun da teli bozulmuştur ne biliyim iki numara kaydederken yanlışlıkla kaydetmiştir olabilir yani hiç mi bir tanıdığınızla yanlışlıkla muhabbete girmediniz
Ve bu kadarcık şeye eşiniz neden bu kadar tepki gösterecek olsun ki?
Yapmayın Allah aşkına, kimseyi zan altında bırakmaya hakkınız yok.
Tabii canım yanlışlıkla neler neler oluyor benim de çok utanç verici hikayelerim var ama konu sahibinin dediği şu numaramı babasından dolayı biliyor olmalı nasıl yanlışlık olabilirYa yanliskla ben bir kere hiç tanımadığım adama faceden ortak arkadaş bile yok komik videolar atmışım adam güldü geçti benide kaç kere yanlış numara arar kimmiş diye bile bakmam tesadüf tabi
Eşime söylesem bu duruma vereceği tepki insanı olmaz zaten. Şimdi gerçekten tesadüfle eşime söylediğimde tepkisi sert olacaktır karşıya. Ortada bir şey yoksa ortalık durduk yere karışır.
Iyi de zaten özür dilemiş ve bir daha da konuşma teşebbüsünde bulunmamış. Rahatsiz edecek bir tavrı olsa hak veririm ama şu durumda yanlış numaraya yazmış belli ki? Ağabey falan demiş hatta. Durumu da açıklamış bence sorun edilecek,acaba denilecek bir durum yok bunda.Bu soruları ben de kafamda çok soruyorum. Ama ne bileyim çok zor bir tesadüf değil mi? Bir yandan da ne bileyim gördüğüm kadarı ile de garip bir davranışı yoktu. Valla ne düşüneceğim şaşırdım.