- Konu Sahibi bensibelim2
-
Kisacasi mutsuz bir evliligi var ezikligini yasiyor mu demeliyizbu zihniyet bende yoksa kimsede olmasın zihniyeti işte..
yok kısacası mutsuz evliliğini sonlandıracağı için çevresindekilerin mutlu evliliğini kaldıramayacak diyebiliriz kıssadan hisse abla değil karın deşen jack ...Kisacasi mutsuz bir evliligi var ezikligini yasiyor mu demeliyiz
Bence destek almali asiri kibirliyok kısacası mutsuz evliliğini sonlandıracağı için çevresindekilerin mutlu evliliğini kaldıramayacak diyebiliriz kıssadan hisse abla değil karın deşen jack ...
koruma altına alacak diye evliliğine mani olmamalı yalnız istemeden aşırı zarar verme söz konusu..27 yaşında koca kadın ablasının şüpheleri yüzünden evlenmemeli mikızlar belkide kendi yaşadığı şeyleri kardeşi de yaşayacak diye korkuyo olamaz mı?bende ilk kıskınçlık olabileceğini düşündüm ki belki hala da olabilir ancak farkında olmadan kardeşini koruma altına almış olabilir.bu davranışının doğru olduğunu göstermez tabii ki orası ayrı.
koruma altına alacak diye evliliğine mani olmamalı yalnız istemeden aşırı zarar verme söz konusu..27 yaşında koca kadın ablasının şüpheleri yüzünden evlenmemeli mi
bence kıskanmıyor olabilir ama dediğiniz gibi psikolojisi bozuk ben mutlu değilsem kimse olmasın tarzında briri olduğu kesin.Konu sahibi kardesini kiskaniyormu bilmem ama psikolojisi bozuk oldugu kesin.
hayir canim..daha serbest olan erkekler var daha serbest olmayanlar var...ne kizlar biliyorumki bazi erkeklere 40 basar serbestlik konusunda...halen yaşa takılanlar olmuş konuyu gözünüzle okuyun lüften benim derdim yaş baş değil adam olan teyzesinin eline bakmaz diyorum kendi bulur sevdiğini erkekler bize göre daha serbest değillermi sonuçta?
Ne kadar ön yargıyla ne kadar olumsuz bakıyorsun.Bu tip konularda baştan konuşmamak fikir yürütmmek gerekir.İyiyse kızlar neden farketmedi ne demek.İyiler evlendi de kötüler mi kaldı.Senin kardeşin içinde aynı şey geçerli o zaman.Kısmet nasip işi bu.Allah ne zaman nasip ederse o zaman evlenir.Ve şu zamanda çocuğun yaşı da evlenmek için çok geç değil.merhaba,
benim 27 yaşında bir kız kardeşim var geçen ay bir tanıdığımız geldi yeğeni için uygun bir kız aradıklarını söyledi ve düşünüp düşünmediğini sordu kardeşime biz de vardık evde. herşey olağandı hani basit bi görücülük muhabbeti gibi ama nedense sonradan benim içime kurt düştü.
kadın başladı çocuğu övmeye şöyle efendi şöyle dürüst şöyle iyi niyetli diye ben de araya girdim eh bu kadar iyiyse yeğenin şimdiye başka kızlar farketmemişmi iyiliğini,iyi erkek karaborsa bu devirde kapanın elinde kalıyor dedim kadın da aman etraftaki kızlar çok kötü güven olmaz dedi ben de erkekler çokmu iyi dedim biraz suratı asıldı kısa süre sonra da kardeşime bi düşün deyip gitti. kardeşim çocukla buluşmayı kabul etti gitmiş olağan geçmiş ama benim söylediklerimi söylememiş.
bu adam 32 yaşında teyzesinin sözüne göre dünya iyisi ama ben o kadar iyiyse başkasına ihtiyaç duymaz birini bulmaya diye düşünüyorum gerçi kısmet bu işler ama kadının dediğine göreyse belli ki aile sözüne bakan birisi ileride sıkıntı çıkarabilir bu durum. kardeşimin kafası karışık konuştum onunla o da yakın çevreden diye olumlu bakıyor ancak kafasını karışmıyor da değil.
buluşmada çocuk kardeşime evleneceğim kız sensin demiş bana anlattı kardeşim ben de nereden biliyormuş alnındamı yazıyormuş dedim yani karışık durumlar. siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?