Bir garip boşanma

Okurken o kadar sinirlendim ki içimden etmediğim küfür kalmadı. İyi bir avukata denk gelmiş olmanıza çok sevindim. Yaptıkları yanına kalmaz inşallah baya zararlı çıkar. Ömür boyu ahınız onun üstünde olsun. Lanet herif

Okurken o kadar sinirlendim ki içimden etmediğim küfür kalmadı. İyi bir avukata denk gelmiş olmanıza çok sevindim. Yaptıkları yanına kalmaz inşallah baya zararlı çıkar. Ömür boyu ahınız onun üstünde olsun. Lanet herif
İnşallah inşallah. Ömür boyu affetmeyecegim onu da ailesini de inşallah cekerler bende duyarım... Mahkeme konusunda da elimden geleni yapacağım inşallah. Yaa sonsuza kadar bana katlanmak zorunda değil ben de melek degilim ama bu kadar düşmemeli insanlar. Yaa ben ne zorluklarla para kazanıyorum sen alıyorsun yiyorsun parayı yatirmiyorsun sonra ne planliyorsan birden geliyorsun ailem arkamda biz bosanalim.

İnşallah inşallah. Ömür boyu affetmeyecegim onu da ailesini de inşallah cekerler bende duyarım... Mahkeme konusunda da elimden geleni yapacağım inşallah. Yaa sonsuza kadar bana katlanmak zorunda değil ben de melek degilim ama bu kadar düşmemeli insanlar. Yaa ben ne zorluklarla para kazanıyorum sen alıyorsun yiyorsun parayı yatirmiyorsun sonra ne planliyorsan birden geliyorsun ailem arkamda biz bosanalim.
En başından beri tek amacı sizi dolandırmakmış. O işler öyle kolay değil işte görsün şimdi mahkemede

En başından beri tek amacı sizi dolandırmakmış. O işler öyle kolay değil işte görsün şimdi mahkemede
Bakacağız inşallah bizim istediğimiz gibi olur. Avukat altınlar kesin diyor, mehir alacağımız var oda kesin diyor. Paraları ödememesi de güven sarsıcı hareket ondan da tazminat isteyeceğiz dedi. Bakalım.

Ne tapusu. Tapu 1/2 ortak olmasına rağmen tamamını istedi benden. Dosyaya yazmış evde hiçbir katkısı yok gönlü olsun diye ortak ettim onu diye. Şerefsiz sen o borcu öderken evi kim gecindiriyordu. Kenarda promosyon üstüne birikimim vardı benim kendi çaldıklarını hesaplamamis ama onu dava konusu etmis
Allahtan evin tapusunu yarısını almışsınız

Ya siz ne kadarlık evlisiniz? Plan yapmış kurgulanmış bunlar para için yoksa öyle bir anda yapılacak şeyler değiller

Ya siz ne kadarlık evlisiniz? Plan yapmış kurgulanmış bunlar para için yoksa öyle bir anda yapılacak şeyler değiller
5 yıllık evliyiz. Eş durumundan geldi buraya. Bazen bunun için 5yil beklediğini düşünüyorum. Ona sorsan okulumun bitmesjni beklemiş. Yaa adam son 4 ay hiç ödememiş ev borcunu ama benimle aynı evi, aynı hayati, aynı yatağı paylaşmaya ve bana Güler yüzle davranmaya drvam etti.aklim almiyor. Madem sevmiyor nefret ediyorsun neden benim okulumu vs bekliyorsun ki,ne kadar umrunda. Onu geçtim benle aynı yatağı payladiyorsun.sabah aynı yataktan kalkıp akşam anlasamiyorux ailem arkamda diyorsun

Dava dosyasına el opturmemeye kadar yaziliyor mu ya ne kadar detay bunlar. Zaman kaybı resmen bosayin gitsin

Avukat sorsan iyi. Altınları ve mehiri alırız, tazminat davası da actik. Ya inanın para pul önemli değil insan merak ediyor neden bunlar oldu diye? Adam aylarca plan yapmış.bir günde geldi soyledi gitti. Sonra beni engrlledi her yerden. Bunları neden yaptın diye soramadım bile. Bu kadar aşağılık nasıl oldun diyemedim bile. Ev kalmadı ki ortada. İcraya düşüyor ev. Ben evden çıkıyorum abime gidiyorum abime mesaj atıyor evden alacağınız eşyaları alın gerisini ben alacağım diye, sonra da dava dosyasına koyuyor eşyaları aldı diye. Kaldı ki hepsini almadım zaten salak kafam onada bıraktım. Ama yaptıklarını bilmiyordum. Tabi kendisi avizelere kadar sokup alıyor. Ya adamlar ben daha evden çıkmadan buzdolabimi bosaltmislar. Ve hiç belli etmedi.kednini hep iyi davrandı bana. En çok anlam veremedigim o
Sanırım çocuk olmuyor diye gözden çıkarıldınız. Kızmayın ama birşey soracağım anlamak açısından? Siz muayene oldunuz mu?

X