Bir garip boşanma

Merhaba. Özelden yazisalim mi aynı süreçten geçiyorum

Siz ev borcu öderken adam resmen arkanızdan boşanmak için yer yapmış.
Nedir bu
Evi istiyor benim kenardaki paramı istiyor edepsiz. Zaten evden artık kimseye fayda yok icraya düştü. Rabbim hakkimda hayırlısı ne ise onu versin ama elimden geleni de yapacağım.
bir an önce kurtulun evide batsın arabasıda yolunuza bakın. Karşınıza parada pulda gözü olmayan sadece sizi seven biri çıksın çıkarsada aileleri yada diğer kişileri takmayın mutlu olmaya bakın.

Ya aslında bende çok düşündüm biran önce kurtlulmak hicbirsey istemeden ama artık ailemde işin içinde. Bunun yaptığını yanına bırakırsan biz yokuz artık dediler. Al ondan git bağış yap, çöpe at ama ona verebildiğin zararı ver diyorlar. Şimdi bende onlar gibi düşünmeye başladım.

Bakın benden size tavsiye başkalarının bine dediğini umursamayın, siz yorulacaksınız siz yıpranacaksınız. Kalbinizin sesini dinleyin başkalarını değil

Bakacağız inşallah bizim istediğimiz gibi olur. Avukat altınlar kesin diyor, mehir alacağımız var oda kesin diyor. Paraları ödememesi de güven sarsıcı hareket ondan da tazminat isteyeceğiz dedi. Bakalım.
Mehir senedi var mı ? İnşallah Allah yardımcınız olacak şüphesiz Allah hakkı ile görendir

Evet arapça yazılı bir mehir senedi var. Amiiin Allah razı olsun. İlahi adalete güveniyorum. Zaten siginacagimiz başka kim var.
Rabbim yardım etsin sizi çok iyi anlıyorum Allah kimsenin yuvasını bozmasın gerçekten çok zor çok şükür ki ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz

Rabbim yardım etsin sizi çok iyi anlıyorum Allah kimsenin yuvasını bozmasın gerçekten çok zor çok şükür ki ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz
En agiri da ne biliyor musunuz ? Aslında ortada yuva yokmuş. Ben var sanıp kendimi paraliyormusum. Adam arkadan iş çevirmeye 4.aydan başlamış...Rabbim yanına bırakmasın...

En agiri da ne biliyor musunuz ? Aslında ortada yuva yokmuş. Ben var sanıp kendimi paraliyormusum. Adam arkadan iş çevirmeye 4.aydan başlamış...Rabbim yanına bırakmasın...
Amin inşallah bırakmazda annem hep der agliyanin malı yüz güldürmez diye İnşallah rabbim her zaman yanınızda olsun çok zor sürec

Yarına kalırda yanına kalmaz hiç üzülmeyin elbet çekecektir yaptıklarının cezasını bende sizinle aynı durumdayım benim de davam çekişmeli devam ediyor daha ne kadar sürecek bilmiyorum çok zor bir süreç Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Muhtemelen kocanın sevgilisi vardır bu kadar kaçak dövustugune göre aklıma başka bir ihtimal gelmedi. Kadin yönlendiriyor olabilir boşandıktan uc ay sonra evlendiğini duyarsan şaşırma. Kadin istemeyince boşanma olmuyor zaten biraz mahkemede süründür boşanmıyorum de o ara çıkar kokusu diğer kadın çıkar zaten ortaya

Sakın hakkınızı almadan boşanmayın ben aman lanet olsun dedim eşyalarımı bıraktım çokkk pişmanım keşke parçalayıp kırsaydım biraz sinirim giderdi 4 sene olucak aklıma geldikçe sinirleniyorum telefon da ağlıyordu benden nafaka isteme diye çok salakmışım sonradan aklım başıma geldi ama kar etmez

24ünden sonra bizide bilgilendirin hakkınızda hayırlısı olsun ne sinsi insanlar var iyiki coçuk olmadan kurtulmuşsunuz da bi ömür karşılaşmak zorunda kalmamışsınız bu pisliklerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…