• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir Eylül meselesi (umutlari Eylüle bağlayanlar )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah aşıla ile fazla bekletmez seni bebeğin canım. Allah bekleyen tüm kadınlara kolaylık ve sabır versin. Gerçekten sabır işi :( 8 ay önce gelişim durduğu için 7 haftalık gebeliğim sonlandı.. Ve hamile kalamıyorum :( Doktorlar ilki doğal yolla gebelik olduğu için beklememi söylüyor sürekli.. Ama bekleyemiyorum :( Aşılama istesem yapmazlar mı ki? :(

İnşallah aşıla ile fazla bekletmez seni bebeğin canım. Allah bekleyen tüm kadınlara kolaylık ve sabır versin. Gerçekten sabır işi :KK43: 8 ay önce gelişim durduğu için 7 haftalık gebeliğim sonlandı.. Ve hamile kalamıyorum :KK43: Doktorlar ilki doğal yolla gebelik olduğu için beklememi söylüyor sürekli.. Ama bekleyemiyorum :KK43: Aşılama istesem yapmazlar mı ki? :KK43:

Kıyamam sana:(. Allahım sabır versin. Dr unla konuş istersen ama aşılamada nahoş bir yöntem. Eşin istemyebilir. Biraz daha bekleyebilrisin. 1 yıl zaman ver kendine olmazsa dene derim. Ben aşılama yaptıracağım ama inan içimden gelmiyor desem. Bugün tahlil verdim. Eşimin numune vereceği ortam nasıl zaten stresli bir durum wc lerde falan değil demi dedim. maalesef 2. katta bu iş için ayrılmış bir wc de verecekmiş sprem bu yüzden bile vazgeçebilrim.Yaşadığım şehirde ek özel hastane burası 2.yok :( diğeri eskişehirde var 1 saatlik yol oraya gidebilirim. Çok zor geliyor şimdiden sinirim bozuldu. bekle derim

Kıyamam sana:KK43:. Allahım sabır versin. Dr unla konuş istersen ama aşılamada nahoş bir yöntem. Eşin istemyebilir. Biraz daha bekleyebilrisin. 1 yıl zaman ver kendine olmazsa dene derim. Ben aşılama yaptıracağım ama inan içimden gelmiyor desem. Bugün tahlil verdim. Eşimin numune vereceği ortam nasıl zaten stresli bir durum wc lerde falan değil demi dedim. maalesef 2. katta bu iş için ayrılmış bir wc de verecekmiş sprem bu yüzden bile vazgeçebilrim.Yaşadığım şehirde ek özel hastane burası 2.yok :KK43: diğeri eskişehirde var 1 saatlik yol oraya gidebilirim. Çok zor geliyor şimdiden sinirim bozuldu. bekle derim
Canım olsun, bebek sahibi olmak için değer inan bana. Allah kimseye evlat aratmasın. İnşallah başarılı geçer:dua:

Kizlar dun doktora gittim kontrol icin. Aylardir gecmeyen kasık agrilarim vardi onun icin gitmistim. Cok sukur onemli bir bulgu yok ama rahim duvari olmasi gerekenden ince dedi dr :( adetime 3 gun vardi dün, 6 mm cikti rahim duvari. Adetten sonra yine bakmak istedi. Insallah normale döner :( bir de rahim filmi istedi benden cok korkuyorum. Rahim filmi icin echomar'a yonlendirdi. Daha once rahim filmi cektiren arkadaslar varsa fikrini almak isterim.

Kizlar dun doktora gittim kontrol icin. Aylardir gecmeyen kasık agrilarim vardi onun icin gitmistim. Cok sukur onemli bir bulgu yok ama rahim duvari olmasi gerekenden ince dedi dr :KK43: adetime 3 gun vardi dün, 6 mm cikti rahim duvari. Adetten sonra yine bakmak istedi. Insallah normale döner :KK43: bir de rahim filmi istedi benden cok korkuyorum. Rahim filmi icin echomar'a yonlendirdi. Daha once rahim filmi cektiren arkadaslar varsa fikrini almak isterim.
bende çektirdim rahim filmi.. öyle anlatıldığı gibi korkunç bişey değildi :) tek tüpüm tıkalı olduğu için acıyı tek taraflı hissettim belki de ondan bana o kadar ağrılı gelmedi bilmiyorum ama nette yazılanlara bakıp korkma derim . eltim bana bir anlattı masadan ölüm kalkacak sandım ben :) herkesin ağrı eşiği farklı, ön yargılı yaklaşma bence.. inşallah bi an önce hayallerini yaşarsın, yaşarız :dua::dua:

Selam kizlaaaarr ,
Benim sat 25 temmuz, bat 22 agustostu hala adet olmadim. 3 kere kan testi yaptirdim negatif. Demekki yok bisey ama adet olmadim ve olacagima dair bi belirtide yasamiyorum. Bari adet olsamda eylul de calismalara devam edebilsem :110:

Selam kizlaaaarr ,
Benim sat 25 temmuz, bat 22 agustostu hala adet olmadim. 3 kere kan testi yaptirdim negatif. Demekki yok bisey ama adet olmadim ve olacagima dair bi belirtide yasamiyorum. Bari adet olsamda eylul de calismalara devam edebilsem :110:
Benimde sat 25 temmuz bat 27 28 gibi bekliyordum hala olmadım ama yeni yumurtladim ben yeni bat 15 eylül :KK51: sen ne zaman yumurtladigini biliyormusun?

Benimde sat 25 temmuz bat 27 28 gibi bekliyordum hala olmadım ama yeni yumurtladim ben yeni bat 15 eylül :KK51: sen ne zaman yumurtladigini biliyormusun?

Canim ben 7 8 agustosta yumurtlamam olmustu iliskide oldu oncesinde ve sonrasinda ama olmadi bebisim :KK42: adette olmadim hala.. civanpercemi alip bu tur bitkilerle adet olup yeni calismalara baslamayi dusunuyorum :KK39:

Canim ben 7 8 agustosta yumurtlamam olmustu iliskide oldu oncesinde ve sonrasinda ama olmadi bebisim :KK42: adette olmadim hala.. civanpercemi alip bu tur bitkilerle adet olup yeni calismalara baslamayi dusunuyorum :KK39:
civanperçemi çok tehlikeli dikkat edin. aspirin için daha iyi :D gününüzü bekleyin boşverin acele etmeyin gelir elbet kırmızılar

civanperçemi çok tehlikeli dikkat edin. aspirin için daha iyi :KK70: gününüzü bekleyin boşverin acele etmeyin gelir elbet kırmızılar

Adetim gelmek bilmiyor ne agri ne sizi. Adet olmam gereken tarihi bile nerdeyse 1 ay gecti. Zaten adet duzensizligi vardi bende ilac kullandim 2 yil yinede duzenlenmemis boyle de calismalara baslayamiyoruz :rolleyes:

yarın bat günüm benim de. eğer bu ay da olmazsa klomen + çatlatma iğnesine başlayacağım ilk kez.

Back