• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir Eylül meselesi (umutlari Eylüle bağlayanlar )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben 7 8 agustosta yumurtlamam olmustu iliskide oldu oncesinde ve sonrasinda ama olmadi bebisim :KK42: adette olmadim hala.. civanpercemi alip bu tur bitkilerle adet olup yeni calismalara baslamayi dusunuyorum :KK39:
14 16 gün sonra adet olman gerekir emin misin yumurtlamadan bende 8 gün oldu daha halbuse çoktan olmam gerekti geç yumurtladim yine eninde değilim bklm adet gelicek mi ya da bebek pco var mı canim

civanperçemi çok tehlikeli dikkat edin. aspirin için daha iyi :KK70: gününüzü bekleyin boşverin acele etmeyin gelir elbet kırmızılar
Aspirin bende işe yaramadı geçen ay 4 5 tane icmistim ama olasıbi kazada kan durmama riski var civan percemjnde yok adet olmazsa m bende civan percemi içmeyi düşünüyorum

14 16 gün sonra adet olman gerekir emin misin yumurtlamadan bende 8 gün oldu daha halbuse çoktan olmam gerekti geç yumurtladim yine eninde değilim bklm adet gelicek mi ya da bebek pco var mı canim

Doktora gittim birsey cikmadi ama 2 yildir dogum kontrol ilaci kullaniyordum tembellesmis olabilirmis yumurtaliklarim. Bu ay adet olup bebis denicez ins :)

Doğum kontrol hapindan sonra 3 4 ayı buluyormus vücudun eski düzene dönmesi

Ilaci 1 gun almayi unutsan hamile kalabiliyorsun. Cok tanidigim var almayi unutup hamile kalan. Ama ilaci birakinca hemen hamile kalinamiyor ilginc yani. Ama dediginizi bebde duymustum. Vucudun kendisini duzeltmesini beklemem gerekliymis. Tesekkur ederim ilginiz icin :KK200:

Ilaci 1 gun almayi unutsan hamile kalabiliyorsun. Cok tanidigim var almayi unutup hamile kalan. Ama ilaci birakinca hemen hamile kalinamiyor ilginc yani. Ama dediginizi bebde duymustum. Vucudun kendisini duzeltmesini beklemem gerekliymis. Tesekkur ederim ilginiz icin :KK200:
Bende burda okudum bazı arkadaşlara doktor söylemiş önemli değil güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda :)

Back