• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir Eylül meselesi (umutlari Eylüle bağlayanlar )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O tür ilaclar cok zararli ya.tmm tatilde zor olabilir regl olmak ama.sonrasi icin bence kullanmamak daha iyi.heleki gebelik gibi bi suphe varsa kesin kesin kullanma.

açıkçası bir sefer korunmasız olarak birlikte olduk. yumurtlama günümden önce. tatile kadar korunsam mı ne yapsam, tatilden sonraya bırakmayı düşünüyorum bebek işini. o tek seferde de gebelik olduysa artık şans mı diyeyim şanssızlık mı bilemiyorum :D

al benden de o kadar cumartesi adet olmam gerkiyordu.ama hala olmadım.ve bu cumartesi tatile gidiyoruz.benim adette 7 gün sürüyor.eğer hamile değilsem 4 gün tatilde çöp oldu suya girmeyerek.zaten 7 gün tatilim.ben adet gecıktırıcı falan kullanmayı düşünmüyorum hiç.suya girilebilen ped var mı cocuk bezlerınde oluyor ya

tampon kullanılıyor ama o da adetin azaldığı zaman kullanılması uygun, yoğun günlerde değil diye biliyorum. geciktirici en temizi. ama gebelik varsa sonlanmasına sebebiyet verebilir işte.

tampon kullanılıyor ama o da adetin azaldığı zaman kullanılması uygun, yoğun günlerde değil diye biliyorum. geciktirici en temizi. ama gebelik varsa sonlanmasına sebebiyet verebilir işte.
Benim ablamin gorumcesi yurt disinda yasiyor.o orda ped kullanan yok herkes tampon kullaniyor demis.denize girerken degil yani normal gundede hep tampon kullaniyolarmis

şimdi ben tamponu araştırdım.aynı ped gibi onun da emiş kademeleri olanları varmış yani yoğun günlerde yoğun emişli, az günlerde az emişli. ve suda denizde kullanımı en uygunu buymuş. 4-6 saat arası değiştiriyorsun. bi tek uykuda önerilmiyormuş o da 8 saatti geçkin değiştirilmemesi zararlı olmasından.günlük yaşantınızı hiç etkilemez deniyor.düzgün yerleştirilirse cıkmazmış yerinden. ben sanırım bunu almak zorunda kalıcam.diğer geciktirici hem adet döngüne zarar hem vucut sistemine sonrasında sıkıntı yaratıyor.tampon adeti engellemeyerek sadece vucuttan cıkmadan emiyor. takmaya becerebilirsem kafama yattı. vay be herseyin bi çaresi var :)

şimdi ben tamponu araştırdım.aynı ped gibi onun da emiş kademeleri olanları varmış yani yoğun günlerde yoğun emişli, az günlerde az emişli. ve suda denizde kullanımı en uygunu buymuş. 4-6 saat arası değiştiriyorsun. bi tek uykuda önerilmiyormuş o da 8 saatti geçkin değiştirilmemesi zararlı olmasından.günlük yaşantınızı hiç etkilemez deniyor.düzgün yerleştirilirse cıkmazmış yerinden. ben sanırım bunu almak zorunda kalıcam.diğer geciktirici hem adet döngüne zarar hem vucut sistemine sonrasında sıkıntı yaratıyor.tampon adeti engellemeyerek sadece vucuttan cıkmadan emiyor. takmaya becerebilirsem kafama yattı. vay be herseyin bi çaresi var :)
En iyisini yapmis olursun.geciktiriciden iyidir.denizde kullanir normalde ped kullanirsin okur biter.

ben de hiç kullanmadım, tırsıyorum biraz nedense ama sanırım ben de onu kullanıcam.

Aminn olmayana da nasip etsin Rabbim benim bir oğlum var 9 yaşında 2. Istiyorduk kısmey olmadı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Aynen canım benim de 7 yaşında oğlum var. İkinci olsun dedik kendiliğinden ikizlere hamile kaldım ama düşük oldu. Şimdi tekrar çalışmalara başladık bu ay olmadı. Bakalım eylül ne gösterecek? Hayırlısı.

arkadaşlar illa belirli günlerde mi ilişki yaşamak lazım? biz bir önceki adetimden sonraki 12, 14 ve 15.günlerde ilişki yaşadık, şu anda geç midir? bat 23 ağustos

Back