- 25 Aralık 2016
- 5.329
- 11.768
- 248
- Konu Sahibi Buhayatbenim
Merhaba cnm eğer zamanın varsa doktora git bel ağrısı da hamilelik belirtisi olabiliyorBugün sağ karın altında şişlik ve müthiş bel ağrısı ile uyandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba cnm eğer zamanın varsa doktora git bel ağrısı da hamilelik belirtisi olabiliyorBugün sağ karın altında şişlik ve müthiş bel ağrısı ile uyandım
Beklemeliyim pek umudum yok ama işteMerhaba cnm eğer zamanın varsa doktora git bel ağrısı da hamilelik belirtisi olabiliyor
Test varsa evinizde yapın ya da yakınbir eczaneden alın. Çünkü her gebelik sağlıklı ilerleyemeyebilir o yüzden erken öğrenmek avantajlı olabilirBeklemeliyim pek umudum yok ama işte![]()
Günüm geçerse yapıcam beş gün önce negatif çıktıTest varsa evinizde yapın ya da yakınbir eczaneden alın. Çünkü her gebelik sağlıklı ilerleyemeyebilir o yüzden erken öğrenmek avantajlı olabilir
Hadi hayırlısı istediğiniz gibi olsun herşey inşGünüm geçerse yapıcam beş gün önce negatif çıktı
Hadi gözün aydın canım tebrikler allah sağlıklı kucağına almayı nasil etsin inşallah darısı başımızaTemmuz sonu hamile kaldım kızlar:)
Hadi gözün aydın canım tebrikler allah sağlıklı kucağına almayı nasil etsin inşallah darısı başımıza![]()
Sat 4 agustosSAT 5 ağustos
BAT 3 eylül hayirlisi bakalım
Hayirli haberler alırız insallah bol çizgili testler diliyorum :)Sat 4 agustos
Bat 4 eylul hadi hayirlisi
Ins canim.Allah gonlynuze gore versin insallahhh
Amin amin.Hayirli haberler alırız insallah bol çizgili testler diliyorum :)
O tür ilaclar cok zararli ya.tmm tatilde zor olabilir regl olmak ama.sonrasi icin bence kullanmamak daha iyi.heleki gebelik gibi bi suphe varsa kesin kesin kullanma.benim bat 23 ağustos. 26 sında tatile çıkacağız. reglim 5-6 gün sürdüğü için geciktirici almayı düşünüyordum ama gebelik şüphesi varken almasam daha mı iyi olur ne dersiniz?
al benden de o kadar cumartesi adet olmam gerkiyordu.ama hala olmadım.ve bu cumartesi tatile gidiyoruz.benim adette 7 gün sürüyor.eğer hamile değilsem 4 gün tatilde çöp oldu suya girmeyerek.zaten 7 gün tatilim.ben adet gecıktırıcı falan kullanmayı düşünmüyorum hiç.suya girilebilen ped var mı cocuk bezlerınde oluyor yabenim bat 23 ağustos. 26 sında tatile çıkacağız. reglim 5-6 gün sürdüğü için geciktirici almayı düşünüyordum ama gebelik şüphesi varken almasam daha mı iyi olur ne dersiniz?
Ped degilde tampon kullaniyorlar geneldeal benden de o kadar cumartesi adet olmam gerkiyordu.ama hala olmadım.ve bu cumartesi tatile gidiyoruz.benim adette 7 gün sürüyor.eğer hamile değilsem 4 gün tatilde çöp oldu suya girmeyerek.zaten 7 gün tatilim.ben adet gecıktırıcı falan kullanmayı düşünmüyorum hiç.suya girilebilen ped var mı cocuk bezlerınde oluyor ya
hic kullanmadım ben onu ama kanama başladıktan sonra takılıyor mu?Ped degilde tampon kullaniyorlar genelde