• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir Eylül meselesi (umutlari Eylüle bağlayanlar )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test varsa evinizde yapın ya da yakınbir eczaneden alın. Çünkü her gebelik sağlıklı ilerleyemeyebilir o yüzden erken öğrenmek avantajlı olabilir
Günüm geçerse yapıcam beş gün önce negatif çıktı

Bu ay bu olumlamayi yapmaya basladim.21 gunde etkisini gostermeye basliyormus.

Eklentiler

• Screenshot_20170806-192117.png
    Screenshot_20170806-192117.png
    133,3 KB · Görüntüleme: 76
benim bat 23 ağustos. 26 sında tatile çıkacağız. reglim 5-6 gün sürdüğü için geciktirici almayı düşünüyordum ama gebelik şüphesi varken almasam daha mı iyi olur ne dersiniz?

benim bat 23 ağustos. 26 sında tatile çıkacağız. reglim 5-6 gün sürdüğü için geciktirici almayı düşünüyordum ama gebelik şüphesi varken almasam daha mı iyi olur ne dersiniz?
O tür ilaclar cok zararli ya.tmm tatilde zor olabilir regl olmak ama.sonrasi icin bence kullanmamak daha iyi.heleki gebelik gibi bi suphe varsa kesin kesin kullanma.

al benden de o kadar cumartesi adet olmam gerkiyordu.ama hala olmadım.ve bu cumartesi tatile gidiyoruz.benim adette 7 gün sürüyor.eğer hamile değilsem 4 gün tatilde çöp oldu suya girmeyerek.zaten 7 gün tatilim.ben adet gecıktırıcı falan kullanmayı düşünmüyorum hiç.suya girilebilen ped var mı cocuk bezlerınde oluyor ya

al benden de o kadar cumartesi adet olmam gerkiyordu.ama hala olmadım.ve bu cumartesi tatile gidiyoruz.benim adette 7 gün sürüyor.eğer hamile değilsem 4 gün tatilde çöp oldu suya girmeyerek.zaten 7 gün tatilim.ben adet gecıktırıcı falan kullanmayı düşünmüyorum hiç.suya girilebilen ped var mı cocuk bezlerınde oluyor ya
Ped degilde tampon kullaniyorlar genelde

Back