• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir Eylül meselesi (umutlari Eylüle bağlayanlar )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
al benden de o kadar cumartesi adet olmam gerkiyordu.ama hala olmadım.ve bu cumartesi tatile gidiyoruz.benim adette 7 gün sürüyor.eğer hamile değilsem 4 gün tatilde çöp oldu suya girmeyerek.zaten 7 gün tatilim.ben adet gecıktırıcı falan kullanmayı düşünmüyorum hiç.suya girilebilen ped var mı cocuk bezlerınde oluyor ya
Ayy ne güzel hamile kalmissiniz.Suan ben de ayni dertten muzdaribim.Cumartesi tatile çıkacağız cuma adet olmam gerekiyor.Geciktirici kullanmak istemiyorum tamponu bi sene denemistim çok beceremedim :( Bir mucize olsa da hamile kalsam asıl tatil o zaman başlar benim için.

Canimsin ya umutsuzluk ne kadar kötü dimi yeni aylara yelken actiriyor çok şükür ki sen bir eylül meselesi olmadn canım Allahım sağ salim doğumunu da göstersin inşallah

Allah razi olsun canim benim rabbim tez vakitte sizede nasip eylesin umutsuz olmayin bix muslumaniz rabjimiz ol der olur

Merhaba kizlar benim bat 1 agustos ama simdiden yeni bir konu acayim dedim bu 4.ayim 16 aylik evliyim.eger ki adet olursam polip ameliyati olacagim...İnsallah isteyen herkes en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalir.Umudunuzu hic yitirmeyin...
MAŞALLAH BAK ŞİMDİ HAMİLESİN NE GÜZEL OLUYORDUR ŞİMDİ BUNLARI OKUMAN :)

Ayy ne güzel hamile kalmissiniz.Suan ben de ayni dertten muzdaribim.Cumartesi tatile çıkacağız cuma adet olmam gerekiyor.Geciktirici kullanmak istemiyorum tamponu bi sene denemistim çok beceremedim :KK43: Bir mucize olsa da hamile kalsam asıl tatil o zaman başlar benim için.
Insanoglunu gelecekten bi haber yasiyoruz işte.ben nelerden endişe ederken mucizem geldi. Hic ihtimal vermiyordum yani acaba diye bi ihtimal vardi ama %10 belki..cok sukur nasibimiz geldi..insallah sanada nasip olur en yakin zamanda..

Insanoglunu gelecekten bi haber yasiyoruz işte.ben nelerden endişe ederken mucizem geldi. Hic ihtimal vermiyordum yani acaba diye bi ihtimal vardi ama %10 belki..cok sukur nasibimiz geldi..insallah sanada nasip olur en yakin zamanda..
Amin insallah.Allah sizlere sağlıcakla bebeginizi kucaginiza almayı nasip etsin, biz bebek bekleyenleri de tez zamanda bebeklerine kavuştursun insallah

kızlarr 35. günüm idrar testi yaptım sabah. biri normal biri erken gebelik testi. geç döllenme olmuştur diye erken gebelik yaptım negatif. Sizce neden böyle!! ilişkiden sonra 15 gün geçti. Döllenme olsa erken gebelik testinde çıkarmıydı.

canım kırmızılarım umutlanmama bile zaman vermiyolar :cry: saatini bekliyo sanki ... bu ayda boşa gitti çabalar.. şimdi gerçekten bir eylül meselesi oldu benim meselemde :KK42:

merhaba arkadaşlar. Ayın 19 unda progesteron testi yaqptıracağım 27 sinde reg oluyorum sonra aşılama yapılacak banada biraz korkuyorum sanırım benim umutlarda eylüle kalıyor

Aynen canım benim de 7 yaşında oğlum var. İkinci olsun dedik kendiliğinden ikizlere hamile kaldım ama düşük oldu. Şimdi tekrar çalışmalara başladık bu ay olmadı. Bakalım eylül ne gösterecek? Hayırlısı.
Bende çalışmalar devam ya bende ikiz istiyoruuuummmm.Kasıklarım ağrıdı bugun ve dün adete yakın bir sancıma gibi bişeydi beydi acep adetime daha var

Back