- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.128
- 113
- 38
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
bana doktorum gün aşırı ilişki öneriyorum demişti çünkü bazen yumurtlama günü geç ya da erken olabiliyomuşarkadaşlar illa belirli günlerde mi ilişki yaşamak lazım? biz bir önceki adetimden sonraki 12, 14 ve 15.günlerde ilişki yaşadık, şu anda geç midir? bat 23 ağustos
Canimsin ya umutsuzluk ne kadar kötü dimi yeni aylara yelken actiriyor çok şükür ki sen bir eylül meselesi olmadn canım Allahım sağ salim doğumunu da göstersin inşallahTemmuz sonu hamile kaldım kızlar:)
Ayy ne güzel hamile kalmissiniz.Suan ben de ayni dertten muzdaribim.Cumartesi tatile çıkacağız cuma adet olmam gerekiyor.Geciktirici kullanmak istemiyorum tamponu bi sene denemistim çok beceremedimal benden de o kadar cumartesi adet olmam gerkiyordu.ama hala olmadım.ve bu cumartesi tatile gidiyoruz.benim adette 7 gün sürüyor.eğer hamile değilsem 4 gün tatilde çöp oldu suya girmeyerek.zaten 7 gün tatilim.ben adet gecıktırıcı falan kullanmayı düşünmüyorum hiç.suya girilebilen ped var mı cocuk bezlerınde oluyor ya
Canimsin ya umutsuzluk ne kadar kötü dimi yeni aylara yelken actiriyor çok şükür ki sen bir eylül meselesi olmadn canım Allahım sağ salim doğumunu da göstersin inşallah
bana doktorum gün aşırı ilişki öneriyorum demişti çünkü bazen yumurtlama günü geç ya da erken olabiliyomuş
MAŞALLAH BAK ŞİMDİ HAMİLESİN NE GÜZEL OLUYORDUR ŞİMDİ BUNLARI OKUMAN :)Merhaba kizlar benim bat 1 agustos ama simdiden yeni bir konu acayim dedim bu 4.ayim 16 aylik evliyim.eger ki adet olursam polip ameliyati olacagim...İnsallah isteyen herkes en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalir.Umudunuzu hic yitirmeyin...
MAŞALLAH BAK ŞİMDİ HAMİLESİN NE GÜZEL OLUYORDUR ŞİMDİ BUNLARI OKUMAN :)
Amin canım tüm isteyenlere hayırlı evlat inşHaklisin canim cok sukur rabbim.isteyen herkese nasip eylesin insalalhh
Bence denemekte fayda var en azından doktorlardan duyduğum kadarıyla...öyle yapmaya çalıştık. benim sorum adete 8 gün kala yaşanan ilişkiden hamile kalma olasılığı olup olmadığı.
Insanoglunu gelecekten bi haber yasiyoruz işte.ben nelerden endişe ederken mucizem geldi. Hic ihtimal vermiyordum yani acaba diye bi ihtimal vardi ama %10 belki..cok sukur nasibimiz geldi..insallah sanada nasip olur en yakin zamanda..Ayy ne güzel hamile kalmissiniz.Suan ben de ayni dertten muzdaribim.Cumartesi tatile çıkacağız cuma adet olmam gerekiyor.Geciktirici kullanmak istemiyorum tamponu bi sene denemistim çok beceremedimBir mucize olsa da hamile kalsam asıl tatil o zaman başlar benim için.
Amin insallah.Allah sizlere sağlıcakla bebeginizi kucaginiza almayı nasip etsin, biz bebek bekleyenleri de tez zamanda bebeklerine kavuştursun insallahInsanoglunu gelecekten bi haber yasiyoruz işte.ben nelerden endişe ederken mucizem geldi. Hic ihtimal vermiyordum yani acaba diye bi ihtimal vardi ama %10 belki..cok sukur nasibimiz geldi..insallah sanada nasip olur en yakin zamanda..
canım kırmızılarım umutlanmama bile zaman vermiyolarsaatini bekliyo sanki ... bu ayda boşa gitti çabalar.. şimdi gerçekten bir eylül meselesi oldu benim meselemde
inşallah... bu ay son olur, doğru zaman eylüldür :)Her dua vaktine esirdir... Sabret canim insallah olacak insalalhh
İnşallah sizde aşılaması ilk sefere tutanlardan olursunuz.. rabbim yardımcınız olsun...merhaba arkadaşlar. Ayın 19 unda progesteron testi yaqptıracağım 27 sinde reg oluyorum sonra aşılama yapılacak banada biraz korkuyorum sanırım benim umutlarda eylüle kalıyor
Allah razı olsun inş. inş. cümlemizin yardımcısı olsun Alalhİnşallah sizde aşılaması ilk sefere tutanlardan olursunuz.. rabbim yardımcınız olsun...
Bende çalışmalar devam ya bende ikiz istiyoruuuummmm.Kasıklarım ağrıdı bugun ve dün adete yakın bir sancıma gibi bişeydi beydi acep adetime daha varAynen canım benim de 7 yaşında oğlum var. İkinci olsun dedik kendiliğinden ikizlere hamile kaldım ama düşük oldu. Şimdi tekrar çalışmalara başladık bu ay olmadı. Bakalım eylül ne gösterecek? Hayırlısı.
biri ikizmi dedi:) varmıdır doğal yoluBende çalışmalar devam ya bende ikiz istiyoruuuummmm.Kasıklarım ağrıdı bugun ve dün adete yakın bir sancıma gibi bişeydi beydi acep adetime daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?