- 22 Kasım 2010
- 11.145
- 19.656
- 498
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
O tür ilaclar cok zararli ya.tmm tatilde zor olabilir regl olmak ama.sonrasi icin bence kullanmamak daha iyi.heleki gebelik gibi bi suphe varsa kesin kesin kullanma.
al benden de o kadar cumartesi adet olmam gerkiyordu.ama hala olmadım.ve bu cumartesi tatile gidiyoruz.benim adette 7 gün sürüyor.eğer hamile değilsem 4 gün tatilde çöp oldu suya girmeyerek.zaten 7 gün tatilim.ben adet gecıktırıcı falan kullanmayı düşünmüyorum hiç.suya girilebilen ped var mı cocuk bezlerınde oluyor ya
Benim ablamin gorumcesi yurt disinda yasiyor.o orda ped kullanan yok herkes tampon kullaniyor demis.denize girerken degil yani normal gundede hep tampon kullaniyolarmistampon kullanılıyor ama o da adetin azaldığı zaman kullanılması uygun, yoğun günlerde değil diye biliyorum. geciktirici en temizi. ama gebelik varsa sonlanmasına sebebiyet verebilir işte.
Tatlış bunu sabahları mı söyliyeyim, kaç kere söyleyelim:) ben de yapayım Allah'ın izniyleBu ay bu olumlamayi yapmaya basladim.21 gunde etkisini gostermeye basliyormus.
ayy o tamponu ben takamam yaatampon kullanılıyor ama o da adetin azaldığı zaman kullanılması uygun, yoğun günlerde değil diye biliyorum. geciktirici en temizi. ama gebelik varsa sonlanmasına sebebiyet verebilir işte.
Sabah uyaninca ve aksam yatarken gercekten inanarak.21 gunde etkisini goren cok olmus canim bu sabah basladim ben gun icindede ara ara okuyorum acip.Tatlış bunu sabahları mı söyliyeyim, kaç kere söyleyelim:) ben de yapayım Allah'ın izniyle
Ben de okuyayım canım, inşallah faydasını görürüz, teşekkür ettim :*Sabah uyaninca ve aksam yatarken gercekten inanarak.21 gunde etkisini goren cok olmus canim bu sabah basladim ben gun icindede ara ara okuyorum acip.
Gormez olurmusun tabi gorursun ben bu ay gorecegime inaniyorum.hatta seninde gorecegine inaniyorum.Ben de okuyayım canım, inşallah faydasını görürüz, teşekkür ettim :*
İki defa yüksek sesle okudum, enerji doldu içim :) ohh canım benim çok teşekkürler, ben de inanıyorum müjdeler vericez birbirimizeGormez olurmusun tabi gorursun ben bu ay gorecegime inaniyorum.hatta seninde gorecegine inaniyorum.
İki defa yüksek sesle okudum, enerji doldu içim :) ohh canım benim çok teşekkürler, ben de inanıyorum müjdeler vericez birbirimize
şimdi ben tamponu araştırdım.aynı ped gibi onun da emiş kademeleri olanları varmış yani yoğun günlerde yoğun emişli, az günlerde az emişli. ve suda denizde kullanımı en uygunu buymuş. 4-6 saat arası değiştiriyorsun. bi tek uykuda önerilmiyormuş o da 8 saatti geçkin değiştirilmemesi zararlı olmasından.günlük yaşantınızı hiç etkilemez deniyor.düzgün yerleştirilirse cıkmazmış yerinden. ben sanırım bunu almak zorunda kalıcam.diğer geciktirici hem adet döngüne zarar hem vucut sistemine sonrasında sıkıntı yaratıyor.tampon adeti engellemeyerek sadece vucuttan cıkmadan emiyor. takmaya becerebilirsem kafama yattı. vay be herseyin bi çaresi var :)tampon kullanılıyor ama o da adetin azaldığı zaman kullanılması uygun, yoğun günlerde değil diye biliyorum. geciktirici en temizi. ama gebelik varsa sonlanmasına sebebiyet verebilir işte.
En iyisini yapmis olursun.geciktiriciden iyidir.denizde kullanir normalde ped kullanirsin okur biter.şimdi ben tamponu araştırdım.aynı ped gibi onun da emiş kademeleri olanları varmış yani yoğun günlerde yoğun emişli, az günlerde az emişli. ve suda denizde kullanımı en uygunu buymuş. 4-6 saat arası değiştiriyorsun. bi tek uykuda önerilmiyormuş o da 8 saatti geçkin değiştirilmemesi zararlı olmasından.günlük yaşantınızı hiç etkilemez deniyor.düzgün yerleştirilirse cıkmazmış yerinden. ben sanırım bunu almak zorunda kalıcam.diğer geciktirici hem adet döngüne zarar hem vucut sistemine sonrasında sıkıntı yaratıyor.tampon adeti engellemeyerek sadece vucuttan cıkmadan emiyor. takmaya becerebilirsem kafama yattı. vay be herseyin bi çaresi var :)
şimdi ben tamponu araştırdım.aynı ped gibi onun da emiş kademeleri olanları varmış yani yoğun günlerde yoğun emişli, az günlerde az emişli. ve suda denizde kullanımı en uygunu buymuş. 4-6 saat arası değiştiriyorsun. bi tek uykuda önerilmiyormuş o da 8 saatti geçkin değiştirilmemesi zararlı olmasından.günlük yaşantınızı hiç etkilemez deniyor.düzgün yerleştirilirse cıkmazmış yerinden. ben sanırım bunu almak zorunda kalıcam.diğer geciktirici hem adet döngüne zarar hem vucut sistemine sonrasında sıkıntı yaratıyor.tampon adeti engellemeyerek sadece vucuttan cıkmadan emiyor. takmaya becerebilirsem kafama yattı. vay be herseyin bi çaresi var :)
Aminn olmayana da nasip etsin Rabbim benim bir oğlum var 9 yaşında 2. Istiyorduk kısmey olmadı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Aynen canım benim de 7 yaşında oğlum var. İkinci olsun dedik kendiliğinden ikizlere hamile kaldım ama düşük oldu. Şimdi tekrar çalışmalara başladık bu ay olmadı. Bakalım eylül ne gösterecek? Hayırlısı.
Sağol canım sana da hayırlı sağlıklı bir bebiş inşaAllah. :)Rabbim.gonlune gore versin cnm
Sağol canım sana da hayırlı sağlıklı bir bebiş inşaAllah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?