bir evliliğin anatomisi

giydiğimiz dona kadar vergi veriyoruzda konuya adapte olamadım tam olarak

Vakfın ne vakfı olduğunu nasıl anladınız anlamadım. Ben o mesajı kaçırdım sanırım. Suriyeli çocuklara kadar gelmiş konu.

Neyse ne vakfı olursa olsun bir eşi ve çocuğu olduğunu unutmamalı. Ama siz de 5 yıl boyunca önce bu sorunu halletseydiniz keşke. Değişmiyorsa da ona göre bir aksiyon alsaydınız. Söz vermiş olmasından öte o sözleri tutuacak biri olup olmadığı önemli.

ikimizde aynı sitedeyiz seviyen büyükse kültür kulüplerine falan gideceksin :)

Bu siteye giren her insan aynı seviyede diye bir kural mı var ? Site seviyesi ? Çok güldüm.
Seviye olarakda düşünce olarakta senden oldukça yükseklerdeyim.
Sen istersen ilk okul derslerinin sitelerine felan gir. Orda da ortalığı karıştır 2+2 = 3 diye :)

Dilruba boşver o banlatma konusunda çok üstün bizden..

Arkadaşlar yapmayın. O arkadaş tamam konuyu saptırmış ama siz de onunla polemiğe girerek konuyu saptırmaya devam ediyorsunuz. Konu sahibine haksızlık oluyor. Onun konusu türkiyede vakıfların anlam ve önemi değil ki. Yazık kızın konusuna kimse yardım etmiyor nerdeyse.

bir üye gelip baksa şunu düşünür burda haharetli bir siyasi politik tartışma var diye oysa bilmezler ki sibel gelince konu nasıl oluyor neden oluyor bilinmez birden başka bir boyuta geçiyor .

konunun başı başka sonu başka

sibel sen neden böylesin yani sebeb nedir bu düzgün giden bir ortamı birden karıştırıyorsun ?bunun altında mutlaka bir şey var merak ediyorum gerçekten

çok ilginçtir bu

seviyeli insan seviyeli yerlerde olur hiç bu sitede güler sabancının ümit boynerin üye olduğunu düşünemiyorum.

Bu dernekler şahıslar tarafından kurulan kendilerine göre amaçları olan kuruluşlar. Adı üstünde gönüllü zaten, herkesin paşa keyfine kalmış bir şey.

Seni bu kadar rahatsız eden nedir burada?

bir vakıf için karısını ihmal eden adamların olması.

Bu tip mesajların da konuya pek bir faydası olmuyor ama. Aslında kimse tepki vermese azalarak biter diye umuyorum.

konuya dönelim en iyisi..konu sahibi eşiyle bu yanlızlığını paylaşmışmı acaba
Valla canım adam ütüsüne kadar evde kendisi yapıyormuş. Yemek yoksa bizim kocalar gibi hiç söylenmeden kendi girip yapıyormuş, yedikten sonra vınnnnnnnnnn.

Acaba diyorum dernek adı altında 90-60-90 bir iş yatmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…