- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
Sana senin doğruluğun gibi doğru sorular sorarak seviyene düşmek istemiyorum .
alıntılayıp aynen diyor birde ne denir ki..Kaj gaza geliyorsun canım. Değmez…
Bu dernekler şahıslar tarafından kurulan kendilerine göre amaçları olan kuruluşlar. Adı üstünde gönüllü zaten, herkesin paşa keyfine kalmış bir şey.evet aynen.
Giydiğin don olsa yine iyi atık suyuna kadar vergi veriyorsun anacımmmm.giydiğimiz dona kadar vergi veriyoruzda konuya adapte olamadım tam olarak
ikimizde aynı sitedeyiz seviyen büyükse kültür kulüplerine falan gideceksin :)
Giydiğin don olsa yine iyi atık suyuna kadar vergi veriyorsun anacımmmm.
Dilruba boşver o banlatma konusunda çok üstün bizden..Bu siteye giren her insan aynı seviyede diye bir kural mı var ? Site seviyesi ? Çok güldüm.
Seviye olarakda düşünce olarakta senden oldukça yükseklerdeyim.
Sen istersen ilk okul derslerinin sitelerine felan gir. Orda da ortalığı karıştır 2+2 = 3 diye :)
Ay abla aynen öyle oldu..hatta verginin vergisini de veriyorsun..
sabotoja kurban gitti kadıncağızın konusu :)
konuya dönelim en iyisi..konu sahibi eşiyle bu yanlızlığını paylaşmışmı acabaGiydiğin don olsa yine iyi atık suyuna kadar vergi veriyorsun anacımmmm.
Bu siteye giren her insan aynı seviyede diye bir kural mı var ? Site seviyesi ? Çok güldüm.
Seviye olarakda düşünce olarakta senden oldukça yükseklerdeyim.
Sen istersen ilk okul derslerinin sitelerine felan gir. Orda da ortalığı karıştır 2+2 = 3 diye :)
İrdelersek çok şey çıkar da..hatta verginin vergisini de veriyorsun..
sabotoja kurban gitti kadıncağızın konusu :)
seviyeli insan seviyeli yerlerde olur hiç bu sitede güler sabancının ümit boynerin üye olduğunu düşünemiyorum.
Bu dernekler şahıslar tarafından kurulan kendilerine göre amaçları olan kuruluşlar. Adı üstünde gönüllü zaten, herkesin paşa keyfine kalmış bir şey.
Seni bu kadar rahatsız eden nedir burada?
bir üye gelip baksa şunu düşünür burda haharetli bir siyasi politik tartışma var diye oysa bilmezler ki sibel gelince konu nasıl oluyor neden oluyor bilinmez birden başka bir boyuta geçiyor .
konunun başı başka sonu başka
sibel sen neden böylesin yani sebeb nedir bu düzgün giden bir ortamı birden karıştırıyorsun ?bunun altında mutlaka bir şey var merak ediyorum gerçekten
çok ilginçtir bu
Dilruba boşver o banlatma konusunda çok üstün bizden..
Valla canım adam ütüsüne kadar evde kendisi yapıyormuş. Yemek yoksa bizim kocalar gibi hiç söylenmeden kendi girip yapıyormuş, yedikten sonra vınnnnnnnnnn.konuya dönelim en iyisi..konu sahibi eşiyle bu yanlızlığını paylaşmışmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?