devletin bakanlığı var birimleri var bize mi kaldı milletin derdi?
ben devlet o işleri yapsın diye vergi veriyorum tonla bir de gidip çalışacakmıyım?
İnsanları ne kadar yeriyorsun konuşurken…devlete vergimi 'paşa paşa' veriyorsam elin velediyle de uğraşamam.
siz vergi ödemiyorsunuz anlaşılan doğru ev hanımları ne anlar vergiden falan.
Sizin gibi birine diyecek lafım yok . Yazdıklarınızı okuyunca kişiliğiniz ortada. Ucuz kahramanlık değil bu vicdan sahibi olmayla alakalı bir durum . Siz anlar mısınız bilemiyorum .... Konu sahibinin konusu yeterince dağıldı bence uzatmayın gidin başka yerde yapın bu konuşmayı .
Ya boş ver ya ben de türbanlı değilim geçen de aynen bana atarlandı.” Siz türbanlılar..” diye başlayan bir cümleyle.Kötü konuşmak istemiyorum :) Size denilecek lafları deyip banlanmakta istemiyorum. Zaten size kimse gel uğraş demiyor. Bizim gibi iyi kalpliler yardım sevenler uğraşıyor . Ben ev hanımı değilim çalışıyorum . Yazdığınızı 2 kez düşünün dedim ya bence 5 6 kez düşünün anca paklar.
Tabii ki de suriyeden gelen çocuğun suçu günahı ne?Farkettim. Ve üzüldüm vicdan sahibi olmayan bir insan hiç bir şeye sahip olamaz bence ..
İnsanları ne kadar yeriyorsun konuşurken…
Senin verdiğin vergiyi kuaför parası yapanlar var. Tabi sen nereden bileceksin burjuva hayatını?
Sen vergi veriyorsan ne oluyor? Sonuçta şikayet ettiğin düzene hizmet ediyorsun.ne siyaseti çocukları düşünen kadın bunu soracak önce.
öyle ama biz gönüllüyüüüz diye beleşe çalışmakla övünmeyecek.
devlete trilyon versen ne gidip ağaç kesip saray yapacak. çıkıp desenize neden o parayı çocuklara kullanmadınız diye?
saray yapanlara oy verenler düşünsün orasını paranızla 1000 odalı saray yapıldı kalkıp soran yok. çocuklara kullanılsa o para?
bende sana deniz yıldızı hikayesini hatırlatmak istiyorum tabii biliyorsan..asıl ben vicdanlıyım halkın parasının neden daha yararlı işlere değil de birilerinin zevki sefasına harcandığını soruyorum sinekleri öldürerek bataklık kurumaz.
Sen vergi veriyorsan ne oluyor? Sonuçta şikayet ettiğin düzene hizmet ediyorsun.
Düzenden çok şikayetçiysen verme vergini de boşa harcanmasın o paracıklar.
Bak başkaları bir şeyleri değiştirmek için çabalıyor. Senin yaptığında koca bir hiç.
Burası onu konuşmak için uygun bir yer mi?saray yapanlara oy verenler düşünsün orasını paranızla 1000 odalı saray yapıldı kalkıp soran yok. çocuklara kullanılsa o para?
asıl ben vicdanlıyım halkın parasının neden daha yararlı işlere değil de birilerinin zevki sefasına harcandığını soruyorum sinekleri öldürerek bataklık kurumaz.
Burası onu konuşmak için uygun bir yer mi?
Konu sahibinin hakkına giriyorsun farkında mısın bilmiyorum.
Bir tek sen sorguluyorsun bu ülkeyi, bir tek sen bilinçlisin ya.. Herkes kafasını kuma gömmüş.
Bravo valla.
bende sana deniz yıldızı hikayesini hatırlatmak istiyorum tabii biliyorsan..
herkes sizle aynı düşünmek zorundamı ben çıkmıyorum mesela karşı.görünen o.
saraya karşı çıktıysanız hangi mesajında gönderin de okuyalım.
Lafla peynir gemisi yürümez Sibel. Bunu öğrenmediğin bir yaşta mısın?görünen o.
saraya karşı çıktıysanız hangi mesajında gönderin de okuyalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?