bir evliliğin anatomisi

Ben de diyorum neden elin veletleriyle uğraşıyoruz, cevabı burada gizliymiş

devlete vergimi 'paşa paşa' veriyorsam elin velediyle de uğraşamam.
siz vergi ödemiyorsunuz anlaşılan doğru ev hanımları ne anlar vergiden falan.

Görende trilyonlar veriyorsunuz devlete sanacak. Yapmayın Allah aşkına . Ne kadar saçma sapan düşünüyorsunuz !

devlete vergimi 'paşa paşa' veriyorsam elin velediyle de uğraşamam.
siz vergi ödemiyorsunuz anlaşılan doğru ev hanımları ne anlar vergiden falan.

Kötü konuşmak istemiyorum :) Size denilecek lafları deyip banlanmakta istemiyorum. Zaten size kimse gel uğraş demiyor. Bizim gibi iyi kalpliler yardım sevenler uğraşıyor . Ben ev hanımı değilim çalışıyorum . Yazdığınızı 2 kez düşünün dedim ya bence 5 6 kez düşünün anca paklar.

bencede sizi banlatacak siz o yüzden hiç konuşmayın bu hanımefendinin tarzı bu..
sürekli saldırı halinde..

Yazık .. bunun gibiler olduğu için insanlık bu halde ....

insanlık doğru seçimler yapmadığı için bu halde o çocukları düşünüyorsanız gidip bilmem kaç milyara saray yaptıranlara çıkışacakınız o parayı neden çocuklar için kullanmadınız diyeceksiniz burada ucuz kahramanlık yapmaya benzemez ama değilmi.

Burası siyaset sayfası değil..
O okypete rica etsem hanım efendiyi uyarırmısınız?

Neden evlenmiş eşin?

Hem kendi ihtiyaçlarını da kendi görüyormuş. Ne gerek varmış evlenmesine.

İnsan biraz da evinde vakit geçirmek ister. Yani en kötü ihtimal bu onun sorumluluğu. Vakıflara duyduğu sorumluluk kadar eviyle ilgilense keşke.

Sizin gibi birine diyecek lafım yok . Yazdıklarınızı okuyunca kişiliğiniz ortada. Ucuz kahramanlık değil bu vicdan sahibi olmayla alakalı bir durum . Siz anlar mısınız bilemiyorum .... Konu sahibinin konusu yeterince dağıldı bence uzatmayın gidin başka yerde yapın bu konuşmayı .

ne siyaseti çocukları düşünen kadın bunu soracak önce.
öyle ama biz gönüllüyüüüz diye beleşe çalışmakla övünmeyecek.
sizin ciddi anlamda problemleriniz var sanırım..
Kimse burada övünüyor ki..
Ayrıcada burası siyaset sayfası değil. KK da böyle bir bölümde var oraya gidip yazsanıza derdiniz ne ise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…