- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
sen yapma kardeşim senn gibiler yüzünden bu haldeyiz sokaklar çocuk dolu zatendevletin bakanlığı var birimleri var bize mi kaldı milletin derdi?
ben devlet o işleri yapsın diye vergi veriyorum tonla bir de gidip çalışacakmıyım?
sen yapma kardeşim senn gibiler yüzünden bu haldeyiz sokaklar çocuk dolu zaten
İyilikten bu derece nefret edeni de ilk defa görüyorumdevletin bakanlığı var birimleri var bize mi kaldı milletin derdi?
ben devlet o işleri yapsın diye vergi veriyorum tonla bir de gidip çalışacakmıyım?
İyilikten bu derece nefret edeni de ilk defa görüyorum
B bensibelim2 hayır vicdansız yazıyor
kusura bakma konu sahibi
Bunun suçlusu vakıf mı adam mıadamın karısına çocuğuna faydası yoksa elin veletlerine faydası olmuş ne yazar?
Bunun suçlusu vakıf mı adam mı
Zamanı yoksa gitmesin kimsenin yakasına yapışmıyorlar gel diye.
adamın karısına çocuğuna faydası yoksa elin veletlerine faydası olmuş ne yazar?
velet miyok artık ...larına demediğin kaldı
Öyle bir şey varsa o da adamın suçu sonuçta yine aynı kapıya çıkıyorişte belki yakasına yapışan birisi vardır kim bilir şöyle cinsiyeti dişi olanlardan
böyle bir düşünceye verecek bir cevabım asla olamaz..devletin bakanlığı var birimleri var bize mi kaldı milletin derdi?
B bensibelim2 sen herşeyi devletten bekle yapmıyo diye de kimseye yardım etme
sonra düşen olursan tutan da olmaz unutma
işte belki yakasına yapışan birisi vardır kim bilir şöyle cinsiyeti dişi olanlardan
Zaten hanımefendi olayın GÖNÜLLÜ kısmını anlamamış..Ne kadar vicdansızsınız . Vede fesat ...... Bence yazmadan önce kez düşünün . Devlete verginizi paşa paşa vereceksiniz evet . ama kimse gel çalış diye zorlamıyor. Adam gidiyorsa devlet ne yapsın. Sen çok geliyorsun gelme mi diyecek ?
Elin Veletleri? Allah sizi bildigi gibi yapsin!!!adamın karısına çocuğuna faydası yoksa elin veletlerine faydası olmuş ne yazar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?