• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir evliliğin anatomisi

Evli bir insan eşi var çocuğu var,

Başkaları eşinden çocuğundan daha mı kıymetli sizden çaldığı zamanı başkalarıyla değerlendiriyor.

Bu kadar kendini adadıysa neden evlendi bir de üzerine çocuk yaptı yaptıysa sorumluluğunu bilsin eşine ve çocuğuna da

yeterince zaman ayırsın.

tamamen bıraksın demiyorum ama bir denge kurması şart eşinizin.

sen yapma kardeşim senn gibiler yüzünden bu haldeyiz sokaklar çocuk dolu zaten

devlet benden vergi alıyorsa o işi üstlenecek bana desin ki vergi ödeme ama gönüllü çalış o zaman olur ama hem vergi vereceğim maaşımdan yediğimden kesinti yapacak hem de ben gidip çalışacağım. alnımda kerizmi yazıyor benim?

devletin bakanlığı var birimleri var bize mi kaldı milletin derdi?
ben devlet o işleri yapsın diye vergi veriyorum tonla bir de gidip çalışacakmıyım?
İyilikten bu derece nefret edeni de ilk defa görüyorum:KK70::KK70::KK70:

devletin bakanlığı var birimleri var bize mi kaldı milletin derdi?
ben devlet o işleri yapsın diye vergi veriyorum tonla bir de gidip çalışacakmıyım?
böyle bir düşünceye verecek bir cevabım asla olamaz..
Zaten sizin gibi düşünen birinin de böyle dernekleri anlaması mümkün değil..

Aranizda sevgi kalmamis gibi, sadece "evliligi" yürütüyorsunuz... Bi görev gibi yani... Ev arkadasi gibi gördüm günlük programinizi, heleki esinizin hayati... Evlenmis ama evli degil gibi, baba olmus ama babalik yapmiyor, es olmus ama kocalik yok... Cinsel hayatiniz ne durumda merak ettim dogrusu... Böylede yasanilmaz ki... Bi dur demek lazim, tabii ki sizin taraftanda daha sevgi varsa...:KK14:

Son düzenleme:
sabrından dolayı samimiyetle seni tebrik ediyorum, bunun mükafatını kesinlikle göreceksin..
ben gelince uyuyor diye ne kavgalar çıkardım anlatamam.
sadece yorulmayışına ve hep aynı hızla yıllardır devam edişine şaştım kaldım eşinin..
ama en kısa zamanda yorulacak ve kollarına düşecektir eminim.:KK74:

B bensibelim2 sen herşeyi devletten bekle yapmıyo diye de kimseye yardım etme
sonra düşen olursan tutan da olmaz unutma

asıl yaparsan düştüğünde tutmazlar.
elbette devletten bekleyeceğim benden tonla para almasını biliyorsa sıkıntıları çözmesini de bilecek.

bir pasaporta 500 lira veriyoruz en pahalı benzin doğudaki kürtün kaçak elektiğini biz ödüyoruz sonra da ama devletten beklemeyelim. olmaz öyle şey.

işte belki yakasına yapışan birisi vardır kim bilir şöyle cinsiyeti dişi olanlardan :cool:

Ne kadar vicdansızsınız . Vede fesat ...... Bence yazmadan önce kez düşünün . Devlete verginizi paşa paşa vereceksiniz evet . ama kimse gel çalış diye zorlamıyor. Adam gidiyorsa devlet ne yapsın. Sen çok geliyorsun gelme mi diyecek ?

Ne kadar vicdansızsınız . Vede fesat ...... Bence yazmadan önce kez düşünün . Devlete verginizi paşa paşa vereceksiniz evet . ama kimse gel çalış diye zorlamıyor. Adam gidiyorsa devlet ne yapsın. Sen çok geliyorsun gelme mi diyecek ?
Zaten hanımefendi olayın GÖNÜLLÜ kısmını anlamamış..

Back
X