• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir "eski sevgili" mevzusu

Eski sevgilideki de ne azimmiş arkadaş, evlenseniz halay başı, nikah şahidi olmaya kalkar kesin:63:

Astoria ben çok sinir oldum, hastaneyi basıp, sevgiline:KK67: yapıp kaçmak istiyorum.

Hahaha birlikte yapalım mı? :)

Teşekkür ederim, kesinlikle öyle bir niyetim yok. Zaten haklı olduğum da burada onaylanmış oldu objektif gözler tarafından.
İnşallah sevgiliniz geç olmadan hatasını anlar.
Yoksa işiniz zor.
Bir de eski sevgili saplantılı diyorsunuz ki, yüz buldu ya bela olmaz umarım.

Benim sevgilim şunu yapsa dusunemiyorum cildiririm sinirden heralde. Ben hicbir sekilde eski sevgiliyle sohbet muhabbet arkadas olma olaylarına katlanamazdim. Bu kadar genis olmak zorunda degilsiniz sizde gitmeyin ne alaka ya bi yaninda eski sevgili diger yaninda yeni sevgili. Kizdaki hadsizlige bak sen kimsinde mesaj atiyorsun ozelden gel diye. Bu kiz mi iyi niyetli simdi? Sevgiliniz sizi kıskandırmak istiyor bence yoksa bu sekilde neden anlatsin. Veya kendince ben güvenilir bir erkegim bak sana herşeyi anlatiyorum fikrini soruyorum diyerek sizden takdir gormeyi bekliyor olabilir

İnşallah sevgiliniz geç olmadan hatasını anlar.
Yoksa işiniz zor.
Bir de eski sevgili saplantılı diyorsunuz ki, yüz buldu ya bela olmaz umarım.

Bela olabilir ama sevgilim yüz verirse onunla işim biter. Sevgilim yüz vermezse zaten kolay kolay zarar veremez. Zaten geri dönecekmiş çalıştığı ile.

Benim sevgilim şunu yapsa dusunemiyorum cildiririm sinirden heralde. Ben hicbir sekilde eski sevgiliyle sohbet muhabbet arkadas olma olaylarına katlanamazdim. Bu kadar genis olmak zorunda degilsiniz sizde gitmeyin ne alaka ya bi yaninda eski sevgili diger yaninda yeni sevgili. Kizdaki hadsizlige bak sen kimsinde mesaj atiyorsun ozelden gel diye. Bu kiz mi iyi niyetli simdi? Sevgiliniz sizi kıskandırmak istiyor bence yoksa bu sekilde neden anlatsin. Veya kendince ben güvenilir bir erkegim bak sana herşeyi anlatiyorum fikrini soruyorum diyerek sizden takdir gormeyi bekliyor olabilir

Kıskandırma niyeti yoktur direkt söyler o kafası öyle çetrefilli işlere çalışmıyor. Mesaj atsa gene iyi, bildiğin aramış. Tanımadığım numara olunca açtım diyor erkek arkadaşım da. Hey Allahım.

Hahaha hemen bir story atayım, "natural beauty" stili. Hoş naturel halimde pek iş yok ama :p
bol bol at içine oturt! burda için içini yiyeceğine güzelleş. storylerin güzel mi güzel olsun.
sakın ama sakın aşk konularına girme. kendini yesin beni mi saldı bu yya diye.

Bence sana sormaya bile gerek yoktu direk telefonu gelemeyiz diyip kapatmalıydı..erkek arkadaşının hatası tamamen, karsı tarafta kıskançlık her zaman olur utanıp çekinmezler bu konuda ama erkek arkafasında bütün hata ve çok haklısın..

Kıskandırma niyeti yoktur direkt söyler o kafası öyle çetrefilli işlere çalışmıyor. Mesaj atsa gene iyi, bildiğin aramış. Tanımadığım numara olunca açtım diyor erkek arkadaşım da. Hey Allahım.
Resmen yürüyor o zaman. Ama sakin kızla iletisime gecip sevgilimle muhatap olma falan demeyin sizi kucuk dusurmeye calisir zaten aramasindaki amaci da budur buyuk ihtimalle. Siz sakin bir sekilde ben gelmicem deyin sevgiliniz de onlara benim sevgilimin dusunceleri herseyden kiymetli o yuzden gelmeyecegim desin olsun bitsin

Resmen yürüyor o zaman. Ama sakin kızla iletisime gecip sevgilimle muhatap olma falan demeyin sizi kucuk dusurmeye calisir zaten aramasindaki amaci da budur buyuk ihtimalle. Siz sakin bir sekilde ben gelmicem deyin sevgiliniz de onlara benim sevgilimin dusunceleri herseyden kiymetli o yuzden gelmeyecegim desin olsun bitsin

Der inşallah, zaten demezse ilişkimiz bitecek gibi duruyor.

Erkekler biz kadar ince ve derin düşünemiyor işte. Merak etmiştir görmek istemiştir belki sevgilinizde.
Ama size sevgiliniz ilettiyse tek gidemeyecegi için size de sormuştur mecburen..Kim olsa kızar sorması bile hata.

Erkek arkadaşınıza telefonda kalbi kırılacak ne söyledinizki.Gayet normal tepki göstermeniz bu ısrar karşısında.Bir de küsüp üste çıkmaya çalışmış.Olay yeni olmuşsa zaten hiç üstelemeyin.Bir süre zaman tanıyın.Sonrasında daha sakin birşekilde tekrar konuşursunuz.

Ay bir de onu diyor bana. Neymiş kendi kendine iş yapmamış, Astoria'ya sorayım demiş, kötü niyetli olsa onu mu dermiş? Düşündükçe başka başka lafları aklıma geliyor sinirim bozuluyor, bir de bana "Hatanı anlayana kadar beni arama lütfen" dedi. Kesinlikle geri adım atmayacağım, çok meraklıysa gitsin eski sevgilisini görmeye benimle de ilişkisini bitirsin.
Erkekler bizler kadar ince fikirli olamıyorlar maalesef. Kötü niyetli değildir eminim. Sadece karşı tarafın amacını anlamadığı için tam klasik erkek cevabını vermiş. Açık ve net. Ayrıca erkek arkadaşınızın kıza meraklı olduğunu onu salladığını düşünmüyorum öyle olsaydı farklı yollara girerdi bir işler çevirdiğini ya da hislerinde değişiklik olduğunu anlardınız. Sizi sevdiğinden değer verdiğinden eminim daha önce ki konularınızı okumuştum.
Bence kızın ekmeğine yağ sürmeyin aranızı bozmayın(off tam da istediği). İnat edip giyinip süslenip el ele gitseniz kızın suratı ne hal alırdı bir düşünün:KK8:

E tabii ki gidilmeyecek ya hahah oyle sey mi olur! Fakat bu gitmeme isini sakin sakin, tatli tatli halletmek gerekiyor galiba. Adam ilk sevgiliden kiskanclik yuzunden ayrilmis, o konuda yarali. Sizin mantikli tepkileriniz bile o yarayi desip adami urkutebilir. O ilk tepkiniz bile fazla gelmis gibi, "aldatmisim gibi davraniyorsun" demesinden onu anliyorum. Adam zaten gitmek istemedigini belirtmis ilk basta. Ben olsam bu durumda onun o ilk tepkisinin hakliligi ve nasil da ayni dusundugumuz uzerinden yururum.

Maşallah gerçekten rahatlığa bak. Eski sevgilinizle yakın arkadaşınız sevgili olmuş, yeni sevgiliniz eski sevgilisiyle fotoğrafları hâlâ sosyal medyada saklayıp bir de buluşma planları yapıyorlar. Nasıl bir çevreniz var şaştım kaldım vallahi. Bence sizden yumuşak yüz buluyorlar nasıl olsa bu kız bir şey demez diye.

Aynen bana iletti, gayet normal bir durummuş, sanki okuldan bir arkadaşı çağırıyormuş gibi. Bir de "Bak X arayıp özellikle seni davet etti" deyince cinlerim tepeme çıktı. Nereden aldı senin numaranı falan derken, bu noktaya geldik işte.

ama böyle de kendine güvensiz gibi duruyosun sanki kız seni ezebilirmiş gibi. kız da bence o maksatla çağırıyo seni. hani ben kendime güveniyorum o da güveniyosa gelsin gibi

Erkekler bizler kadar ince fikirli olamıyorlar maalesef. Kötü niyetli değildir eminim. Sadece karşı tarafın amacını anlamadığı için tam klasik erkek cevabını vermiş. Açık ve net. Ayrıca erkek arkadaşınızın kıza meraklı olduğunu onu salladığını düşünmüyorum öyle olsaydı farklı yollara girerdi bir işler çevirdiğini ya da hislerinde değişiklik olduğunu anlardınız. Sizi sevdiğinden değer verdiğinden eminim daha önce ki konularınızı okumuştum.
Bence kızın ekmeğine yağ sürmeyin aranızı bozmayın(off tam da istediği). İnat edip giyinip süslenip el ele gitseniz kızın suratı ne hal alırdı bir düşünün:KK8:

Ama ben gidemem ya, benlik bir şey değil yani. Geçmiş geçmişte kalır, bence arkadaş ortamında dahi görüşmemesi lazım hoş gelmiyor bana.

E tabii ki gidilmeyecek ya hahah oyle sey mi olur! Fakat bu gitmeme isini sakin sakin, tatli tatli halletmek gerekiyor galiba. Adam ilk sevgiliden kiskanclik yuzunden ayrilmis, o konuda yarali. Sizin mantikli tepkileriniz bile o yarayi desip adami urkutebilir. O ilk tepkiniz bile fazla gelmis gibi, "aldatmisim gibi davraniyorsun" demesinden onu anliyorum. Adam zaten gitmek istemedigini belirtmis ilk basta. Ben olsam bu durumda onun o ilk tepkisinin hakliligi ve nasil da ayni dusundugumuz uzerinden yururum.

Olabilir aslında mantıklı. Keşke böyle konuşabilseydim ama sinirlenince gözüm bir şey görmedi. Kendimi biraz kontrol altına alabilmeyi öğrenmem gerekiyor. Teşekkür ederim.

Maşallah gerçekten rahatlığa bak. Eski sevgilinizle yakın arkadaşınız sevgili olmuş, yeni sevgiliniz eski sevgilisiyle fotoğrafları hâlâ sosyal medyada saklayıp bir de buluşma planları yapıyorlar. Nasıl bir çevreniz var şaştım kaldım vallahi. Bence sizden yumuşak yüz buluyorlar nasıl olsa bu kız bir şey demez diye.

Benim erkek arkadaşımda bir sıkıntı yok, onun eski sevgilisi tutuyor fotoğrafları. Fotoğraf da toplu çekilmiş bir fotoğraf ama ben bilerek koyduğundan eminim, o fotoğraf özellikle seçilmiş. Eski sevgilimden haberim yok, ne yaptığı umrumda da değil. Eski sevgilimle ilgili detayı "Sen de kendi eski sevgilinle nispet yap" gibi bir öneri gelmesin diye ekledim. Onların yaşadıkları umrumda değil, çevremde de değiller.

ama böyle de kendine güvensiz gibi duruyosun sanki kız seni ezebilirmiş gibi. kız da bence o maksatla çağırıyo seni. hani ben kendime güveniyorum o da güveniyosa gelsin gibi

Güven meselesi değil ama bu, yani bildiğin kıyaslanma olacak. Kızla tiplerimiz benziyor, hatta isimlerimiz dahi kafiyeli. İsim olayı tesadüftür, tiplerimizin benzemesi de normal yani çocuğun beğendiği belli bir kalıp var sonuçta. Ama yine de rahatsız edici oldu benim için bu kadar "tesadüf" başlı başına. Kızın araması da iyice sinirimi bozdu, bilerek aklına girmeye çalışıyor gibi.

Merhaba kızlar, sıkıntılı bir durumun içindeyim. Yardımlarınız beni çok mutlu edecek.

Benim eski konularımı bilenler var, bilmeyenler için çok kısa özet geçiyorum. 4 senelik bir ilişkiden hak ettiğim değeri göremediğim ve 3. kişilerin araya girmesi yüzünden ayrıldım ve tamamen tesadüfen ayrılıktan sonra bir ortamda birisiyle tanıştım ve işler çok hızlı gelişti, şu an 6 aylık bir ilişkimiz var. Eski sevgilim de bu olaydan sonra benim yakın arkadaşımla sevgili oldu ve bundan sonra yakın arkadaşım dediğim kişiyle de iletişimimi keserek onlardan bir daha haber almamak üzere defteri kapatmış bulunuyorum.

Erkek arkadaşım asistan hekim olarak çalışıyor, onun da daha önceden bir sevgilisi olmuş. Ortak arkadaşlarımızın da kendisinin de "yoğun kıskançlık krizleri" yüzünden yürümediğini söyledikleri bir ilişki. Uzun hikaye, merak edenler için detayları eski konumdan kopyalayıp atabilirim. Eski sevgilisi de başka bir ilde hekim. Bunların ilişkileri benim eski sevgilimle olduğu gibi değil. Yani stalkladığım zaman görmüştüm, Facebookta bilirsiniz hani 5 tane resmin olduğu bir yer var anılarım diye paylaşılan. Kızın orada mezuniyetinden fotoğraf vardı, toplu 7-8 kişinin olduğu bir fotoğraf. İçinde erkek arkadaşım da var, arkadaşça bir şekilde elini kızın omzuna atmış. Baya eski yani ama hala kızın anıları kısmında duruyor. 6 aylık ilişkimiz var, ben ilk baktığımda kaldırmamıştı hala da kaldırmamış. Erkek arkadaşımla "Yüz yüze bakalım" seviyesinde ayrılmışlar yani benim gibi kanlı bıçaklı değiller. Allah var, erkek arkadaşımda eski sevgili özlemi, fotoğraf falan gibi şeyler görmedim; ben sorduğum için açıklamasını yapmıştı başlarda o kadar. Ama kızda görüyorum.

Neyse bu hanımefendi yaşadığımız şehre geliyormuş, zaten buralı. Arkadaşları da demişler ki "X geliyor ona özel bir buluşma ayarlayalım". Benimkine de haber vermişler o da "Ya ben gelmeyeyim şimdi hoş olmaz" demiş. Erkek arkadaşım gelemem deyince kızdaki cesarete bakar mısınız, hemen numarasını ortak arkadaşlarından alıp erkek arkadaşımı arıyor "Yaaa X gel lütfen seni de görmek istiyorum, Astoria da gelsin ne olacak tanışmış oluruz. Kendisiyle tanışmayı çok isterim" falan diyor. Ya ben dellenmekte haksız mıyım, siz söyleyin. "Gitmiyoruz kesinlikle, bir de ayağına çağırıyor ne kadar ayıp yaa" falan diye dellendim; erkek arkadaşım da "Tamam Astoria gitmeyiz sakin ol, seni aldatmışım gibi davranıyorsun" falan diye üste çıktı kapattı telefonu. Kendimi yiyorum sinirden, benim eski erkek arkadaşım çağırsa kendisi koşa koşa gidecek herhalde.
Siz sinirlenmekte haklısınız fakat bazı insanlar eski sevgili konusunda çok daha rahatlar,bir de belirtmişsiniz kötü ayrılmadılar demissiniz ben kızda kötü niyet görmedim ama çok gereksiz olmuş,ben olsam ben de gitmem

Kız bu toplantıda buyuk ihtimal gecmiş anılarından bahsederek seni sinir etmek için çağırıyor. Yani hiçbir eski sevgilinin yeni sevgılıyı iyi niyetle davet edecegıne inanmıyorum.

Beni bu olay değil de sevgilinin rahatlığı bi de üste çıkıp arama demesi çok gıcık etti Astoria Astoria eski sevgiliden de arkadaş falan olmaz sevgilin inanılmaz empatisiz yaklaşmış arama demesi hiç hoş olmamış gönül alıcı bi davranış değil

Back