Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu erkek ne seni ne de o kızı tam olarak sevmemiş. ikinizde ağır basamıyorsunuz.
o seni arayana kadar arama baktın aramıyor düzelmiyor bitir gitsin. sana böyle bir adam mutluluk veremez. tabi en son karar sana ait.
Baştan yanlış olduğunu erkek arkadaşınız karşı tarafa söylemesine rağmen,kız,ne olacakki sevgilinde gelsin tanışalım deyip, olayı arkadaşca dostça bir muhabbet ve ortam olacağını,eski sevgili değilde eski arkadaş,eski dostlarla bir görüşme gibi lanse ettirip,ısrar etmektende geri durmamış.Ne kadar ısrar etti yada ikna edici konuştuki erkek arkadaşınız size sormayı düşünmüş.Sinir bozucu bir durum.Ama üzerinde durmayın.Sakin davranmalısınız.
Aynen prensip olarak birbirimizi öldürme noktasına gelmeden hiçbir ilişkimi bitirmem ben bi de ayrılık acısıyla mı uğraşcamarkadaş kalınabiliyorsa zaten iyi kötü anlaşma sohbet sevgi var demektir ee o zaman boşa mı ayrıldık be bunlardan puha haaa.nooo arkadaşlık yesss yüzünü şeytan görsün laflarıııı
Benden habersiz, tek başına giderse ilişki anında biter. Çok meraklıysa o kıza gidebilir yani. Hatalı olduğumu düşünmüyorum, geri adım da atmayacağım.
Gerçekten ben istisnasız her erkeğin böyle konularda ne kadar salak olduğunu gördüğümde her seferinde şaşkınlık içerisinde seyrediyorumBu konuda ben de medeniyetsiz, kezban, artık ne derseniz ondan olmayı tercih ediyorum. (Yine Kezban isimlilerden samimiyetle özür dileyerek)
Öyle mi diyorsun? Başlarım durgun zekasına, bir zeka testi yaparım anlarız ne kadar durgun zekalı hahsjsjs
Olabilir, her şey beklenir o kızdan. Uzun süredir görüşmediği adamı arayacak kadar yüzsüz insan her şeyi yapar.
Sanmıyorum kuşum senin gibi birisi olduğunu.
Şu an aramız bozuk ya konuşmuyoruz maalesef. İlk ciddi kavgamız oldu lanet kız.
Ama kız arayınca "Hmm bir Astoria'ya sorayım" yapmış, bana da gelmiş "Kız bizzat kendi aradı davet etti gitmezsek ayıp olmaz mı" diyor. Dellendim.
Kiz zaten kötü niyetli aslinda. Kendisi asiri kiskancmiş iliski icerisindeyken, oyle yazmissiniz. Simdi kalkmis ne olacak tanisalim edelim diyor. Kendisi tanisacak miydi acaba yerinizde olsa...
Pis sinsi
Gerçekten ben istisnasız her erkeğin böyle konularda ne kadar salak olduğunu gördüğümde her seferinde şaşkınlık içerisinde seyrediyorumanalitik zekalarını sözel zekalarını vs. Bilemem ama hepsinin duygusal zekası kıt kıttt
![]()
Niyetlerini anlamaz mıymışızBuna rağmen haksız olan ben oldum. "Astoria kalbimi çok kırıyorsun, hatanı anlayana kadar konuşmayalım lütfen" dedi kapattı telefonu.
İşlerine gelince çok zeki oluyorlar ama. "Erkek milleti kızııımm siz anlamazsınız onların niyetlerini" diye çok güzel akıl okuyorlar (!).
Salak mı?Gerçekten ben istisnasız her erkeğin böyle konularda ne kadar salak olduğunu gördüğümde her seferinde şaşkınlık içerisinde seyrediyorumanalitik zekalarını sözel zekalarını vs. Bilemem ama hepsinin duygusal zekası kıt kıttt
![]()
Niyetlerini anlamaz mıymışızhepsinin kafasında kurduğu senaryolar max recep ivedik 4 seviyesindedir nasıl anlamayalım ki
![]()
Bu kız o eski sevgiliyi arayıp saydırsa ne güzel benim için kavga ediyorlar der egosu tatmin olur
Tabi ki de masum değiller sadece cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ama bu millet bu oyunlara gelmez, gelmeyecek, gelmemeliSalak mı?
Gayet akıllılar bence
Kendilerini satmayı biliyorlar
Ortalık kızıştırmayı
Bu kız o eski sevgiliyi arayıp saydırsa ne güzel benim için kavga ediyorlar der egosu tatmin olur
Kimse masum değil
Masum olan sevgilim üzülür der keser münasebeti.
Yapma tabiÖyle bir şeyi ha yat ta yapmam :)
Valla sinir bozuyolarTabi ki de masum değiller sadece cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ama bu millet bu oyunlara gelmez, gelmeyecek, gelmemeli![]()
bak benimde eski sevgilim sosyal medyada arkadaşlık listemdeydi şuan evli olduğu kızda arkadaşlık listemde. Fakat eski sevgilim beni arkadaşlıktan çıkarmıştı ben arkadaş kalamam diye. eski sevgilime de bir şey hissetmiyorum ama gidipte listemde ekli olan evli eşiyle bir resmini yazısını vs dahi beğenemem yanlış anlaşılırım rahatsız ederim diye.Arkadaş çevresini kısıtladığımı düşünüyor, eski sevgilisinin de iyi niyetli olduğunu düşünüyor. Problem bu.