• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir "eski sevgili" mevzusu

Bence bu erkek ne seni ne de o kızı tam olarak sevmemiş. ikinizde ağır basamıyorsunuz.
o seni arayana kadar arama baktın aramıyor düzelmiyor bitir gitsin. sana böyle bir adam mutluluk veremez. tabi en son karar sana ait.

Arkadaş çevresini kısıtladığımı düşünüyor, eski sevgilisinin de iyi niyetli olduğunu düşünüyor. Problem bu.

Bu ne rahatlık kız da ki ya :işsiz: eski sevgili ile arada şiddetli kıskançlık olması demek baya baya çok seviyormuş ne ara unutmuş da seninle arkadaş olmak istiyor

Baştan yanlış olduğunu erkek arkadaşınız karşı tarafa söylemesine rağmen,kız,ne olacakki sevgilinde gelsin tanışalım deyip, olayı arkadaşca dostça bir muhabbet ve ortam olacağını,eski sevgili değilde eski arkadaş,eski dostlarla bir görüşme gibi lanse ettirip,ısrar etmektende geri durmamış.Ne kadar ısrar etti yada ikna edici konuştuki erkek arkadaşınız size sormayı düşünmüş.Sinir bozucu bir durum.Ama üzerinde durmayın.Sakin davranmalısınız.

Baştan yanlış olduğunu erkek arkadaşınız karşı tarafa söylemesine rağmen,kız,ne olacakki sevgilinde gelsin tanışalım deyip, olayı arkadaşca dostça bir muhabbet ve ortam olacağını,eski sevgili değilde eski arkadaş,eski dostlarla bir görüşme gibi lanse ettirip,ısrar etmektende geri durmamış.Ne kadar ısrar etti yada ikna edici konuştuki erkek arkadaşınız size sormayı düşünmüş.Sinir bozucu bir durum.Ama üzerinde durmayın.Sakin davranmalısınız.

Aynen öyle durum zaten. "Ya ne olacak kız aradı davet etti, iyi niyetli bence gitmesek ayıp olur zaten bir sürü insan olacak" falan deyip duruyor bana. Ben en son telefonda cırlamaya başlayınca "Astoria kalbimi çok kırıyorsun, hatanı anlayana kadar konuşmayalım lütfen" dedi kapattı telefonu. Ben de evde sinirden bütün tırnaklarımı yedim.

arkadaş kalınabiliyorsa zaten iyi kötü anlaşma sohbet sevgi var demektir ee o zaman boşa mı ayrıldık be bunlardan puha haaa.nooo arkadaşlık yesss yüzünü şeytan görsün laflarıııı
Aynen prensip olarak birbirimizi öldürme noktasına gelmeden hiçbir ilişkimi bitirmem ben bi de ayrılık acısıyla mı uğraşcam :KK53:

Ay genişliğinde bi sınırı olur. Kanlı bıçaklı değiller diye böyle zart zurt “gel nolur” diye taciz ederse kanda çıkar, bıçakta girer zaten.

Bilerek çağırıyor seni merak etmiştir
Ben eski sevgili muhabbetini sevmem
Eski sevgililerimle görüşmem hayatını takip etmem resim vs hepsini silerim .o devir kapandı diye düşünürüm .muhattab olmam asla.arayan dönen vs olur engellerim .arkadas kalamam .ölmüştür o insan benim için.hatta herkes şaşırır bu duruma ne yapayım ben böyleyim.
Eski sevgilim eski kız arkadasıyla beni aldattı bende ayrıldım o kadınla evlendi vs belki bundan dolayı bilmiyorum
Kız arsız belli.hiç arkadasça olduğunu sanmıyorum.

Benden habersiz, tek başına giderse ilişki anında biter. Çok meraklıysa o kıza gidebilir yani. Hatalı olduğumu düşünmüyorum, geri adım da atmayacağım.

Kiz zaten kötü niyetli aslinda. Kendisi asiri kiskancmiş iliski icerisindeyken, oyle yazmissiniz. Simdi kalkmis ne olacak tanisalim edelim diyor. Kendisi tanisacak miydi acaba yerinizde olsa...
Pis sinsi

Bu konuda ben de medeniyetsiz, kezban, artık ne derseniz ondan olmayı tercih ediyorum. (Yine Kezban isimlilerden samimiyetle özür dileyerek)

Öyle mi diyorsun? Başlarım durgun zekasına, bir zeka testi yaparım anlarız ne kadar durgun zekalı hahsjsjs

Olabilir, her şey beklenir o kızdan. Uzun süredir görüşmediği adamı arayacak kadar yüzsüz insan her şeyi yapar.

Sanmıyorum kuşum senin gibi birisi olduğunu.

Şu an aramız bozuk ya konuşmuyoruz maalesef. İlk ciddi kavgamız oldu lanet kız.

Ama kız arayınca "Hmm bir Astoria'ya sorayım" yapmış, bana da gelmiş "Kız bizzat kendi aradı davet etti gitmezsek ayıp olmaz mı" diyor. Dellendim.
Gerçekten ben istisnasız her erkeğin böyle konularda ne kadar salak olduğunu gördüğümde her seferinde şaşkınlık içerisinde seyrediyorum:D analitik zekalarını sözel zekalarını vs. Bilemem ama hepsinin duygusal zekası kıt kıttt :deli:

Kiz zaten kötü niyetli aslinda. Kendisi asiri kiskancmiş iliski icerisindeyken, oyle yazmissiniz. Simdi kalkmis ne olacak tanisalim edelim diyor. Kendisi tanisacak miydi acaba yerinizde olsa...
Pis sinsi

Buna rağmen haksız olan ben oldum. "Astoria kalbimi çok kırıyorsun, hatanı anlayana kadar konuşmayalım lütfen" dedi kapattı telefonu.

Gerçekten ben istisnasız her erkeğin böyle konularda ne kadar salak olduğunu gördüğümde her seferinde şaşkınlık içerisinde seyrediyorum:KK70: analitik zekalarını sözel zekalarını vs. Bilemem ama hepsinin duygusal zekası kıt kıttt :deli:

İşlerine gelince çok zeki oluyorlar ama. "Erkek milleti kızııımm siz anlamazsınız onların niyetlerini" diye çok güzel akıl okuyorlar (!).

Buna rağmen haksız olan ben oldum. "Astoria kalbimi çok kırıyorsun, hatanı anlayana kadar konuşmayalım lütfen" dedi kapattı telefonu.

İşlerine gelince çok zeki oluyorlar ama. "Erkek milleti kızııımm siz anlamazsınız onların niyetlerini" diye çok güzel akıl okuyorlar (!).
Niyetlerini anlamaz mıymışız :D hepsinin kafasında kurduğu senaryolar max recep ivedik 4 seviyesindedir nasıl anlamayalım ki :D

Gerçekten ben istisnasız her erkeğin böyle konularda ne kadar salak olduğunu gördüğümde her seferinde şaşkınlık içerisinde seyrediyorum:KK70: analitik zekalarını sözel zekalarını vs. Bilemem ama hepsinin duygusal zekası kıt kıttt :deli:
Salak mı?
Gayet akıllılar bence
Kendilerini satmayı biliyorlar
Ortalık kızıştırmayı
Bu kız o eski sevgiliyi arayıp saydırsa ne güzel benim için kavga ediyorlar der egosu tatmin olur
Kimse masum değil
Masum olan sevgilim üzülür der keser münasebeti.

Niyetlerini anlamaz mıymışız :KK70: hepsinin kafasında kurduğu senaryolar max recep ivedik 4 seviyesindedir nasıl anlamayalım ki :KK70:

Lisanstan bir erkek arkadaşım başka bir ile atandı orada çalışıyor. Buraya geldiğinde beni görmek istedi, mesaj falan attı. Ki lisansta birlikte proje yaptığım bir erkek arkadaşım bak bu, yani severim, muhabbet ederim. Bu modern beyefendi sevgilimin içinden adeta bir Kaygısızlar Kültigin çıktı. "Sen anlamazsın niyetini de sana asılacaktır da benden haberi yoktur da" bilmem ne diye diye beni bezdirdi. Buluşmamıza son dakikalarda o da geldi. :olamaz:

Salak mı?
Gayet akıllılar bence
Kendilerini satmayı biliyorlar
Ortalık kızıştırmayı
Bu kız o eski sevgiliyi arayıp saydırsa ne güzel benim için kavga ediyorlar der egosu tatmin olur
Kimse masum değil
Masum olan sevgilim üzülür der keser münasebeti.
Tabi ki de masum değiller sadece cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ama bu millet bu oyunlara gelmez, gelmeyecek, gelmemeli :D

Arkadaş çevresini kısıtladığımı düşünüyor, eski sevgilisinin de iyi niyetli olduğunu düşünüyor. Problem bu.
bak benimde eski sevgilim sosyal medyada arkadaşlık listemdeydi şuan evli olduğu kızda arkadaşlık listemde. Fakat eski sevgilim beni arkadaşlıktan çıkarmıştı ben arkadaş kalamam diye. eski sevgilime de bir şey hissetmiyorum ama gidipte listemde ekli olan evli eşiyle bir resmini yazısını vs dahi beğenemem yanlış anlaşılırım rahatsız ederim diye.

iyi niyetli olsun ya da olmasın insan rahatsız olur
eski sevgililer sonuçta her an tkrr sevgili olabilirler.
senin yapacağın tek şey sevgilm dediğin şahıs o görüşmeye gidicek mi? bunu kontrol et. gittiyse direkt ara şutla.
gitmediyse onu arama aramasını bekle. seni zorlayamaz eski sevgilimle konuşcam görüşcem diye buna hakkı yok. sen ona saygı duycksın o sana saygı duymayacak o nasıl işmiş. bazıları izin verir ama sen istemiyorsun istememe saygı göstermek zorunda. gösteremiyorsa sil gitsin. daha güzel bi adam arayışına gir daha güzel adam barındır hayatında. yoksa bu adamın hep bu davranışlarını ceker durursun ya da bakmışsın o arada sevgilisine dönmüş.

Back