• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir "eski sevgili" mevzusu

Eski sevgiliden arkadas mi olur yahu...
Hani sadece bikac kere yemege cikip ozel anlar paylasilmadiysa bi derece..
Nasil optugun kokladigin adama arkadasim diye selam verebilirsin, ayhhh icim ezilir olurum daha iyi..
Bu konuda sonuna kadar medeniyetsiz olmayi tercih ederim.

Arkadasca ayrılmakta birsey yokta buda cok arkadasca hicbirsey yokmus gibi

Aynen şeytan diyor topla tüm eski sevgilileri, onların yeni sevgililerini falan buluşma organize et. Ayy ne günlerdi muhabbeti yapalım, mutlu olsun benimki de. Beautiful Trauma'nın dediği gibi cool profil çizmeye çalışıyor aklınca, çok medeni biri ya beyimiz.
Ay bu arada sevgiline değil kıza saydırmıştım ben :D sevgilinin yaptığı erkek ırkına yaraşır bir durgun zekalılıktan öte bir şey değil bence :D

Medeni ve modern bir insan gibi bakamiyorum ben boyle mevzulara.Cok gereksiz isler.Bir de acaba kiz mi ayarlayin bir bulusma dedi acaba ? Olmayacak is degil hani.

Bu tarz konularda empati yap deyip ,konuyu kapatirdim .esime ,sevgiliyken.

Cok haklisiniz bazi konularda net cizginiz olsun , vazgecmeyin.

Aynen şeytan diyor topla tüm eski sevgilileri, onların yeni sevgililerini falan buluşma organize et. Ayy ne günlerdi muhabbeti yapalım, mutlu olsun benimki de. Beautiful Trauma'nın dediği gibi cool profil çizmeye çalışıyor aklınca, çok medeni biri ya beyimiz.
İki de carpacan agzina medeniyet beyin tek disi kalacak ;)

Amaaan geçmiş gitmiş mesela.
O da gitmeyecekmiş. Çocukla alakası bile olmayan bir meselenin hıncını niye çocuktan cikarasiniz ki?
Benim de eski sevgilim aradı geçenlerde, nisanlanacagini haber verdi (kızı tanıyorum). Ben de yorumlarda bulundum :)
Ne var ki bunda? Her ayrılan büyük aşkla ayrılmıyor. Bazen insanlar arkadaş gibi yollarını ayırıyorlar. Yarın ben de evlenmeye karar versem arar haber verirdim herhalde. Hatta imkanım olsa cagirirdim ama benden ayrıldıktan sonra terki diyar eyledi bu ülkeyi, gelemez:KK55:
Bence ne kızın araması problem ne sizinkinin bunu size söylemesi.
İkisinin de geçmişten kalan bir meselesi yok belki ki, bu kadar rahatlar

*Dipnot: yıllar önce eski erkek arkadaşımın annesi çocuğun eski kız arkadaşının nisanina gitmiş (ne alaka vol 1). Orada çocuğu soran kıza benden bahsetmiş (ne alaka vol 2). Kız da benim çocuğu arayıp düğününe çağırmış,yengenci de al gel diye (ne alaka vol 3) çocuk da bana söyledi, ben de 'aaa ne güzel. Hem Bursa'ya gitmiş oluruz' dedim , kabul ettim (ne alaka vol 4)
:spor:
Belki kız da böyle biridir.
Canını sıkmaya degmez

Ay salağa bak tövbe tövbe. Şu eski sevgilileriyle bir daha suratına bakmamak üzere ayrılan kaç yiğit kaldık acaba ya :KK70: anladığım kadarıyla cool ve medeni bir insan profili çizmeye çalışıyor ama medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavarın o tek dişini de söküveririz valla:KK53:
arkadaş kalınabiliyorsa zaten iyi kötü anlaşma sohbet sevgi var demektir ee o zaman boşa mı ayrıldık be bunlardan puha haaa.nooo arkadaşlık yesss yüzünü şeytan görsün laflarıııı

Haklısın. Boşuna hayatınıza gerilimli bir buluşma sokmaya gerek yok.

Ama daha fazla laf etme. Konuyu kapat. Yıpranırsınız yoksa

Ne saçma bir şey. Asıl tuhaf olanda sevgilinizin bunu normal görmesi. Konu sizin eski sevgiliz olsa, bu kadar sakin olabilir miydi? Hiç sanmam. Siz haklısınız. Bu kadar medeniyete hiç gerek yok

bir insan sana numarasini vermek ve seni gormek geregi duymamissa bu sacma davranisin amaci ne acaba ne merakliymis erkek arkadasinizi gormeye

Astoria,aslında ben erkek arkadaşınızı anladım.Ben de eski sevgililerimle arkadaş kalmaya çalışan bir insanım çünkü.O yüzden çok suçlayamadım erkek arkadaşınızı,sanırım biraz iyi niyetli düşünüyor,nasıl olsa kötü ayrılmadık der gibi ama bence rahatsız edici olan kızın tavrı.Yani arkadaş olunsa bile direk böyle ''sevgilini de çağır yaaaa'' denilecek bir samimiyete gerek yok bence.Çok yapay duruyor ortada,sanki bir şeyleri çaktırmamak,bak ben gayet iyiyim demek için gibi.Erkek arkadaşınız bunun farkına varmalı.Eski sevgiliden arkadaş olabilir de böyle kanka durumları olmaz işte,bir yerden sonra bozuyor.

Ya ama siz böyle bir durumda yeni bir sevgiliniz varken zannediyorum eski sevgilinizin adına düzenlenen bir buluşma toplantısına gitmezdiniz. Kanka değiller işte işin komiği, yani arkadaş kalmışlar "Ayy şeytan görsün yüzünü" falan yapmıyorlar ama birbirleriyle de konuşmuyorlardı. Numarası bile yoktu işte kız şimdi gitmiş ortak arkadaşlarından almış sinirimi bozdu.

O kızın istediği oluyor aranızı hic bozma bence ,kızı arayıp onun rahatını kaçır derim. Boyle gevsek kızlardan nefret ediyorum, ayrılmışsın bitmiş işte daha niye arayıp sorun çıkarırsın ki. O kız senin canını sıkmak için çağırıyor sizi sevgilin de ayılmamış bu duruma atlamış.

Ya ben yapamam öyle, yani öyle yaparsam ona kendini önemsetmiş olurum. Aramam.

Toplanma sebebi kizin sehre gelmesi...ne isiniz var orda?

Umarim sevgilin akli basinda,ne istedigini bilen ve gecmisten guzel ders alabilen birisidir...

Toplanma sebepleri arkadaş grubu aslında yani içlerinden birisi şehir dışındaydı, geldi, toplanalım gibisine.

Astoria bor sakin ol kendini o delinin durumuna dusurme:halay: adamin karsisinda hanimefendi ol agir ol nazik bir tonla ama taş gibi agir sekilde hayatim yakisi kalmaz gitmeyelim de olsun bitsin. Bak o deliden kiskanc diye ayrilmisss sen akilli ol:KK60::KK31:

Hahaha ilahi çok şekersiniz. :) Deli demeyelim yine de, gerçekten akıl sağlığı yerinde olmayanlara ayıp etmeyelim. :)

birde ben erkek arkadasinizda bir hata goremedim zaten hos olmayacagini ve gitmek istemedigini belirtmis sorunlu olan eski kiz arkadasi

Dellenmeyin
Tamam gitmeyin bulusmaya ama belliki erkek arkadasınızda kıza dair hic bişey kalmamıs tamamen arkadas olarak görüyor

Eski sevgiliden arkadas mi olur yahu...
Hani sadece bikac kere yemege cikip ozel anlar paylasilmadiysa bi derece..
Nasil optugun kokladigin adama arkadasim diye selam verebilirsin, ayhhh icim ezilir olurum daha iyi..
Bu konuda sonuna kadar medeniyetsiz olmayi tercih ederim.

Bu konuda ben de medeniyetsiz, kezban, artık ne derseniz ondan olmayı tercih ediyorum. (Yine Kezban isimlilerden samimiyetle özür dileyerek)

Ay bu arada sevgiline değil kıza saydırmıştım ben :KK70: sevgilinin yaptığı erkek ırkına yaraşır bir durgun zekalılıktan öte bir şey değil bence :KK70:

Öyle mi diyorsun? Başlarım durgun zekasına, bir zeka testi yaparım anlarız ne kadar durgun zekalı hahsjsjs

Medeni ve modern bir insan gibi bakamiyorum ben boyle mevzulara.Cok gereksiz isler.Bir de acaba kiz mi ayarlayin bir bulusma dedi acaba ? Olmayacak is degil hani.

Olabilir, her şey beklenir o kızdan. Uzun süredir görüşmediği adamı arayacak kadar yüzsüz insan her şeyi yapar.

Amaaan geçmiş gitmiş mesela.
O da gitmeyecekmiş. Çocukla alakası bile olmayan bir meselenin hıncını niye çocuktan cikarasiniz ki?
Benim de eski sevgilim aradı geçenlerde, nisanlanacagini haber verdi (kızı tanıyorum). Ben de yorumlarda bulundum :)
Ne var ki bunda? Her ayrılan büyük aşkla ayrılmıyor. Bazen insanlar arkadaş gibi yollarını ayırıyorlar. Yarın ben de evlenmeye karar versem arar haber verirdim herhalde. Hatta imkanım olsa cagirirdim ama benden ayrıldıktan sonra terki diyar eyledi bu ülkeyi, gelemez:KK55:
Bence ne kızın araması problem ne sizinkinin bunu size söylemesi.
İkisinin de geçmişten kalan bir meselesi yok belki ki, bu kadar rahatlar

*Dipnot: yıllar önce eski erkek arkadaşımın annesi çocuğun eski kız arkadaşının nisanina gitmiş (ne alaka vol 1). Orada çocuğu soran kıza benden bahsetmiş (ne alaka vol 2). Kız da benim çocuğu arayıp düğününe çağırmış,yengenci de al gel diye (ne alaka vol 3) çocuk da bana söyledi, ben de 'aaa ne güzel. Hem Bursa'ya gitmiş oluruz' dedim , kabul ettim (ne alaka vol 4)
:spor:
Belki kız da böyle biridir.
Canını sıkmaya degmez

Sanmıyorum kuşum senin gibi birisi olduğunu.

Haklısın. Boşuna hayatınıza gerilimli bir buluşma sokmaya gerek yok.

Ama daha fazla laf etme. Konuyu kapat. Yıpranırsınız yoksa

Şu an aramız bozuk ya konuşmuyoruz maalesef. İlk ciddi kavgamız oldu lanet kız.

birde ben erkek arkadasinizda bir hata goremedim zaten hos olmayacagini ve gitmek istemedigini belirtmis sorunlu olan eski kiz arkadasi

Ama kız arayınca "Hmm bir Astoria'ya sorayım" yapmış, bana da gelmiş "Kız bizzat kendi aradı davet etti gitmezsek ayıp olmaz mı" diyor. Dellendim.

Dellenmeyin
Tamam gitmeyin bulusmaya ama belliki erkek arkadasınızda kıza dair hic bişey kalmamıs tamamen arkadas olarak görüyor

Görmesin ya hoş bir şey değil ki, kız onu görmüyor belli ki. Görüyor olsa arayıp böyle rahatsız etmezdi. Bir de sanki normal arkadaşıymış gibi bana "Astoria kız aradı ama ayıp olmaz mı gitmezsek?" diyor. Ben dellenmeyim de kimler dellensin? :)

Aslında başta hoş olmaz diyerek gerekli tepkiyi vermiş.
Neden sonra duruşunu bozup gitsek mi acabaya bağlamış ki..

Valla buradan biz bile sinir olduk.Siz tepki göstermekte haklısınız.Yalnız düşüncenizi net cümlelerle anlatıp bırakın.Tartışmaya götürmeyin ve tekrar tekrar gündeminizde olmasın.Ayrılmış,bitmiş, gitmiş,bir olayı,"kör gözüne parmak sokmaya çalışır gibi"halen, iletişim çabasına giren bir eski sevgili var.Dikkat etmelisiniz bu kıza.Arkadaş ayağıyla halen bir yaklaşma çabası var.Huzur bozmaya başlamış.

Back