Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bu arada sevgiline değil kıza saydırmıştım benAynen şeytan diyor topla tüm eski sevgilileri, onların yeni sevgililerini falan buluşma organize et. Ayy ne günlerdi muhabbeti yapalım, mutlu olsun benimki de. Beautiful Trauma'nın dediği gibi cool profil çizmeye çalışıyor aklınca, çok medeni biri ya beyimiz.
İki de carpacan agzina medeniyet beyin tek disi kalacakAynen şeytan diyor topla tüm eski sevgilileri, onların yeni sevgililerini falan buluşma organize et. Ayy ne günlerdi muhabbeti yapalım, mutlu olsun benimki de. Beautiful Trauma'nın dediği gibi cool profil çizmeye çalışıyor aklınca, çok medeni biri ya beyimiz.
arkadaş kalınabiliyorsa zaten iyi kötü anlaşma sohbet sevgi var demektir ee o zaman boşa mı ayrıldık be bunlardan puha haaa.nooo arkadaşlık yesss yüzünü şeytan görsün laflarııııAy salağa bak tövbe tövbe. Şu eski sevgilileriyle bir daha suratına bakmamak üzere ayrılan kaç yiğit kaldık acaba yaanladığım kadarıyla cool ve medeni bir insan profili çizmeye çalışıyor ama medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavarın o tek dişini de söküveririz valla
![]()
Astoria,aslında ben erkek arkadaşınızı anladım.Ben de eski sevgililerimle arkadaş kalmaya çalışan bir insanım çünkü.O yüzden çok suçlayamadım erkek arkadaşınızı,sanırım biraz iyi niyetli düşünüyor,nasıl olsa kötü ayrılmadık der gibi ama bence rahatsız edici olan kızın tavrı.Yani arkadaş olunsa bile direk böyle ''sevgilini de çağır yaaaa'' denilecek bir samimiyete gerek yok bence.Çok yapay duruyor ortada,sanki bir şeyleri çaktırmamak,bak ben gayet iyiyim demek için gibi.Erkek arkadaşınız bunun farkına varmalı.Eski sevgiliden arkadaş olabilir de böyle kanka durumları olmaz işte,bir yerden sonra bozuyor.
O kızın istediği oluyor aranızı hic bozma bence ,kızı arayıp onun rahatını kaçır derim. Boyle gevsek kızlardan nefret ediyorum, ayrılmışsın bitmiş işte daha niye arayıp sorun çıkarırsın ki. O kız senin canını sıkmak için çağırıyor sizi sevgilin de ayılmamış bu duruma atlamış.
Toplanma sebebi kizin sehre gelmesi...ne isiniz var orda?
Umarim sevgilin akli basinda,ne istedigini bilen ve gecmisten guzel ders alabilen birisidir...
Astoria bor sakin ol kendini o delinin durumuna dusurmeadamin karsisinda hanimefendi ol agir ol nazik bir tonla ama taş gibi agir sekilde hayatim yakisi kalmaz gitmeyelim de olsun bitsin. Bak o deliden kiskanc diye ayrilmisss sen akilli ol
![]()
Eski sevgiliden arkadas mi olur yahu...
Hani sadece bikac kere yemege cikip ozel anlar paylasilmadiysa bi derece..
Nasil optugun kokladigin adama arkadasim diye selam verebilirsin, ayhhh icim ezilir olurum daha iyi..
Bu konuda sonuna kadar medeniyetsiz olmayi tercih ederim.
Ay bu arada sevgiline değil kıza saydırmıştım bensevgilinin yaptığı erkek ırkına yaraşır bir durgun zekalılıktan öte bir şey değil bence
![]()
Medeni ve modern bir insan gibi bakamiyorum ben boyle mevzulara.Cok gereksiz isler.Bir de acaba kiz mi ayarlayin bir bulusma dedi acaba ? Olmayacak is degil hani.
Amaaan geçmiş gitmiş mesela.
O da gitmeyecekmiş. Çocukla alakası bile olmayan bir meselenin hıncını niye çocuktan cikarasiniz ki?
Benim de eski sevgilim aradı geçenlerde, nisanlanacagini haber verdi (kızı tanıyorum). Ben de yorumlarda bulundum :)
Ne var ki bunda? Her ayrılan büyük aşkla ayrılmıyor. Bazen insanlar arkadaş gibi yollarını ayırıyorlar. Yarın ben de evlenmeye karar versem arar haber verirdim herhalde. Hatta imkanım olsa cagirirdim ama benden ayrıldıktan sonra terki diyar eyledi bu ülkeyi, gelemez
Bence ne kızın araması problem ne sizinkinin bunu size söylemesi.
İkisinin de geçmişten kalan bir meselesi yok belki ki, bu kadar rahatlar
*Dipnot: yıllar önce eski erkek arkadaşımın annesi çocuğun eski kız arkadaşının nisanina gitmiş (ne alaka vol 1). Orada çocuğu soran kıza benden bahsetmiş (ne alaka vol 2). Kız da benim çocuğu arayıp düğününe çağırmış,yengenci de al gel diye (ne alaka vol 3) çocuk da bana söyledi, ben de 'aaa ne güzel. Hem Bursa'ya gitmiş oluruz' dedim , kabul ettim (ne alaka vol 4)
Belki kız da böyle biridir.
Canını sıkmaya degmez
Haklısın. Boşuna hayatınıza gerilimli bir buluşma sokmaya gerek yok.
Ama daha fazla laf etme. Konuyu kapat. Yıpranırsınız yoksa
birde ben erkek arkadasinizda bir hata goremedim zaten hos olmayacagini ve gitmek istemedigini belirtmis sorunlu olan eski kiz arkadasi
Dellenmeyin
Tamam gitmeyin bulusmaya ama belliki erkek arkadasınızda kıza dair hic bişey kalmamıs tamamen arkadas olarak görüyor
giderseniz size ayip olmayacakmiymis
birazda sizi dusunsun bi zahmet