• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir "eski sevgili" mevzusu

Sevgiliniz biraz fazla rahat gibi geldi bana.
Üstelik bunu arayan kız kıskançlık krizlerine girdiği için ayrılmışlar cok komik kızın davranışları. Bence kız hala unutamamış sizin aranızı bozmak için çağırıyor kesinlikle gitmeyin. Biraz pusuya yatın bekleyin baktınız ki tekrar aramış falan gizlice erkek arkadaşınızın telefonundan numarasını alıp arayın, senin gibi kıskanç birinin bencilce sevgilimi araması cok saçma uzak dur bulaşma diye bir güzel azarlayın. İciniz soğur en azından.
Erkekler biraz saf oluyor dicem ama eski ilişkisinden az çok sizin de tepki göstereceğinizi bilmesi gerekirdi erkek arkadaşınızın.

Eski sevgilinin sevgilisi senin sevgilini ariyo kiz ariyo öyle mi ? :işsiz:

tamam herkes kanlı bıçaklı ayrılmak zorunda değil. ama bu buluşmanın odak noktası o kızsa gidilmemesi doğru olan bence. ortak bir arkadaşlarının kutlama yemeği olsaydı örnek veriyorum gidin beraber. ama şu durumda hiç hoş değil. ayrıca kezbanlık da değil. bunu kıskançlıktan ilişkisi biten bir sevgilinin gayet normal karşılaması gerekir.

Aynen yani ortak arkadaş olsa bir derece aynı ortamda bulunabilmeyi tolere edersin. Ama eski sevgilisinin adına düzenlenen buluşmaya ben niye gideyim yahu gövde gösterisi mi yapacağız, hava mı atacağız?

Sevgiliniz biraz fazla rahat gibi geldi bana.
Üstelik bunu arayan kız kıskançlık krizlerine girdiği için ayrılmışlar cok komik kızın davranışları. Bence kız hala unutamamış sizin aranızı bozmak için çağırıyor kesinlikle gitmeyin. Biraz pusuya yatın bekleyin baktınız ki tekrar aramış falan gizlice erkek arkadaşınızın telefonundan numarasını alıp arayın, senin gibi kıskanç birinin bencilce sevgilimi araması cok saçma uzak dur bulaşma diye bir güzel azarlayın. İciniz soğur en azından.
Erkekler biraz saf oluyor dicem ama eski ilişkisinden az çok sizin de tepki göstereceğinizi bilmesi gerekirdi erkek arkadaşınızın.

Kız cidden saplantılı, eskiden de öyleymiş. Yani örnekle açıklamak gerekirse bütün arkadaşlarından uzaklaştıran "Biz birbirimize yeteriz" diyen, erkek arkadaşım yurt dışına staja gittiğinde "Hangi kızlarla kırıştırmaya gidiyorsun söyle" diye aylarca darlayan birisi. Yurda döndüğünde ayrılmışlar hemen bu yüzden. Bilmesi gerekir tabi ki, ben bu zamana kadar asla onu kısıtlamadım, kız kimdir nedir hesabı sormadım. Bana çok ayıp ediyor.

Erkek arkadaşın olgun adammış sevgili Astoria Astoria ’cım . Hani gitmek için ısrar etseydi ne biliyim ‘gidelim yeaaaaa’ tarzı bir inatta bulunsaydı , dellen , kız derdim . Ama adam zaten ‘hayır’ demiş . Hangi dangalak vermiş ki sormadan etmeden erkek arkadaşının numarasını ¿ hiç sevmediğim şeyler.
Bence hayır denmiş olmuş bitmiş hiç üstünde durma , boşver önüne bak ;) ilişkinin keyfini çıkar !

Erkek arkadaşın olgun adammış sevgili Astoria Astoria ’cım . Hani gitmek için ısrar etseydi ne biliyim ‘gidelim yeaaaaa’ tarzı bir inatta bulunsaydı , dellen , kız derdim . Ama adam zaten ‘hayır’ demiş . Hangi dangalak vermiş ki sormadan etmeden erkek arkadaşının numarasını ¿ hiç sevmediğim şeyler.
Bence hayır denmiş olmuş bitmiş hiç üstünde durma , boşver önüne bak :KK66: ilişkinin keyfini çıkar !

Kuşum ben dellendiğim için hayır demek zorunda kaldı. Başta ortak arkadaşlarına öyle demiş ama kız arayınca "Bir Astoria'ya sorayım" demiş, bana da "Gitsek mi acabaağğğ mıııı?" yapınca ben dellendim.

Kuşum ben dellendiğim için hayır demek zorunda kaldı. Başta ortak arkadaşlarına öyle demiş ama kız arayınca "Bir Astoria'ya sorayım" demiş, bana da "Gitsek mi acabaağğğ mıııı?" yapınca ben dellendim.
Sevgilin de kasiniyo sanırım sen öyle bi durum da olsan ne derdi acap

Ben o kızın saçını başını yolarım vala ne cürret yani :)

Valla onun değil ama kendi saçımı başımı yoldum cidden sinirden. Bu ne rahatlık, ne genişlik ya; ben de kendi eski sevgilimi çağırayım, onun da yeni sevgilisi olmuş. Hep birlikte geniş geniş takılalım oldu olacak. Bunu erkek arkadaşımın yüzüne de dedim bu arada bozuldu. Şu an aramız bozuk.

Valla onun değil ama kendi saçımı başımı yoldum cidden sinirden. Bu ne rahatlık, ne genişlik ya; ben de kendi eski sevgilimi çağırayım, onun da yeni sevgilisi olmuş. Hep birlikte geniş geniş takılalım oldu olacak. Bunu erkek arkadaşımın yüzüne de dedim bu arada bozuldu. Şu an aramız bozuk.
Vala çok genişlik aynen sen hiç saçını başını yolla yolunacak var baksana ;)

Ay salağa bak tövbe tövbe. Şu eski sevgilileriyle bir daha suratına bakmamak üzere ayrılan kaç yiğit kaldık acaba ya :D anladığım kadarıyla cool ve medeni bir insan profili çizmeye çalışıyor ama medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavarın o tek dişini de söküveririz valla:KK53:

Bence bu bulusmayi organize et ve izle
En azindan eglenecegin kesin asto :KK66:

Ay salağa bak tövbe tövbe. Şu eski sevgilileriyle bir daha suratına bakmamak üzere ayrılan kaç yiğit kaldık acaba ya :KK70: anladığım kadarıyla cool ve medeni bir insan profili çizmeye çalışıyor ama medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavarın o tek dişini de söküveririz valla:KK53:

Aynen şeytan diyor topla tüm eski sevgilileri, onların yeni sevgililerini falan buluşma organize et. Ayy ne günlerdi muhabbeti yapalım, mutlu olsun benimki de. Beautiful Trauma'nın dediği gibi cool profil çizmeye çalışıyor aklınca, çok medeni biri ya beyimiz.

Ay salağa bak tövbe tövbe. Şu eski sevgilileriyle bir daha suratına bakmamak üzere ayrılan kaç yiğit kaldık acaba ya :KK70: anladığım kadarıyla cool ve medeni bir insan profili çizmeye çalışıyor ama medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavarın o tek dişini de söküveririz valla:KK53:
Bu iyiydi vala ;) ;)

Astoria,aslında ben erkek arkadaşınızı anladım.Ben de eski sevgililerimle arkadaş kalmaya çalışan bir insanım çünkü.O yüzden çok suçlayamadım erkek arkadaşınızı,sanırım biraz iyi niyetli düşünüyor,nasıl olsa kötü ayrılmadık der gibi ama bence rahatsız edici olan kızın tavrı.Yani arkadaş olunsa bile direk böyle ''sevgilini de çağır yaaaa'' denilecek bir samimiyete gerek yok bence.Çok yapay duruyor ortada,sanki bir şeyleri çaktırmamak,bak ben gayet iyiyim demek için gibi.Erkek arkadaşınız bunun farkına varmalı.Eski sevgiliden arkadaş olabilir de böyle kanka durumları olmaz işte,bir yerden sonra bozuyor.

Seni kıskandırmak için yapmış olabilir mi acaba ? Erkeklerin bazen kot kafası başka çalışıyor :D ya da sana alt mesaj vermek istiyor olabilir ‘bak benim için sıradan biri’ mesajı .
Anacım ne yapcaz biz bu erkeklerle :KK49:

O kızın istediği oluyor aranızı hic bozma bence ,kızı arayıp onun rahatını kaçır derim. Boyle gevsek kızlardan nefret ediyorum, ayrılmışsın bitmiş işte daha niye arayıp sorun çıkarırsın ki. O kız senin canını sıkmak için çağırıyor sizi sevgilin de ayılmamış bu duruma atlamış.

Toplanma sebebi kizin sehre gelmesi...ne isiniz var orda?

Umarim sevgilin akli basinda,ne istedigini bilen ve gecmisten guzel ders alabilen birisidir...

Astoria bor sakin ol kendini o delinin durumuna dusurme:halay: adamin karsisinda hanimefendi ol agir ol nazik bir tonla ama taş gibi agir sekilde hayatim yakisi kalmaz gitmeyelim de olsun bitsin. Bak o deliden kiskanc diye ayrilmisss sen akilli ol:KK60::KK31:

Back