Bir eş ailesi konusu daha

En gıcık olduğum eltinin görüntülü arayıp bık bık yapması.açmasın eşiniz o tlf ne münasebet yaa elti sürekli arayacak yok özledi bilmem ne,çocuklar amcasını gerçekte özlüyor görüşmek istiyorsa babası tarafından aransın ozaman inanırım özlemeye ,çok sevmeye.

Bir kere çocuk konusunda size baskı yapmaları çok yanlış. O söylemlere kulaklarınızı tıkayın, gerçi cevabını da veriyorsunuz, sorun etmeyin. Anladığım kadarıyla onlara bir saygısızlığınız yok, bu iyi. Tabi ki her hafta sonu gitmeyin. Çok bunaldığınızı eşinize anlatın. Eşiniz bir pazarı onlarla gidelim, bir pazarı da birlikte geçirelim istemiş anladığım kadarıyla. Siz kabul etmemişiniz ama bu söylediği makul bence ama eşiniz yalnız gitsin. bir pazarı eşinizle başbaşa geçirin ertesi pazar onlara gidileceği zaman siz de gitmek zorunda değilsiniz. Eşiniz yalnız gitsin. Siz bir bahane bulun gitmeyin. Siz o pazarı kendi kendinize evde geçirin ya da başka bir program yapın. Eşiniz ailesi ile zaman geçirmek istiyorsa ona engel olmak olmaz ama sizi de o ortama sürüklemesin sürekli.

Ben sizi anladım. Kadın erkek ayrı oturulan bir aile . Demek ki bazı sınırlar var . Elti sonuçta aileye yabancı (akraba degil ise ) sizin eşinizi araması aşırı saçma. Baya saçma. Olağandışı saçma. Neyse . Eşiniz de açmasın. Zaten her pazar görecektir yeğenlerini. Ya da yeğenleri aramak isteyince , özleyince eltinin kafasına silah dayamiyorlar herhalde çocuklar. Yerini ve saatini ve hatta haddini bilmesi gerekir

Abur cubur konusunda da anladım. Zaten biz alıyoruz , ne diye ağızları ile istiyorlar ki ? Evet çok ezikçe birşey bence de. Bizde evlendik artık, elbette gideceğimiz yere nasıl gitmemiz gerektiğini biliyoruz. Yani sanıyorlar ki yeni evlenenler dünyaya yeni doğuyor. Tövbe Yarabbim

Diğer konu eşinizin ortak bir karar almak istemesi. Ben beni boguyorsun, beni sıkıyorsun gibi şeylere tahammül edemem . Sıkılıyorsan evlenmeyecektin falan derim yani. Ama bir hafta senin istediğin bir hafta da benim istediğim olsun demiş. Mecburen 1 hafta sıkın dişinizi. Kendinize o ortamda farklı şeyler ile uğraşın. Telefonunuz ile falan oynayin aklıma başka birşey gelmedi . Ne eltiniz ile ne de gorumceniz ile haddinden fazla sıkı fıkı olmayın bence . Tarzım değil deyin , çok sevmiyorum böyle ilişkileri deyin. Yani ama söyleyin. Bence susunca artırıyorlar ama konuşunca, azıcık edebi olan üzerine düşen lafı alıyor .

Çocuk meselesinde ise kime ne ? Yani istemediğini dile getirme bence . Evet evet düşünüyoruz de. Geçen bir akraba bana sordu düşünmüyor musun diye ? Yoo düşünüyorum dedim. Konuşma bitti . Ama deseydim ki düşünmüyorum başlardı ferman okumaya yani sallama . Çok dikkate almışsın gibime geldi. Sal iplerini ne halleri varsa görsün. Eşine de şöyle. Bi hafta git bir hafta gitme. İşin olsun yani. Bahane ile gitme. Uzun oldu kusura bakma

Boşver takılma. Burada bir grup arkadaş var . Herşeyin zıddı olmayı çok severler. Herkesin fikri zihniyeti başka işte. Maalesef kimseyi değiştiremiyorsun o yüzden muhabbeti kesiyorsun hemen

+1
bende bu insanların birbirini sevme şekillerini anlamıyorum, vıcık vıcık sevme mi olur?
az ötede dur, biraz uzaktan sev ölmezsin yani

elti ' nin size sevgisinden! dolayı sizi araması gerekir. erkek adamı çat diye görüntülü aramamı olur ? kardeşi bile değil..
belki bornozlayım evde, belki don gömlek dolanıyorum, ev yani bu özel alan daha yazayım mı ?..

Aile olmak böyle bşy değil.
Sınırsızlar..

armut dibine düşer konu sahibi, eşiniz de bu yaklaşımlardan hoşlanıyor anladığım kadarıyla ..
sizin sınavınız da bu ! artık olduğu kadar idare edeceksiniz.

Müge anlı candır

Sinirlendirmeye devam ediyim mi
Kendisi mesaj atmış erkek dediğin evde sözünü geçirir sen çok yumuşak davranıyorsun diye telefonuna yukardan bildirim gelince görmüştüm cildirmalik
Yolarım tek kelime ile . Benim eltim eşim bekarken 10 yil birlikte kalmışlar. Ne bir gün normal arama ne de bir gün görüntülü arama görmedim . Hemde çok ağır başlıdır eltim. Ve kaç yaş büyük olmasına rağmen eşime karşı saygılıdır.

Allah korusun öyle elti düşman başına . Onun adı elti değil bildiğin yılan olmuş

Eş ailesi diye her şey sineye cekilmeyecek böyle bir dünya yok.
Çoğunda böyle saçma bir aile olmadığı halde normalmiş gibi davranilmis.
Nesi normal?
Sürekli aramalar sürekli rahatsız edilmeler.
Bence tek avantajiniz sizden de bu şekilde aramalar beklenilmemesi.
Bunun degerini bilin.
Adam ilgilensin ailesi ile bunda sorun yok ama bu nedir yengenin görüntülü araması?
Herkes eş ailesinin iç yapısını bilse bu şekilde Türkiye'de kimse evlenmezdi.
Niye herkes evlendikten sonra sorun yaşıyor?
Bir ailenin iç yapısını komşun dahi gösterdiği kadar bilirsin.
Hele farklı ilde yaşayan sadece adamla gorusunce ailesini nerden bileceksin?
Evine yatılı gitmediysen.
Herkes ailesini arar sorar gider gelir ama böyle vic vic degil.
Çekirdek ailenin içine sabah akşam görüntülü telefonda dahi olsa böyle müdahale edilmez.
Gitsin kocasini arasın görüntülü elti.
Ne alaka yani?
Kaynimi görüntülü neden arayayım?
Size de tavsiyem eşiniz bu şekilde bir adam kolay kolay degismez evliliği sürdürmek istiyorsaniz görmezden gelin.
Kendi hayatınıza bakin siz.
Siz karismayin ne yaparsa yapsin.
Arasın sorsun gitsin gelsin.
Siz onlar görüntülü açınca başka odada olun.
Yılda bir kaç kez geliyorlarsa bu çok iyi bir durum bu tarz aileler sürekli gelmek ister Arada geldiği için de idare edin.

Ama an yolmadim valla zamanla haddini öğrendi bazı insanlar çok değişik kafalar yaşıyor ağızlarının payını alıp alıp oturuyorlar daha güzel oluyor

Ama an yolmadim valla zamanla haddini öğrendi bazı insanlar çok değişik kafalar yaşıyor ağızlarının payını alıp alıp oturuyorlar daha güzel oluyor
Yani başıma gelmediği için bilemem. Ama senin dediğin de doğru benim kp almıştı ağzının lafını hemde kocam tarafından o zaman da içimin yağları erimişti

Yani başıma gelmediği için bilemem. Ama senin dediğin de doğru benim kp almıştı ağzının lafını hemde kocam tarafından o zaman da içimin yağları erimişti
Ya o şekilde davransam biliyorum bir daha ipler kopacak eşim de abisiyle gorusemeyecek ondan dolayi bende başka çözüm yolları buldum . Kendisinden hala hoşlanmam benim gözümde zerrece değeri yok ama umursamıyorum da . Yüzüne de söyledim ben insanları umursamam diye . Baktı ki benim dediğim şekilde oluyor herşey bıraktı o da . Kendi hayatiyla ilgileniyor ne arar ne sorar artık

Hah bizde de kp öyle. Hersey onun istediği gibi olacak. Biraz ataerkil bizim ki . Eski kafa . Kadınların araba sürmesine bile karşı gecenlerde eve bırakacağız onları . Eşim dedi sen sür kp yanımda oturuyordu dedim sizi ben gotürcem . sonra eşimle yer değiştirdiler. Belki ben yanlış anladım ama yine de içimin yağları eridi . Çünkü bu araba konusunda tartışmıştık kp ile

Ayy noluyormus siz kullanınca bosverin inadına yapın hoşlanmadığı şeyi ama kötü cevap da vermeyin hiç keyfinizi de bozmayın . Şu kafalsri varya azalarak bitse de kurtulsa insanlar nefretlik ya

Ayy noluyormus siz kullanınca bosverin inadına yapın hoşlanmadığı şeyi ama kötü cevap da vermeyin hiç keyfinizi de bozmayın . Şu kafalsri varya azalarak bitse de kurtulsa insanlar nefretlik ya
Ayy daha cevap verir miyim bir kere olur öyle şeyler. Harbiden buradan çok şey öğrendim. Eşim de benden taraf olduğu için daha çok sustum. Ben kullanınca ya ölürse biraz ölümden korkuyor galiba herif eski kafa . Ben yeni nesil gelin anlatamıyon ki

Mecbur anlayacak . Öyle ya da böyle anlıyorlar valla bak

Mecbur anlayacak . Öyle ya da böyle anlıyorlar valla bak
Öyle tabi ki . Yaracam onları inatlarına rağmen ey mi yaman bey mi yaman görsünler. Büyükler en büyük cevap susmaktır falan derlerdi , bende inanmazdım. Ne suscam ya falan derdim. Haklılarmış susmak bazı insanlara en güzel cevap bazen eşime bile

Evet bazen susarak bazen gulerek cevap vermek lazım . Hep susunca bu sefer üste çıkıyorlar komple . Senin işine gelen birşeyi yapınca sus bence baktın sınır ihlali var güzel güzel laf sok

Evet bazen susarak bazen gulerek cevap vermek lazım . Hep susunca bu sefer üste çıkıyorlar komple . Senin işine gelen birşeyi yapınca sus bence baktın sınır ihlali var güzel güzel laf sok
Aynı düşünüyorum bu konuda hamd olsun bu aralar sınır ihlali yok çok şükür ama gülerek cevap tüm kayın ailesine (elti , kayin birader , kaynana , hepsine ) cevap vermek gibi birşey oldu benim tarafımda

Eski kafalılık bile değil düpedüz hadsizlik bu aslında. Siz sürünce ne tepki verdi kayınpeder merak ettim ?

Ben elti konusuna takıldım. Çocuk görmek istiyor diye sürekli aranmaz. Ayıp yani.
Çocuğa anlatırsın, amcan şu saatte müsait değildir, artık evli her istediğimiz zaman arayamayız. Veya çocuk çok düşkünse sizi arasın rıca etsin eşin müsaitse bir iki dk yeğeniyle konuşabilir mi diye. Bu ne böyle ikide bir çocuk için aramalar, görüşmeler. Veya çocuk kullanılıyor mu, günah da almak istemem, ama kimi de gıcık etmek için, veya evine gitmek ister bahane arar, çocuğu bahane eder.. Niyeti Allah bilir. Ama eşinizi takdir ettim, ona tam puan arkanızda. Siz bu sorunları da çözersiniz. Yeni evliler genelde çullanırlar, kimi meraktan, kimi görgü, adap bilmezlikten, ama ilk zamanlar oluyor bunlar, sonra herkes evine çekiliyor. Siz sınırınızı koruyun. Geldiklerinde de çok sert veya çok yumuşak değil de orta yollu davranın. Yavaş yavaş onlar da normale döner.. Kimi aileler de kötü niyetli değildir, sıkı fıkılığı sever ama karşı taraf bunu ister mi istemez mi diye düşünmezler, yani cahillikten.. Geçer ama rahat olmaya çalışın, bu anlattıklarınızı Çoook duymuşumdur yeni evlilerden. Allah huzurunuzu kat kat arttırsın, kalın selametle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…