Bir eş ailesi konusu daha

Ama 3-4 ayda bir ×5 (6 kardeşler) dediğimizde 18/20 kez eşin kardeşini evde ağırlamış oluyor. ..ee anne baba da vardır mutlaka gelen.Konu sahibi de herbirine ve eşin anne babasına gidiyor olsa konu sahibinin kendi ailesine eşle gidebileceği veya bir arkadaş edinip birlikte plan yapabilecekleri hiçbir zaman olmuyor demek değil mi?

ya bişi diyim mi bu yapılan düpedüz kaşarlıktır. ciddi söylüyorum. sana ne benim kocamın bana nasıl davrandığından gece gel aramızda uyu oldu olacak. bu ne pespayelik be.

Z zxshermine neden her yorumuma dislike atıyorsun yoksa o elti sen misin? yada sen de mi öylesin:) baya zoruna gidiyor sözlerim anlaşılan:)):))

"Beğenmedim" ifadesi koyduğum yorumlarınızı alıntıladım. Lütfen yorumlarınızı yeniden okuyun.

Bir sözü söylemenin onlarca yolu mevcut. Kullandığınız tabirleri ve söyleme şeklinizi çok çirkin buldum.

ya bişi diyim mi bu yapılan düpedüz kaşarlıktır. ciddi söylüyorum. sana ne benim kocamın bana nasıl davrandığından gece gel aramızda uyu oldu olacak. bu ne pespayelik be.

Z zxshermine neden her yorumuma dislike atıyorsun yoksa o elti sen misin? yada sen de mi öylesin:) baya zoruna gidiyor sözlerim anlaşılan:)):))

Bu 2 yorumu arka arkaya yaptınız. Söylemek istediğiniz sözleri , ima yoluyla mı dile getirmeye çalışıyorsunuz ?

yada sen de mi öylesin:)

Diyerek önceki yorumunuzda kullandığınız tabire atıfta mı bulunuyorsunuz ?

Mune K Kazen üyenin mesajındaki imayı yanlış anlıyorsam ; lütfen ne demek istediğini anlıyorsanız , siz bizimle paylaşın.

Ben olsam toplu çağırırım işte ve gelmek için ararlarsa ben müsait zamanımda çağırırım hazırlığım yok deyip savarım. Kocamı göremiyorum onların evinde falan deyince geçerli bir sebep gibi gelmiyor mesafe koymak için. Hani ne bekliyordun diye düşünüyor insan. Saydıkları yoluna koyabileceği şeyler Anamnez

sende mi insanı zora sokan bir eltisin demek istedim hayırdır beni tehdit veya şikayet mi ediyorsun ne hakla? bir sorun veya şikayetin varsa muhattabı benim mune ve kazen değil. yorumlarımı beğenmemen çok normal zira ben sorununu karşımdakiyle çözen bir yetişkinim. hadi yine şikayet et. Ha ima meselesine gelince görüp görebileceğin en açık sözlü insanım ki bu da seni BAYA BAYA rahatsız etmiş belliki. Noldu. ? bünyendeki ezik kişiliğini mi yüzüne vurmuş oldum.??

Özrünüz kabahatinizden beter olmuş. Konu içerisinde , "elti"lere dair yazdığınız övgü!! dolu tabirlerinizi ve tanımlamalarınızı okuduk.

Herkes kendine yakışanı yapar.

Son düzenleme:
Özrunüz kabahatinizden beter olmuş. Konu içerisinde , "elti"lere dair yazdığınız övgü!! dolu tabirlerinizi ve tanımlamalarınızı okuduk.

Herkes kendine yakışanı yapar.
muhteşem tanımlamalarımdan nemalanamamış olmak sizin kelime vizyonsuzluğunuz bence. iyi akşamlar.

Benim ailemde aynı şehirde. Ben arada bir çaya kahveye giderim. Arada bir eşimde gelir geldiğinde de cok oturmayız sohbet ederiz biraz ellerini öper kalkarız. Bizimkiler geldiğinde bile esim gelmeden kalkmak isterler ki gelir duşa girer yemek yer adam rahat etsin derler çoğu yerde kızdığım bile olmustur. Hayatımızdalar ama mesela kahvaltıya gelin demislerdi gecen hafta aa yarın pazarda neyse pazartesi gelin kızım gezin tozun derler. Siz iyi olun da önemli değil diyorlar yani az gitsek sitem etmezler cok gelmemeye çalışırlar. Ben evde olduğum icin gidiyorum ara ara ama 2 3 saat otur kalk. Böyle esimin ailesinin durumu gibi sabahtan gidelim akşama kadar ya da tatil günleri vs olmuyor.

Sizde ozaman ailenizle konuşun, onun ailesi ile oturuyoruz , ozaman sizinle de oturmaz deyin. Her hafta aileme gideceğiz deyin. Biraz anlatmadan anlamıyor erkekler, mutlaka göstermek lazım. Daha doğrusu gözüne sokmak. Tamam deyin 1 hafta senin ailen sabahtan akşama, sonraki hafta benim ailem sabahtan akşama. İnanın zaten bir süre sonra eşiniz diyecek girmeyelim ailelere

Deneyeceğim bunu :) Haklısınız göstermem lazım artık durumu anlatmakla olmuyor. Kahvaltıya gidiyoruz hoşuma da gidiyor kalabalık sonra kahvemizi içiyoruz akşam üzeri hadi diyorum biraz dolaşalım çıkalım yemeği evde yeriz. Yok kalın gitmeyin yemek hazırlıyoruz herkes burda. Akşam çaya da kalıyoruz meyve Faslı derken 11i buluyor. Bundan sonra aynısını yasarsa belki anlar ne düşündüğümü

Canim ben senin ne snlatmak istedigini cokk guzel anladim kv kp neyse ama elti yegen isin icine girince bende sewmiyorum
Eltinin esini aramasi cok sacma seni yok sayiyo gibi
Su cocuk meseleside sacma sanki kimsenin cocugu yok tum dunya onlarin cocuklarinin etrafinda donecek seni cok iyi anliyorum bizde eltinle ayni apt dayiz eltin brnden buyuk haliyle onun cocuklarida buyuk kv kendi geldigi yetmiyo gibi eltimin cocuklarini alip gelirdi
Benim misafirim gelse ibadina alip gelirdi sanki benim evim park cocuklara eglence yeri bende sinir olurdum
Gelmeseler bile heran geleceklerler mi acaba diye ogunumde oyle dusunmekten heba olurdu hala da oyleler sinir bozucular kaynim cocuklarimi pek sewmez warsa yoksa kendi ailesi ama is benim esime gelince herjes onlarin cocuklarini sewecek illaki tam giciklar senin anlican
En azindan senin evin ayriymis iyiki de ayni apt da oturmamissin yoksa cocugun olsa oyuzden de cok tartirma olurdu ki bizde oldu
Ayrim yapiyorlardi kv kp herkes buda beni cokk uzuyordu ama esinle buyuzden bozusma onlar aramadan sen plan yap arayincada ama plan yaptik de esine naz yap kizmadan sinirlenmeden
Dolasalim aksam ugrariz filan de aksamda yoruldum baska zaman de gecistir
Ama eltinle arasina mesafe koysun esin salakmidir nedir seni arasa neyse
Kizdigini sakin onlara belli etme eltin inadina arar bizim yuzumuzden kavga ediyorlar diye dna lari belli

Çok iyi bence. Ne güzel kven sıkmıyor gel dıye

Tamam iki haftada bir uğrama teklfi iyi güzel hoş da.. Kahvaltıdan akşam yemeği ve sonraki fasıllara bende olsam dayanamazdım.

Evliliğin ilk zamanları böyle şeyler oluyor zamanla taşlar yerini bulur. Ama sizinkiler çok kalabalık ve hep birliktelermiş. Kahvaltıya değil de, hafta sonu gezip dolaşıp akşam yemeğine gidin o halde. Sabah gidince kurtulamazsınız saatlerce. Çay oturmasına gidin. Bazen eşiniz de tek gitsin. Bu kadar fazla görüşme zaten sorunları beraberinde getirir.

Herkesin sabır eşiği aynı değil işte. Şahsen okurken nefes alamadım. Bazı arkadaşlara normal gelmiş, idare et demiş ancak benim bu aileyi idare etmem söz konusu olamaz.

Yeğen olayları başlı başına bir facia. Elti, mütemadiyen çocuğu kanalıyla size huzursuzluk veriyor ve bu inanılır gibi değil.

Eşiniz tek gitsin madem orada aşırı mutlu. Yani oraya gitme günü atıyorum 4 ise 2 sinde eşinize iştirak etseniz olmaz mı?

Siz zaten yazmissiniz istedigim gibi geziyorum kahve iciyorum sinav çalışıyorum vs. Bence size esinizin ailesi fazla geliyor. Özgürlük daha rahat geliyor. Ama bazi şeyleri göze almak zorundayiz ne olmuski akraba ziyareti yapiyosak beraber oturup kalkip yiyip icebiliyosak. O insanlar o kadar cocukla sizleri ağırlıyor ağır gelmiyor da, size onlarmi ağır geliyor. Bazi konularda haklisiniz elti,mevzular laflar bebek konusunda falan. Ama Türk insaninin cogu bu sekilde maalesef Kültürel farkliliklar var diyosunuz bu lafinizi kucumser gibi olarak algiladim 3 cocuk 4 cocuk vs vs diyorsunuz. Bence o insanlari o sekilde kabullenin tamamen sınır koymaya calisirsaniz eşiniz arada kalir ve biseyler catirdamaya baslar evliliginizde.

Siz cok abartmissiniz bu sekilde esiniz bir noktada patlayabilir yada cok bunalabilir evet sabahtan aksama kadar oturmak istememekte haklisniz aksam caya gidin ia cikiai haftasonu gitmeyin adam zaten bir hafta benim istedigim olsun demis reddetmissiniz bu bencillik. Siz gitmeyin esiniz gitsin yada siz erken kalkin yada aksam gidin ayrica sonucta onlar es ailesi ne olursa olsun o aileye o ortama uyum saglamak alismak zorundasiniz o aileye girdiniz neticede baska turlu bosu boşuna bunlara kafanizi takar durursunuz ve son olarak evlilik zamanla oturur

O zaman konu sahibi de eşinin annesini ablasını abisini yeğenlerini yani ailesini istemiyorsa yetiştirme yurdunda büyüyen kimsesiz biriyle evlenseydi.

Evinize bastirmadiginiz insanlar 3 çocukla 4 çocukla sizi kahvaltıya davet ediyor ağırlıyor kardeşler bir arada olmak istiyorlar. Ama arada bir engel var. Görüşmeye gidilse gelinilse bile huzursuzluk rahatsızlık veren bir engel.

O zaman konu sahibi de eşinin annesini ablasını abisini yeğenlerini yani ailesini istemiyorsa yetiştirme yurdunda büyüyen kimsesiz biriyle evlenseydi.
Ay ne alaka ya . Ben orda tum gelinler kocalarina koca ailesi ile gorusturmesin mi diyorum ki kimsesizlerle evlensin . Ugrasamayacagim cevapla cidden burdaki populasyonun cogunda okudugunu anlamasıkıntısı var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…