Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demişsiniz ya, anlamak için tekrar tekrar okudum ve özellikle sırasını size verdiği yerde adam resmen aşkını ifade etmiş, sonra gülümsemiş falan. Bu adamın duygularının olmadığını düşünmek için ya kör olmak lazım ya da haset olmak lazım ki yorum yapanların hepsi haset. Şunu şuraya iliştireyim yaşanacak aşk ve tutku dolu gelişmelerden bizi mutlaka haberdar edin sizin adınıza ben heyecanlandım burada, amour amour ah...benden cevap bekleyen birisi benden hoşlanıyor
Ya benim dün yazdığım soruda onunla olan ilişkimi belirtmedimki ben anlamıyorum burdaki bu haset edenlerin derdi ne bir grup var sürekli her soruma atlamış her soru sordugumda bana yorum yapılıyor dogum gününü şu bu anlamadıgım şu gelmiş diyolarki senden sogudu mesafe istiyor gelin güveysin sonra bir kaçına anlatım yazdığım o yemekhane olayı kısa bir andı zaten ordan cıkardıklarımla adam benden hoşlanıyor demedimki adam bizzat kendisi gelip söyledi ben cevap vermedim bu olaylarda burda sordukklarımda ondan sonra oldu sorumdada bh adam hoşlanıyormu hoşlanmıyomu diye sormadımki kendi kendine hayatımı adamla olan ilişkimi bilmeden gelip yorum yapıyolar beni sinif ettiklerini düşünüyolar ben sinir olmuyorumki onun duygularının farkındayım benim korkum kendi içimde oyuzdende adama net cevap veremiyorum ve onun hareketlerinin bazı yaşanan olayları 2/3 dakikalık aktarmaya calışıyorum anlamadıgım şu beni tanımıyolar bilmiyolar kendi kendilerine kurup kurup yazıyolar bazılarını hayretle okuyorum ne diyeyimBırak şunları konu sahibi, ben tüm detayları okuyunca size hak verdim. Bakın:
demişsiniz ya, anlamak için tekrar tekrar okudum ve özellikle sırasını size verdiği yerde adam resmen aşkını ifade etmiş, sonra gülümsemiş falan. Bu adamın duygularının olmadığını düşünmek için ya kör olmak lazım ya da haset olmak lazım ki yorum yapanların hepsi haset. Şunu şuraya iliştireyim yaşanacak aşk ve tutku dolu gelişmelerden bizi mutlaka haberdar edin sizin adınıza ben heyecanlandım burada, amour amour ah...
Bunu söyledi mi?Benden hoşlanan birisi oyuzden
Ay o kız bu kız mı? Valla zehir gibisiniz bdv'nin piri olmuşsunuzGeçenlerde iki kez doğum gününü unutmuş numarası yapmış olduğuna dair konu açtın. İkisinde de adamın senden hoşlanmadığını düşündü herkes. Bu mesajlara da agresif yanıtlar verdin. Yine incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden nem kapmış, konu açmışsın. Tamam, adam sana aşık.
O kişi sizsiniz. Yani neden yalan söylüyorsunuz anlam veremiyorum.Ya senin peoblemin mi var? Ya allah aşkına benim burda ulabilecegim bir admin birşey yokmu? Siz kafayı neden başka insanlara bukadar takıyorsunuz? Başka işiniz hayatınız yokmu? Benim şuan burda yazdıgım ve merak ettigim konuya belirli kişiler düzgün bir cevap verdi gerisi benim hayatımı bilmedne yorum yaptı sizde öyle şuan sorumu okusana adamın benden hoşlanıp hoşlanmadıgınımı sordum ve takmışsın bir dogum gününe on kere dedim o kişi ben değilim diye dalgaya aldım yine olmadı anlamadım rahat bırakırmısınız beni? Benim sorularıma cevap vermeyin gözünüze batan ne anlamadım kendimce bir sorum var burda başka insanlara soruyorum sürekli hastalıklı gibi başka bir userin sorusunu benmişim gibi benim her soruma aylamayın yeter bir yetkili yok mu burda ya şikayete edemiyorum
O kişi sizsiniz. Yani neden yalan söylüyorsunuz anlam veremiyorum.
Aaa tamamdırztn üyelikler birleştirilmiş
Yok izin vermedikten sonra ısrar etmedim zaten ya onunla aramızda böyle flörtleşme var oyuzden bende jest gibi olsun istedim ama o kabul etmedi
Yalancının mumu yatsıya kadar yanartakmışsın bir dogum gününe on kere dedim o kişi ben değilim diye dalgaya aldım yine olmadı
böyle ölmez füze atYalancının mumu yatsıya kadar yanarEki Görüntüle 3289314
Bak, çıktı doğum günü konusunun senin olduğu.
Bu konuda haklı çıktık, diğer konularda da haklıyız. Adamın umru bile değilsin, zamanında teklif ettiyse de şansını denemiş, artık onun icin herkes gibisin.