Bir erkek nasıl seçilir?

Annesine bak. Annesini tanı. Hatta ailesini. Onlarla iyi anlaşırsan adamla da iyi anlaşırsın. Aksi halde dünyanın en mükemmel erkeği de olsa ailesinin etkisinde kalır hep.

çok iyi anlaştığım, yanında harika zaman geçirdiğim arkadaşlarım da var. hiçbirine karşı cinsel bir çekim duymuyorum.
çok yakışıklı bulduğum, gözüme inanılmaz hitap eden arkadaşlarım da var. onlara da cinsel çekim duymuyorum.
sevgiliyi arkadaştan ayıran en önemli şey zaten çekim hissedebilmek o kişiye
bu işler sadece anlaşmakla yada yakışıklı bulmakla ilgili değil
bu konu bir bütün
için akıyor mu karşındakine ?
genel anlamda düşünmek lazım
x kişisi tamam geldi sana açıldı, harika bir insan ama o mesaj attığında heyecanlanmıyorsan, arzulamıyorsan, içinden onu öpmek, koklamak, ona dokunmak gelmiyorsa, gün içinde merak etmiyorsan, sesini duymak senin ruh halini değiştirmiyorsa o iş olmaz
daha yüksek birinide bulabilirim gibi bişey demişsin yorum aralarında
hayırdır şirketine çalışacak personel mi seçiyorsun :)
yükseklik alçaklık falan bunlarla olsaydı bu iş o zaman fakirler asla evlenemezlerdi
alelade işlerde çalışan herkes evde kalırdı
kimsenin sevgilisi olmazdı hatta ülkenin yarısından fazlası yalnız olurdu
tipi şusu busu değil konu, çekim hissediyor musun hissetmiyor musun mesele bu
çekim hissetmiyorsan kibarca reddet arkadaşlığınız devam etsin

Yakisiliklilik, güzellik kavramlari kişiden kişiye çok farklılık gösteren bir durum. Benim tanıştığım ama begenmedigim çocukla arkadaşim evlendi, gayet mutlular. Gerçekten oldukça düzgün, güvenilir ve eşinin her dedigine ok diyebilecek birisiydi; hani ideal koca denilebilir ama çekim olmayınca olmadı bende. Ha eşin çok mu yakışıklı, çok mu iyi dersen değil ama adamin kokusuna, teninin sıcaklığına hastayım biseyler çekmiyorsa, aynı yatağa girmek gerçekten zor.

Ya personel seçmiyorum. İşte ben hatalı mıyım onu soruyorum. Yakışıklısı da var ama dediğiniz gibi arkadaşa o çekim olmuyor

Ya personel seçmiyorum. İşte ben hatalı mıyım onu soruyorum. Yakışıklısı da var ama dediğiniz gibi arkadaşa o çekim olmuyor
sen bu kişiye karşı ne hissediyorsun bende bunu soruyorum
tamam şimdiye dek arkadaşındı ve belki hiç o gözle bakmadın diyelim, o ayrı konu
adam artık açıldı sana, bu açılma durumundan sonra en azından ona karşı farklı bir çekim hissettiğin oldu mu
tipi onu bunu bi kenara bırak
sen kendini bu adamla öpüşürken
sevişirken hayal edebiliyor musun
hasta olsa 1 hafta hastanede kalsa gık demeden yanında refakatçi kalır mısın mesela
kavga etseniz barışana kadar modun nasıl olur, barışana kadar üzgün mü olursun yoksa umursamaz mısın
2 hafta hiç konuşmasanız özler misin , konuşmuyorsunuz diye hayatında eksiklik hisseder misin
bunları cevapla ve buna göre ölç tart
çünkü ilişki her zaman harika giden bişey değil
kavganız olacak gürültünüz olacak
tahammül etmenin tek yolu seviyor olmak
sarıldığında ne hissediyorsun mesela buda önemli
ben en sonuncu sevgilimle ilk tanıştığımda, bi sarıldım ve o kadar huzurlu hissettim ki o anı dünyalara değişmem
sarılınca o sıcaklığı , o parfümünün hafif kokusu beni çok çekmişti mesela
çekim denen şey budur

Aile benim için çok önemli. Ailesi nasıl insanlar ? Kültür olarak benziyor musunuz ? Oturup sohbet edebilir misin?
Seni her halinle kabul eder mi ve sen kabul edebilir misin?
Oturup sıkılmadan sohbet edebiliyor musun ?
Bir yabancıya nasıl davranır nazik midir ?
Vicdanlı merhametli sadakatli mi ?
Aynı şarkıyı söyleyip aynı filmi izleyebilir misin ? Zevklerin düşüncelerin aynı olmadığında çirkefleşmeden orta yoku bulabilir misiniz ?
Benim için bütün bunların cevabı evet olduğu İçin evlendim

Dediğiniz çekimin hiç biri yok bende . Zamanla olur mu diye düşündüm

evet bunlarım hepsi var. Tipe bakmadınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…