Bir erkek nasıl seçilir?

Melis303030

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
669
367
23
Selam kızlar,

Toksik bir ilişkim vardı bitti. 2. kez kafasının karışık olduğunu, toparlanıp geleceğini söyledi. Umarım gelmez. Çok seviyordum, ama olmayacağını biliyorum. Şimdi biri var yazılımcı, çok iyi biri. Arkadaşım. Birlikte eğleniriz de. Benden hoşlandığını, bir hayat kurmak istediğini söyledi. Ama görsel anlamda ilgimi çekmiyor. Ama iyi bir evlilik için bu yeterli mi?Yani böyle çevremde iyi erkekler var, ama benim ilgimi çekmiyorlar. 29 yaşına gidiyorum. Birde her an yurtdışında yaşama imkanımda var. Evlenmeli miyim, yoksa kendime orda yeni bir hayat mı kurmalıyım? Tipe bakmalı mıyım? Evli insanlar özellikle, sizler ne düşünüyorsunuz?

Yurt dışı imkanınız varsa kesinlikle değerlendirin, sırf eğlenmek için burda kalmayın.ve sadece mantıklı diye biri seçilmez, iyi biri olabilir sizinle ciddi düşünüp iyi davranabilir ama görsel olarak size çekici de gelmesi gerekir

Bana göre adamın sadece iyiligiyle evlilik olmaz, sonucta her gun yuzune bakacaksiniz yataga gireceksiniz. Brad Pitt olmasa da bir çekici tarafı olmalı.

Ama daha iyisini de ben bulamam diyorsanız tipine bakmayın. İkisinden birini seçmek zorundaysanız iyi biri olsun bari.
Biraz da kendinizi ikna kabiliyetiniz varsa tipi kötü ama.bana göre dünya yakışıklısı peynirin son dilimini bana bırakır diye diye aşık olabilirsiniz.

Sanki herkesin eşi sevgilisi muhteşem yakışıklı

Brad Pitt bile yaşlandı ha çekici mi çekici yakışıklı evet

Ama Michele Monree adam yakışıklı değil bana gore ama.cekisi mi evetttttttt

Birazda göreceli bu işler adam iyiyse seni çeken bir tarafı varsa aklım.kalbin mantığın hers3yine evet diyorsa evlen

Ama yurtdışı meselesini iyi düşün sonra evlilik kararı ver

kendime orda yeni bir hayat mı kurmalıyım?
Budur. Kesinlikle bu.

Evli insanlar özellikle, sizler ne düşünüyorsunuz?
Ben tam anlattığınız şekilde evlendim. Çok uzun zaman en yakın arkadaşlarımdan biriydi eşim. Birlikte müthiş eğlenirdik, her haftasonu biyerlerdeydik. Bir gün bana açıldı, ve tipi de hiç tipim olmamasına rağmen bir süre sonra ben de ona aşık oldum.. Karakter, size yaklaşımı, size prensesler gibi davranması.. Bunlar aşık ediyor bir süre sonra.
Ona bi şans verin derim.

Gorsellik aslinda ilk dikkat ceken sey olsa da bence 5 dkdan sonra 2.planda kaliyor. Guzellige de cirkinlige de eger arada gercek bir sevgi varsa goz hemen alisiyor. O yuzden iliskinin samimiyetine odaklanin, he tabi davul bile dengi dengine o ayri, arada cok da ucurum olmamali bence.
Bir video gormustum aktariyorum hatirladigim kadariyla. Adam diyo ki, sanki 50 yildir taniyo gibiyim oyle yakin hissediyorum oyle bi sey ki aramizda cok tutkuluyuz bana bayiliyor cok asik diyerek basladiginiz iliskiler bka sarar, yaninda "normal" hissettiginiz adamlarla ileriye donuk saglikli iliskiler kurabilirsiniz. Bana cok dogru geldi ve aslinda ilk goruste 50 yildir taniyor gibi oldugum adamlar hep toksik cikti sonradan, kendi hayatimi dusundugumde dogru buldum bu dusunceyi. Evlilik icin benim artik ilk kriterim yaninda normal hissettigim biri olmasi belki size de isik tutar diye soyledim.
Yurtdisi imkaninizi kesinlikle degerlendirin.

Uzun yıllardır evli birisi olarak kimin nasıl çıkacağını asla bilemiyorsunuz.evlenmeden önce tabi bariz şeyleri gösteren insanlar da oluyor onlarla zaten o yola girilmez.amaaa çok iyi tanıyorum bu adamla ömür geçer çocuklarına iyi baba olur dediğiniz adam bile bir yerden sonra farklı biri çıkabiliyor.tamamen şans işi önceliğiniz mantık olsun ama bunu söyleyebilirim.

Bende öyle çok güzel değilim. Ama daha yüksek birini bulma potansiyelim yüksek. Yurtdışındada hayat kurmak yeniden bi tık zorlar mı diye düşünüyorum. Evlilik vaktide gelmiş gibi, herkes bunu söylüyor.

Evlilikte erkeği değiştiren şey ne ?

Peki tavrı değişti mi?

Evlilikte erkeği değiştiren şey ne ?
Aslında şu konu erkegi değiştirir diye sabit birsey yok ama evlilik farklı bir mevzu...flortle sevgililikle hiç alakası yok.yillar geçtikçe rutin monoton bi hâl alıyor bi kere...e çocuk olursa onların sorumluluğu başka sorumluluklar derken herkes bireysel olarak evrimlesiyor bence.
Bir de kötü günümde bu insan benim yanımda olur diyorsun,bi bakıyorsun senin bunalıma girip üzüldüğün konu onun için önemsiz.bu defa kırgınlık hayal kırıklığı...Bu ve bunun gibi şeylere hazır olmanız lazım.milyonlarca ihtimal var.
En harika dediğin evlilik bile bi yerden sonra arkadaşlık gibi birseye dönüşüyor.
Evlilik bence hiç de güzel birsey değil.baskasinin kahrını çekmek kendinden ödün vermek sorumluluklar saçma sapan şeyler.bugunki aklım olsa asla evlenmezdim.

Peki tavrı değişti mi?
Hiç.. Sıfır. Evlenirken nasıl seviyorsak hala öyle seviyoruz birbirimizi.
Bana gösterdiği özen, sevgi, arkadaşlık, destek, herşey azalmayı bırakın arttı 10 yıllık evlilikte.
Her evlilik böyle olacak diye bişey yok tabi ki, iki tarafla da ilgili bu. Adam öküzün teki de çıkabilir.. O yüzden diyorum kendinizi çok kaptırmadan bi şans verin, bi bakın bakalım...

Herşey tam tekmil ise böyle bir ikilemde kalınır.değilse düşünmek bile saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…