Bir erkek nasıl seçilir?

Dediğiniz çekimin hiç biri yok bende . Zamanla olur mu diye düşündüm
daha önce zamanla sevme tecrüben var mı peki senin
yani daha önceki ilişkilerinde hiç , birisini "ilk başta değil ama zaman içinde tanıdıkça " sevdin mi ?
bende vardır mesela zamanla sevme olayı ama çıkış noktasına baktığımda mutlaka o kişiyi ilk gördüğümde bi kanım ısınmıştır
zamanla sevdiğim kişileri düşündüğümde hiçbiri için hiçbir zaman "asla, ben bununla olmam" dememişimdir

İyilikten kasıt ne bilmiyorum. Örneğin ben sürsen bulaşmaz, mizah yapmaz, kültürsüz, işbilmez ama sadece kötülük yapmayan biriyle stabil bir ilişki uğruna olamam.
Özgün, anlatacak şeyleri olan insanları seviyorum. İyinin altında milyon parametre var. Hani tek kusur sadece tipinin hoş gelmemesiyse ki o da baktıkça irrite etmek mi yoksa bayılmamak mı? Cinsel anlamda h çekici bulmuyorsanız o da olmaz tabii

daha önce zamanla sevme tecrüben var mı peki senin
yani daha önceki ilişkilerinde hiç , birisini "ilk başta değil ama zaman içinde tanıdıkça " sevdin mi ?
bende vardır mesela zamanla sevme olayı ama çıkış noktasına baktığımda mutlaka o kişiyi ilk gördüğümde bi kanım ısınmıştır
zamanla sevdiğim kişileri düşündüğümde hiçbiri için hiçbir zaman "asla, ben bununla olmam" dememişimdir
Var toksik ilişkimde begenmıyodum sonradan asık oldum. Ama hanı o extrem bıseydı

İyilikten kasıt ne bilmiyorum. Örneğin ben sürsen bulaşmaz, mizah yapmaz, kültürsüz, işbilmez ama sadece kötülük yapmayan biriyle stabil bir ilişki uğruna olamam.
Özgün, anlatacak şeyleri olan insanları seviyorum. İyinin altında milyon parametre var. Hani tek kusur sadece tipinin hoş gelmemesiyse ki o da baktıkça irrite etmek mi yoksa bayılmamak mı? Cinsel anlamda h çekici bulmuyorsanız o da olmaz tabii
oda özgün anlatılacak şeyleri var. Ama işte hani benım tıpım degıl, cırkın degıl yoksa

Bana göre adamın sadece iyiligiyle evlilik olmaz, sonucta her gun yuzune bakacaksiniz yataga gireceksiniz. Brad Pitt olmasa da bir çekici tarafı olmalı.

Ama daha iyisini de ben bulamam diyorsanız tipine bakmayın. İkisinden birini seçmek zorundaysanız iyi biri olsun bari.
Biraz da kendinizi ikna kabiliyetiniz varsa tipi kötü ama.bana göre dünya yakışıklısı peynirin son dilimini bana bırakır diye diye aşık olabilirsiniz.😃😃
Herkesinki yakışıklı değil ama sevdiğiniz kendi gözünüze yakışıklı gelmeli eşim için ilk tanıştığımızda arkadaşlarım at hırsızı tipli demişlerdi ama bana sorsanız burak özçivit 🤣🤣

Herkesinki yakışıklı değil ama sevdiğiniz kendi gözünüze yakışıklı gelmeli eşim için ilk tanıştığımızda arkadaşlarım at hırsızı tipli demişlerdi ama bana sorsanız burak özçivit 🤣🤣

Hayal gücüm iyidir ama hiç o kadar abartamiyorum ben kimseyi cidden yakisikli degilse. Bana Burak Ozcvtte çok yakışıklı gelmiyor😄
😀
Eşim normal eli yüzü duzgundur, boyu uzun, fittir. Görenlerden de hiç kötü yorum almadım, ben de beğeniyorum çekici geliyor amaa waaooow cook asiri Best model yakışıklısı oldugunu da dusunmuyorum. Ben daha güzelim.😄

Son düzenleme:
evet bunlarım hepsi var. Tipe bakmadınız mı ?
Görüntüsünden etkilenmediğim birinde bunları sorgulamam.
Ama güzellik bir bütündür. Herşey yakışıklı/güzel olmak değil. Jest ve mimikleri, bakışları, oturuşu kalkışı, kaşı gözüyle bir bütün güzellik benim için. O nedenle eşimle ilk görüşmemizde etkilendim. Sorduğum bütün soruları da zamanla cevapladım.

Şu köşeye bayılayayım ben :confused:🤣🤣
Bi fotosunu eklerdim bakta bayıl diye ama konuyu dağıtmayın ban almayım diye paylaşmıyorum 🤣🤣🤣🤣

Çirkin adam oyunculuğu yok filim karakteri ondan galiba çekici iste 😊😊

Mesela bu adama savaş filmi aksiyon 007 uzaylı filmi oyna desen tuhaf olur oturmaz üzerine gibi

Ama 365 gün aldı başını gitti iste bi yerden vurdu piyango 🤣🤣🤣

Onu birine soramazsin.
Begenmedigin adamı koluna takıp nikahi bas desek evlenecek misin ?
Hayat arkadaşını başkalarına sorarak secemezsin 🤷

Bi fotosunu eklerdim bakta bayıl diye ama konuyu dağıtmayın ban almayım diye paylaşmıyorum 🤣🤣🤣🤣

Çirkin adam oyunculuğu yok filim karakteri ondan galiba çekici iste 😊😊

Mesela bu adama savaş filmi aksiyon 007 uzaylı filmi oyna desen tuhaf olur oturmaz üzerine gibi

Ama 365 gün aldı başını gitti iste bi yerden vurdu piyango 🤣🤣🤣
Bir yanlışlık olmalı diye ilk mesaja tekrar baktım. Ben Marilyn Manson sanmıştım 🤣🤣🤣 Düzeltmemi yaptıysam artık bayılmayabilirim. Adam fena durmuyormuş 🤪

Böyle sapık görünümlü adam da istemezdim sanırım. Bir de göz koyanı çok olur, gelip burada kocamda mı gözü var veya kocam beni aldatıyor mu konuları açamam.

Bir yanlışlık olmalı diye ilk mesaja tekrar baktım. Ben Marilyn Manson sanmıştım 🤣🤣🤣 Düzeltmemi yaptıysam artık bayılmayabilirim. Adam fena durmuyormuş 🤪

Böyle sapık görünümlü adam da istemezdim sanırım. Bir de göz koyanı çok olur, gelip burada kocamda mı gözü var veya kocam beni aldatıyor mu konuları açamam.
Aaaa baştan beri yanlış anlama olmuş hahhaha🤣🤣🤣dur ban riksini alıp fotosunu atayim sana

Şikâyet etmeyin arkadaş yanlış anlamış ondan kızlar can kızlar ❤❤❤🤣🤣🤣

Mune ablam sırf arkadaş için cımbızla gelme 🤣🤣❤❤

20230807_193028.webp

Back
X