- 29 Mayıs 2021
- 3.629
- 16.318
- 158
- Konu Sahibi Melis303030
Kimi ilk görüşte aşık olur sever kimi tanıdıkça zaman geçirdikçe.Dediğiniz çekimin hiç biri yok bende . Zamanla olur mu diye düşündüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimi ilk görüşte aşık olur sever kimi tanıdıkça zaman geçirdikçe.Dediğiniz çekimin hiç biri yok bende . Zamanla olur mu diye düşündüm
daha önce zamanla sevme tecrüben var mı peki seninDediğiniz çekimin hiç biri yok bende . Zamanla olur mu diye düşündüm
Var toksik ilişkimde begenmıyodum sonradan asık oldum. Ama hanı o extrem bıseydıdaha önce zamanla sevme tecrüben var mı peki senin
yani daha önceki ilişkilerinde hiç , birisini "ilk başta değil ama zaman içinde tanıdıkça " sevdin mi ?
bende vardır mesela zamanla sevme olayı ama çıkış noktasına baktığımda mutlaka o kişiyi ilk gördüğümde bi kanım ısınmıştır
zamanla sevdiğim kişileri düşündüğümde hiçbiri için hiçbir zaman "asla, ben bununla olmam" dememişimdir
oda özgün anlatılacak şeyleri var. Ama işte hani benım tıpım degıl, cırkın degıl yoksaİyilikten kasıt ne bilmiyorum. Örneğin ben sürsen bulaşmaz, mizah yapmaz, kültürsüz, işbilmez ama sadece kötülük yapmayan biriyle stabil bir ilişki uğruna olamam.
Özgün, anlatacak şeyleri olan insanları seviyorum. İyinin altında milyon parametre var. Hani tek kusur sadece tipinin hoş gelmemesiyse ki o da baktıkça irrite etmek mi yoksa bayılmamak mı? Cinsel anlamda h çekici bulmuyorsanız o da olmaz tabii
Herkesinki yakışıklı değil ama sevdiğiniz kendi gözünüze yakışıklı gelmeli eşim için ilk tanıştığımızda arkadaşlarım at hırsızı tipli demişlerdi ama bana sorsanız burak özçivitBana göre adamın sadece iyiligiyle evlilik olmaz, sonucta her gun yuzune bakacaksiniz yataga gireceksiniz. Brad Pitt olmasa da bir çekici tarafı olmalı.
Ama daha iyisini de ben bulamam diyorsanız tipine bakmayın. İkisinden birini seçmek zorundaysanız iyi biri olsun bari.
Biraz da kendinizi ikna kabiliyetiniz varsa tipi kötü ama.bana göre dünya yakışıklısı peynirin son dilimini bana bırakır diye diye aşık olabilirsiniz.![]()
Herkesinki yakışıklı değil ama sevdiğiniz kendi gözünüze yakışıklı gelmeli eşim için ilk tanıştığımızda arkadaşlarım at hırsızı tipli demişlerdi ama bana sorsanız burak özçivit![]()
Görüntüsünden etkilenmediğim birinde bunları sorgulamam.evet bunlarım hepsi var. Tipe bakmadınız mı ?
NeeeyyyAma Michele Monree adam yakışıklı değil bana gore ama.cekisi mi evetttttttt![]()
Şu köşeye bayılayayım benSeksiiiii demeyi unutmuşumevet evet seksiiii
Bi fotosunu eklerdim bakta bayıl diye ama konuyu dağıtmayın ban almayım diye paylaşmıyorumŞu köşeye bayılayayım ben![]()
Bir yanlışlık olmalı diye ilk mesaja tekrar baktım. Ben Marilyn Manson sanmıştımBi fotosunu eklerdim bakta bayıl diye ama konuyu dağıtmayın ban almayım diye paylaşmıyorum
Çirkin adam oyunculuğu yok filim karakteri ondan galiba çekici iste
Mesela bu adama savaş filmi aksiyon 007 uzaylı filmi oyna desen tuhaf olur oturmaz üzerine gibi
Ama 365 gün aldı başını gitti iste bi yerden vurdu piyango![]()
Aaaa baştan beri yanlış anlama olmuş hahhahaBir yanlışlık olmalı diye ilk mesaja tekrar baktım. Ben Marilyn Manson sanmıştımDüzeltmemi yaptıysam artık bayılmayabilirim. Adam fena durmuyormuş
Böyle sapık görünümlü adam da istemezdim sanırım. Bir de göz koyanı çok olur, gelip burada kocamda mı gözü var veya kocam beni aldatıyor mu konuları açamam.