- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
- Konu Sahibi tourmaline
-
faceten printscrean tuşu ile kopyalayıp painte at ve pcne kaydet...bu kadarcık..
faceten printscrean tuşu ile kopyalayıp painte at ve pcne kaydet...bu kadarcık..
türlü türlü insanlar var ve bunların türlü türlü hareketleri var mesela nasıl her kızın belirtisi farklıysa erkeklerin de öyle...ben mesela değişik bi kızım hoşlandığım erkeğin suratına bile bakamıyorm kaçıyrm hoşlanmadığımla çok rahat iletişim kuruyrm
o yontulmamış odunun face si yokbak nasıl sinirlendim şimdi yok ama en yakın zamanda temin etmem lazım bi resim hepinizden yorum istiyorummm
saç rengine bayıldım cnm. çok tatlısın bu arada
"Yontulmamış odun"
gülmekten karnıma ağrılar girdi
türlü türlü insanlar var ve bunların türlü türlü hareketleri var mesela nasıl her kızın belirtisi farklıysa erkeklerin de öyle...ben mesela değişik bi kızım hoşlandığım erkeğin suratına bile bakamıyorm kaçıyrm hoşlanmadığımla çok rahat iletişim kuruyrm
yine biri beni anlatmışşşşşaynen bende hoşlandığım kişinin yanında yemek bile yiyemiyorum okadar abarttım durumu yani
teşekkür ederim
peki senin ikimiz hakkındaki yorumun ne ?
bn çocuğu da beendim. valla dışarda görsem. fıstık gibi bi çift derim. güzellik yönünden ikinizide beendim cnm. ama sen daha özenlisin giyim konuusunda. bi sıfır öndesino yüzden
bn çocuğu da beendim. valla dışarda görsem. fıstık gibi bi çift derim. güzellik yönünden ikinizide beendim cnm. ama sen daha özenlisin giyim konuusunda. bi sıfır öndesino yüzden
canım o sporcu o yüzden genelde öyle giyiniyor..teşekkürler de bakalım çift mi devam edicez yola tek mi:84::84::84::84::84:
yani düşünün benim için faceten eklemek bile ne kadar zor oldu, 1 hafta düşündüm..
mesaj atmaya da çok çekiniyorum.....merhaba nasılsın diye atayım mı son fikirleriniz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?