- Konu Sahibi tourmaline
-
tanıdık biri filan çıkar korkuorum ne yalan söliim
koy canım , eğer tanıyorsak aşkınızın mimarları oluruz biz deee
Belli olmaz valla , belki de çocuk benim kuzenlerden biri çıkar sana ayarlarım
nası koycam cnm peki? fotolar kayıtlı pc de.
"Mutluluğun aşk olduğunu söylüyorlar.oysa aşk mutluluk getirmez, hiçbir zaman da getirmemiştir. Tam tersine, sürekli bir kaygı durumudur aşk, bir savaş meydanıdır; kendi kendimize sürekli olarak acaba doğru mu yapıyorum diye sorduğumuz uykusuz gecelerdir. Gerçek aşk, vecd ile ıstıraptan oluşur."
-Paulo Coelho // Portobello Cadısı-
yani ben birbirimize karşı dürüst olduğumuzu düşünüyorum profil sayfamıza yalan yanlış şeyler yazacak kişiler değiliz. çoğu kişi gerçek hayatta olamadığını burada olmaya çalıştığı için ya öğretmen ya doktor yada ne bileyim birsürü şey işte tabiki hepsi yalan söylüyorlar demiyorum yanlış anlaşılmasın. dediğini yaptım adını arattım az kalsın kalbim duracaktı yıllar önce trafik kazasında ölmüş biriyle aynı isimdeymiş o çıktı direk bu ne dedim ayy çok korktumm ben sadece kendi resmimi gösterebilirim size onunda faydası olmaz sanırım
aaa çok şaşırdım ya ne biçim bi tesadüf bu.:44: gece gece korkuttum seni ya:44:
canım profilinden album oluştura gel oraya albüm adı falan yaz, sonra foto yükle diye birşey var ordan pcden yükleyecen..
bir de şu var kızlar :
YASEMİN YILDIZ - SEN YARİMDİN
walla fotosunu beğenmek mi, kızlar o gördüğünüz fotoları var sadece facete..bir de 1-2 kişi beğenmiş, altlarında da 1 tane yorum var ve kendisi hiçbirini sallamamış..fotosunu beğenmek onu beğenmekle aynı şey be ya..onu hiç yapamam ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?