Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

kızlar ya biz yırtık olmadığımız için kaybediyoruz..yüzde yüz siz de benim gibi utangaç ve çekingensinizdir..

dur canım ya daha kaybetmedik...kaybetmeyiz inşallah:))) yani tamam çekingeniz de bu halimizle bile az çok belli ediyoruz.belki rahat olsak bu kadar belli edemeyeceğiz.yani sizi bilmem ama ben bazen yanında o kadar çok heyecanlanıyorum ki saçmalıyorum yanında yemek yiyemiyorum heyecandan.konuşurken gözlerime baksa ne dediğimi şaşırıyorum,alakasız başka bi konuya atlıyorum
ama o rahat olduğundan anlayamadım henüz hiç bişey.artık net bişey bekliyorum.yani bi erkeğin sadece sevgilisine söyleyeceği bi söz,bi davranış...bi de ben hepinizden şanssızım bence.benimki ikizler burcu:) bi anı bi anını tutmuyo ki...ama tüm bunlara rağmen bırak hoşlanmayı seviyorum ben onu yaa

off teklif edecekse etsin artık ya sinirim bozuluo. üstelik 1 ay önce tanıştığım biri face ten başıma bela oldu. Allah tan şehir dışında. her online olmamda konuşuo on saat. en son biraz bozuk davrandım. 1 ay bişe yazmadı. bugün yazmış ki sana yanlış bişe mi yaptım. bnde yokbişe yapmadın dedim. bu sefer uzattı iice naptım die. bnde dedim nie takılıosun bu kkadar boşver. bozuldu baya. evt gereksiz şeylere takılıroum filan die imalar yaptı. bnde evt git ders çalış dedim şaka mısın ya yazmış. ayyyy gıcık oldum yaaa. öyle arkadaşım filan da deil ya. bi seminer vesilesiyle 2 gün gördüm o kadar. ömrüm boyunca görmicem belkş bidaha. nie her gün her gün on saat konuşuyim dimi. hem konuşmak istesem bn yazarım sana

ay gıcık oldum işte. ztn moralim bozuk bu da tuz biber oldu

aaah aaah terslik işte. oysa ki hoşlandığım çocuk face ten bişeler yazsa ne güzel olurdu

Canım senin başına bela olan kişinin durumunu çok iyi anlıyorum . Çünkü bende o durumdaydım bir zamanlar. Birinden hoşlanınca illa onunla bişeyler konuşmak istiyosun , onun dikkatini çekmeye çalışıyorsun . Onu çok fazla üzmemelisin bence

Son düzenleme:

üzmemeye çalışıorum ztn cnm. başlarda güzel güzel konuşuodum. bu sefer çok üzerime düşmeye başladı. başka birinden hoşlandığım için umut vermek de istemiorum kibarca sölemeye çalışıorum konuşmak istemedimi. o da yanlış bişe yaptığını sanıo alakası yok halbu ki. inş bi daha bişe yazmaz ya sıkıldımmmm

Tourmaline, bana özelden mesaj atmışsın ama benim mesaj sayım 100 den az olduğu için özelden cevap yazamadım. Buradan yazacam...

Ya böyle dışardan yorum yazmak kolay . Onun senden hoşlandığını ancak sen anlayabilirsin . Ama yine de benim fikrimi istiyosan bence o da sana karşı boş deil .

Bir de son bişey diyecem izdivaç programlarını izliyorum ben, birbirlerine talip gelen kişileri gördüğüm gibi o işin olup olmayacağını anlıyorum ben. Sen ve onun fotoğrafı varsa ben objektif bir yorum yapabilirim kanımca :))

canım yazılanların hepsini okumadım ama sadece iki gün gördüm demişsin arkadaş bile sayılmazsınız aslında face den silsen ne olurki

ahh canım, o çocuk sana tutulmuş belli ki... hiç mi olamaz sence ? belki ondan daha hayırlıdır ne dersin ?

canım yazılanların hepsini okumadım ama sadece iki gün gördüm demişsin arkadaş bile sayılmazsınız aslında face den silsen ne olurki

ayıp olcak die silmedim. ama biraz daha böle dvm ederse ya silcem ya engellicem. bu sefer de ne yaptım nie sildin dicek. uygun bi dille anlatırım artık o zaman

Ama şunu da unutmamak lazım ;

Bir erkeğin bir kadının peşinden koşması , erkek açısından çok kötü olsa bile bizler için çok güzel bi duygu . Egomuz kabarıyor öyle değil mi???

ahh canım, o çocuk sana tutulmuş belli ki... hiç mi olamaz sence ? belki ondan daha hayırlıdır ne dersin ?

yok cnm başka birinden hoşlanıoken onu da kendimi de kandıramam hoşlandığım çocuğu beklicem sonuna kadar bnden hoşlanmadığından iice emin olursam unutmaya çalışcam zor olcak tabi sürekli görcem çünki

Ama şunu da unutmamak lazım ;

Bir erkeğin bir kadının peşinden koşması , erkek açısından çok kötü olsa bile bizler için çok güzel bi duygu . Egomuz kabarıyor öyle değil mi???

eh tabi beğenilmek güzel bi duygu. ah bi de benim beendiğim peşimden koşsa hoşlansa o zaman tadından yenmez

eh tabi beğenilmek güzel bi duygu. ah bi de benim beendiğim peşimden koşsa hoşlansa o zaman tadından yenmez

İnan senin sevdiğin kişi senin peşinden koşsaydı bu kadar sevmezdin onu . Ulaşılması zor olan şeyler insana daha cazip gelir.
Bu yüzden erkekler peşlerinden çok koştukları kadınları mutlu ederler onların bir dediğini iki etmezler. Ama eğer tam tersi olursa erkeler kolay kazandıkları için pek kıymetini bilmezler . Tecrübeyle sabitlenmiştir

ManyetikKarpuz canım bakınca haber ver olur mu özeline msj attım..bak bakalım beni onun yanına yakıştırabilicek misin, malum beyfendi brad pitt zaar :)

Son düzenleme:

öle mi diosun kadının ilk adımı atması hiç iyi bişe deil o zmn

kızlar ben ona mesaj atmakla ilk adımı atmış olmayacağım değil mi? ya bu ilk adım sayılır mı ((((

o başlattı ama ilk önce banane..ben sadece fişeklemek istiyorum, azıcık umutlansın diye ...merhaba nasılsın o kadar..

ne dersiniz bu ilk adım mı (((( kıymetimi bilmez mi sonradan..

ManyetikKarpuz canım bakınca haber ver olur mu özeline msj attım..bak bakalım beni onun yanına yakıştırabilicek misin, malum beyfendi brad pitt zaar :)

Sen bana ondan hoşlandığını söylemeseydin . Sadece benim önüme her iki fotoğrafı koysalardı ben ,İnan onun senin peşinden koştuğunu söylerdim . Bence 40 yıl arasa senin gibisini bulamaz

Yani anlayacağın bu iş olur aga

face ten de ekledin. msj da atınca ilk adım oluo bnce. bide çocuk sadece bakıodu sanırım. çok fazla bişe yapmadı ki cnm. bn böyle düşünüorum üzülme ama nolur:26: ilk adımı atmak kötü bişemi ki ya. atabilirsin bnce.

ya emin misin bazen diyorum benim neremi beğeniyor da peşimden geliyor diyorum bu kadar yakışıklı olduğu için de çok çekiniyorum ondan keşke çirkin birşey olsaydı ya

yorumun için çok teşekkürler... zaar şu anda kendisi benden kaçmakla meşgul, özellikle çıkmıyor dışarı (((( üzerine gitmeli miyim sence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…