- Konu Sahibi tourmaline
-
kızlar ya biz yırtık olmadığımız için kaybediyoruz..yüzde yüz siz de benim gibi utangaç ve çekingensinizdir..
off teklif edecekse etsin artık ya sinirim bozuluo. üstelik 1 ay önce tanıştığım biri face ten başıma bela oldu. Allah tan şehir dışında. her online olmamda konuşuo on saat. en son biraz bozuk davrandım. 1 ay bişe yazmadı. bugün yazmış ki sana yanlış bişe mi yaptım. bnde yokbişe yapmadın dedim. bu sefer uzattı iice naptım die. bnde dedim nie takılıosun bu kkadar boşver. bozuldu baya. evt gereksiz şeylere takılıroum filan die imalar yaptı. bnde evt git ders çalış dedimşaka mısın ya yazmış. ayyyy gıcık oldum yaaa. öyle arkadaşım filan da deil ya. bi seminer vesilesiyle 2 gün gördüm o kadar. ömrüm boyunca görmicem belkş bidaha. nie her gün her gün on saat konuşuyim dimi. hem konuşmak istesem bn yazarım sana
ay gıcık oldum işte. ztn moralim bozuk bu da tuz biber oldu
Canım senin başına bela olan kişinin durumunu çok iyi anlıyorum . Çünkü bende o durumdaydım bir zamanlar. Birinden hoşlanınca illa onunla bişeyler konuşmak istiyosun , onun dikkatini çekmeye çalışıyorsun . Onu çok fazla üzmemelisin bence
üzmemeye çalışıorum ztn cnm. başlarda güzel güzel konuşuodum. bu sefer çok üzerime düşmeye başladı. başka birinden hoşlandığım için umut vermek de istemiorumkibarca sölemeye çalışıorum konuşmak istemedimi. o da yanlış bişe yaptığını sanıo alakası yok halbu ki. inş bi daha bişe yazmaz ya sıkıldımmmm
off teklif edecekse etsin artık ya sinirim bozuluo. üstelik 1 ay önce tanıştığım biri face ten başıma bela oldu. Allah tan şehir dışında. her online olmamda konuşuo on saat. en son biraz bozuk davrandım. 1 ay bişe yazmadı. bugün yazmış ki sana yanlış bişe mi yaptım. bnde yokbişe yapmadın dedim. bu sefer uzattı iice naptım die. bnde dedim nie takılıosun bu kkadar boşver. bozuldu baya. evt gereksiz şeylere takılıroum filan die imalar yaptı. bnde evt git ders çalış dedimşaka mısın ya yazmış. ayyyy gıcık oldum yaaa. öyle arkadaşım filan da deil ya. bi seminer vesilesiyle 2 gün gördüm o kadar. ömrüm boyunca görmicem belkş bidaha. nie her gün her gün on saat konuşuyim dimi. hem konuşmak istesem bn yazarım sana
ay gıcık oldum işte. ztn moralim bozuk bu da tuz biber oldu
canım yazılanların hepsini okumadım ama sadece iki gün gördüm demişsin arkadaş bile sayılmazsınız aslında face den silsen ne olurki
üzmemeye çalışıorum ztn cnm. başlarda güzel güzel konuşuodum. bu sefer çok üzerime düşmeye başladı. başka birinden hoşlandığım için umut vermek de istemiorumkibarca sölemeye çalışıorum konuşmak istemedimi. o da yanlış bişe yaptığını sanıo alakası yok halbu ki. inş bi daha bişe yazmaz ya sıkıldımmmm
ahh canım, o çocuk sana tutulmuş belli ki...hiç mi olamaz sence ? belki ondan daha hayırlıdır ne dersin ?
Ama şunu da unutmamak lazım ;
Bir erkeğin bir kadının peşinden koşması , erkek açısından çok kötü olsa bile bizler için çok güzel bi duygu . Egomuz kabarıyor öyle değil mi???
eh tabi beğenilmek güzel bi duygu. ah bi de benim beendiğim peşimden koşsa hoşlansa o zaman tadından yenmez
İnan senin sevdiğin kişi senin peşinden koşsaydı bu kadar sevmezdin onu . Ulaşılması zor olan şeyler insana daha cazip gelir.
Bu yüzden erkekler peşlerinden çok koştukları kadınları mutlu ederler onların bir dediğini iki etmezler. Ama eğer tam tersi olursa erkeler kolay kazandıkları için pek kıymetini bilmezler . Tecrübeyle sabitlenmiştir
ManyetikKarpuz canım bakınca haber ver olur mu özeline msj attım..bak bakalım beni onun yanına yakıştırabilicek misin, malum beyfendi brad pitt zaar :)
kızlar ben ona mesaj atmakla ilk adımı atmış olmayacağım değil mi? ya bu ilk adım sayılır mı((((
o başlattı ama ilk önce banane..ben sadece fişeklemek istiyorum, azıcık umutlansın diye ...merhaba nasılsın o kadar..
ne dersiniz bu ilk adım mı(((( kıymetimi bilmez mi sonradan..
Sen bana ondan hoşlandığını söylemeseydin . Sadece benim önüme her iki fotoğrafı koysalardı ben ,İnan onun senin peşinden koştuğunu söylerdim . Bence 40 yıl arasa senin gibisini bulamaz
Yani anlayacağın bu iş olur aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?