• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

çocuğa güzel gözükecem die okulun ikoncanı oldum valla:1: ark lar dio bu ne şıklık her gün ne kadar şıksın:61: ama gören yok işte yada görmemezliğe verio:69:

bnmde çok pis foto koyasım var. aslında ikimizin beraber çok hoş bi fotosu vardı ama pc bozulunca gitti hepsi.:43: hemde o gelmişti çekinmek istemişti :69:cadica seninkinin face te olmamasına çok şaşırdım:53:

bnmde çok pis foto koyasım var. aslında ikimizin beraber çok hoş bi fotosu vardı ama pc bozulunca gitti hepsi.:43: hemde o gelmişti çekinmek istemişti :69:cadica seninkinin face te olmamasına çok şaşırdım:53:

Bence face de olmayanlar daha bi gizemli daha bi güzel oluyor. Ben şahsen erkek arkadaşımın face de olmasını istemem

bende çok şaşırmıştım duyunca... sanırım öyle şeylerle işi olmuyor pek adam çalışıyor vaktimi yoktur nedir demekki herkes bizim gibi değil olsaydı keşkee cidden resim koyasım var benimde

Canım ortak arkadaşınız var mıydı face de ? Bende birinden hoşlanıyorum ama facede ortak arkadaşımız yok şimdi onu eklersem onu facede özellikle araştırıp bulduğumu düşünecek . Bende kararsız kaldım ekleyip eklememe konusunda

canım walla yoktu ortak arkadaşımız, hatta soyadını bile bilmiyordum ki, bilsem bile adı ve soyadı ile arama yapıldığında çıkmıyor, demek ki kendisi istediklerini ekliyor herkes bulamasın istiyor onu..kafa karıştırıcı bu değil mi ?

ben de kursu buldum önce faceten ,kursun sayfasındaki arkadaş listesinde vardı ordan ekledim..yani onu özellikle araştırıp bulduğumu anlamıştır da, kaçıyor işte şimdi de..beni görünce arkasını dönüyor bana falan.. :((((

walla aslında ekle derim ben , eşeğin kulağına karpuz kabuğunu kaçırmakta fayda var..aklı karışsın..sayfana baksın , fotolarına baksın , aklı takılsın sana..iyi olur eklesen..aklında bir soru işareti olur senle ilgili..

canım walla yoktu ortak arkadaşımız, hatta soyadını bile bilmiyordum ki, bilsem bile adı ve soyadı ile arama yapıldığında çıkmıyor, demek ki kendisi istediklerini ekliyor herkes bulamasın istiyor onu..kafa karıştırıcı bu değil mi ?

ben de kursu buldum önce faceten ,kursun sayfasındaki arkadaş listesinde vardı ordan ekledim..yani onu özellikle araştırıp bulduğumu anlamıştır da, kaçıyor işte şimdi de..beni görünce arkasını dönüyor bana falan.. :((((

walla aslında ekle derim ben , eşeğin kulağına karpuz kabuğunu kaçırmakta fayda var..aklı karışsın..sayfana baksın , fotolarına baksın , aklı takılsın sana..iyi olur eklesen..aklında bir soru işareti olur senle ilgili..

Aslında doğru söylüyorsun ama gel gör ki şu ego çok kötü birşey :50::50::50:

ee kızlar ne diyorsunuz mesaj atayım mi ? kafanızı çok şişirdim biliyorum bu mesaj olayına baya bir taktım..

niye kafamız şişsin canım burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. ama ben mesaj konusunda biraz tereddüt ediyorum beni görünce arkasını dönüyor filan yazmışsınya kafam karıştı

ahaaaaaaaa tam üstüne bastıın :D ya tanıdıksak :D

ooof of bu aşk bizi bitireceeek :5::5::5::5::5:

erkekler aşık olur muuu:44::44:

bence hepimiz aynı durumdayız :):):) ama sanmıyorum tanıdık olduğumuzu

öle mi diosun. koyucam sanırım. yorumlarınızı çok mrk ediorum çünkü. keşke sen de koyabilseydin. adını soyadını google yazsana belki çıkar bi yerden fotosu:26:

Bence mesaj atacağına önce onun fotosunu beğen , bi süre sonra o sana mesaj atmazsa sen ona atarsın .

walla fotosunu beğenmek mi, kızlar o gördüğünüz fotoları var sadece facete..bir de 1-2 kişi beğenmiş, altlarında da 1 tane yorum var ve kendisi hiçbirini sallamamış..fotosunu beğenmek onu beğenmekle aynı şey be ya..onu hiç yapamam ki..:52:

öle mi diosun. koyucam sanırım. yorumlarınızı çok mrk ediorum çünkü. keşke sen de koyabilseydin. adını soyadını google yazsana belki çıkar bi yerden fotosu:26:

yani ben birbirimize karşı dürüst olduğumuzu düşünüyorum profil sayfamıza yalan yanlış şeyler yazacak kişiler değiliz. çoğu kişi gerçek hayatta olamadığını burada olmaya çalıştığı için ya öğretmen ya doktor yada ne bileyim birsürü şey işte tabiki hepsi yalan söylüyorlar demiyorum yanlış anlaşılmasın. dediğini yaptım adını arattım az kalsın kalbim duracaktı yıllar önce trafik kazasında ölmüş biriyle aynı isimdeymiş o çıktı direk bu ne dedim ayy çok korktumm ben sadece kendi resmimi gösterebilirim size onunda faydası olmaz sanırım

Back
X