- Konu Sahibi tourmaline
Fotolariiiin nerde oldugunu soyleyiiiinnn !!! Yoksa cildircammmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotolariiiin nerde oldugunu soyleyiiiinnn !!! Yoksa cildircammmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bnmde çok pis foto koyasım var. aslında ikimizin beraber çok hoş bi fotosu vardı ama pc bozulunca gitti hepsi.hemde o gelmişti çekinmek istemişti
cadica seninkinin face te olmamasına çok şaşırdım
![]()
bnmde çok pis foto koyasım var. aslında ikimizin beraber çok hoş bi fotosu vardı ama pc bozulunca gitti hepsi.hemde o gelmişti çekinmek istemişti
![]()
![]()
Canım ortak arkadaşınız var mıydı face de ? Bende birinden hoşlanıyorum ama facede ortak arkadaşımız yok şimdi onu eklersem onu facede özellikle araştırıp bulduğumu düşünecek . Bende kararsız kaldım ekleyip eklememe konusunda
yani düşünün benim için faceten eklemek bile ne kadar zor oldu, 1 hafta düşündüm..
mesaj atmaya da çok çekiniyorum.....merhaba nasılsın diye atayım mı son fikirleriniz nedir ?
canım walla yoktu ortak arkadaşımız, hatta soyadını bile bilmiyordum ki, bilsem bile adı ve soyadı ile arama yapıldığında çıkmıyor, demek ki kendisi istediklerini ekliyor herkes bulamasın istiyor onu..kafa karıştırıcı bu değil mi ?
ben de kursu buldum önce faceten ,kursun sayfasındaki arkadaş listesinde vardı ordan ekledim..yani onu özellikle araştırıp bulduğumu anlamıştır da, kaçıyor işte şimdi de..beni görünce arkasını dönüyor bana falan..(((
walla aslında ekle derim ben , eşeğin kulağına karpuz kabuğunu kaçırmakta fayda var..aklı karışsın..sayfana baksın , fotolarına baksın , aklı takılsın sana..iyi olur eklesen..aklında bir soru işareti olur senle ilgili..
ee kızlar ne diyorsunuz mesaj atayım mi ? kafanızı çok şişirdim biliyorum bu mesaj olayına baya bir taktım..
Canım foto varsa at illa beraber çektirdiğiniz olması gerekmiyor ki ...
ee kızlar ne diyorsunuz mesaj atayım mi ? kafanızı çok şişirdim biliyorum bu mesaj olayına baya bir taktım..
Bence mesaj atacağına önce onun fotosunu beğen , bi süre sonra o sana mesaj atmazsa sen ona atarsın .
tanıdık biri filan çıkar korkuorum ne yalan söliim![]()
bence hepimiz aynı durumdayız :):):) ama sanmıyorum tanıdık olduğumuzu
Bence mesaj atacağına önce onun fotosunu beğen , bi süre sonra o sana mesaj atmazsa sen ona atarsın .
öle mi diosun. koyucam sanırım. yorumlarınızı çok mrk ediorum çünkü. keşke sen de koyabilseydin. adını soyadını google yazsana belki çıkar bi yerden fotosu:26:
öle mi diosun. koyucam sanırım. yorumlarınızı çok mrk ediorum çünkü. keşke sen de koyabilseydin. adını soyadını google yazsana belki çıkar bi yerden fotosu:26: