Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

Ya sen onu gözünde çok büyütmüşsün abartma o kadar. Hatta onu sana karşı kötülemek istiyorum çok fazla büyütme gözünde diye :))

başlıyorum saymaya ;

1 ) Öncelikle giyimi şık deil
2 ) Saçları pek gür deil seyrek seyrek
3 ) Gamzesi de yoktur muhtemelen

daha da sayarım ama bu kadar yeter

yaaaa amaaa benim hoşlandığım çocukta barış manço sayılmaz yani ilerde kel adayı olur hatta:84::84::84::84::84:

walla ohoo benim de o kadar çok kusurum var ki...onun hiç kusuru yokmuş gibi geliyor bana (
ayrıca gamzesi var hem de 2 daneee

yaaaa amaaa benim hoşlandığım çocukta barış manço sayılmaz yani ilerde kel adayı olur hatta:84::84::84::84::84:

Her erkek belli bir yaştan sonra kel olur ama o günler gelene kadar fırça gibi saçların keyfini sürmek lazım

Not : Bazı erkekler vardır ki 80 yaşına geldiklerinde bile süpürge gibi saçları oluyor . Örnek dedem

acaba bizi yakıştırcak mısın çok mrk ettim şimdi

canım senin gibi biri nasıl kendine güvenmez anlamadım... saç rengin çok hoşuma gitti bu arada çocukta yakışıklıymış ama gözünde büyüttüğün kadar değil yakışıklı niye bana baksın diyorsun ama onun yerinde olsam bu kız niye bana baksın derdim heralde

saç rengine bayıldım cnm. çok tatlısın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…