• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

bnde aynıyım ama bnm sınavım var ondan. çalışmam lazım ama hiç cnm istemio.:50: aklıma başka başka şeyler gelio. hayallere dalıom salak salak:1: sen niye sıkıldın cnm?

unutmuştum ne güzel ama akşamüstü biraz kestireyim dedim rüyamda birileri gelmiş bize nişanlanmış biliyormusun diyorlardı... okadar sıkıntıyla uyandımki bi tuhaf oldum rüya sadece ama etkiledi biraz

unutmuştum ne güzel ama akşamüstü biraz kestireyim dedim rüyamda birileri gelmiş bize nişanlanmış biliyormusun diyorlardı... okadar sıkıntıyla uyandımki bi tuhaf oldum rüya sadece ama etkiledi biraz

kıyamam cnm ya.:69: unutmak kolay deil. umarım en kısa zamanda mutlu olabilceğin, seni anlyabilcek biriyle karşılaşırsın:49:

kıyamam cnm ya.:69: unutmak kolay deil. umarım en kısa zamanda mutlu olabilceğin, seni anlyabilcek bir
iyle karşılaşırsın:49:

benim anlamadığım aşık değilim bişey değilim sadece hoşlanıyorum eminim bundan hatta hoşlanıyordum.... niye böyle durup durup başa sarıyor anlamıyorum tam aklıma gelmiyor diyorum pat gelmiş....varya aslında bunların nedeni yaşadıklarımız değil yaşayamadıklarımız duygularımızı belli edip sonucu görsek bu gizemde çekicilikte ortadan kalkardı

benim anlamadığım aşık değilim bişey değilim sadece hoşlanıyorum eminim bundan hatta hoşlanıyordum.... niye böyle durup durup başa sarıyor anlamıyorum tam aklıma gelmiyor diyorum pat gelmiş....varya aslında bunların nedeni yaşadıklarımız değil yaşayamadıklarımız duygularımızı belli edip sonucu görsek bu gizemde çekicilikte ortadan kalkardı
f

doğru diosun. bişe yaşamadığımız için sürekli kuruoruz kafamızd. bu da unutmamızı engellio maalesef:43: bi de bn sürekli gördüğüm konuştuğum için unutmam imkansız sanırım:14::14::14:

aslında aramızda durumu en kolay olan sensin gibi görünüyor en azından sürekli görüyorsun yok yok ben senden umutluyum yakın zamanda hayırlı haber gelecek inşallah:64::64::64::64:

aslında aramızda durumu en kolay olan sensin gibi görünüyor en azından sürekli görüyorsun yok yok ben senden umutluyum yakın zamanda hayırlı haber gelecek inşallah:64::64::64::64:

bu ara kendini derslere verdi finaller var malum. bakalım cnm inş bişeler olur da anlatırım size:49:

ne güzel yazmışsın cnm ya. bana da yardımcı olur musun:26: bnmde 1 senedir bnden hoşlandığını düşündüğüm bi çocuk var. ya kadın anlar ya bakıştan. bugün de iice dikkat ettim ki yanlış anlamış olabilir miyim die. ama yok çocuk bana bi farklı bakıo var bnce kesin bişe. biraz göz önünde olan biri. reddeilme korkusu olabilir. bnde dışardan çok havalı duruo olabilirim. giyimime çok özen gösteririm. bilmiorum cesaret edemio belki:26: daha önce sınıftan bi kaç teklif eden olmuştu onları kabul etmedim belki bunu duymuş olabilir. o yüzde mi çekinio. off bilemedm ki.:59: nası yüreklendircem. yada kafamı karıştırdığı için bnde onun kafasını karıştırmak istiorum. ne yapıyim sizce?

Caniim bu yazdiklarini okuduktan sonra, dusundum... bence sen onun kafasini karistirirsan o zaman o senden dahada uzaklasir.. cunku diyosun ki reddedilme korkusu olabilir, cunku sen zaten siniftan gelen tekliflere hayir demissin, yani onun için bi nevi ulasilmaz gibisin... simdi birde boyle karisik oyunlar yaparsan, belki cocuk yok abi yook bu kiz bi oyle bi boyle diyip hepten vazgeçer ki Allah korusun yani....
Anlatabiliyomuyum ?

böyle her hareketlerine kafa yormak.acaba böyle mi düşündü,şöyle mi hissetti, ben olsam şöyle yapardım...offf ne kadar zor ya.bilmece gibiler.
ben ki cesur değilimdir,şeytan diyo artık sor biz neyiz böyle diye!!

ama böylesine aşık erkek nerdeee:43: bi de herkes aynı şekilde belli etmez.:37: mesela bana aşık bi çocuk vardı sınıftan sürekli beni gıcık edicek şeyler söylerdi. ama dibimden de ayrılmazdı:1:

canim sizinki daha tanisma evresiymis benim dedigim cikmaya basladiktan sonraki evreler:)
boyle erkek nerde deme azcik etrafina bakin senin pesinden kosan ama senin pas vermedigin tipler var ya iste onlara bir sans ver:) seni nekadar mutlu edeceklerine sen bile inanamicaksin bence:)

Caniim bu yazdiklarini okuduktan sonra, dusundum... bence sen onun kafasini karistirirsan o zaman o senden dahada uzaklasir.. cunku diyosun ki reddedilme korkusu olabilir, cunku sen zaten siniftan gelen tekliflere hayir demissin, yani onun için bi nevi ulasilmaz gibisin... simdi birde boyle karisik oyunlar yaparsan, belki cocuk yok abi yook bu kiz bi oyle bi boyle diyip hepten vazgeçer ki Allah korusun yani....
Anlatabiliyomuyum ?

evt cnm sölediklerin çok mantıklı. en iyisi ben hoşlandığımı sonuna kadar belli edeyim:49: çok saol yardımın için:71::71::71::71:

canim sizinki daha tanisma evresiymis benim dedigim cikmaya basladiktan sonraki evreler:)
boyle erkek nerde deme azcik etrafina bakin senin pesinden kosan ama senin pas vermedigin tipler var ya iste onlara bir sans ver:) seni nekadar mutlu edeceklerine sen bile inanamicaksin bence:)

ama başka birini severken bu biraz zor cnm. üstelik onun da bnden hoşlanma ihtimali varken. ancak hoşlanmadığından iice emin olup aşkımı kalbime gömüp başka teklifleri değerlendirebilirim:2::2::43:

böyle her hareketlerine kafa yormak.acaba böyle mi düşündü,şöyle mi hissetti, ben olsam şöyle yapardım...offf ne kadar zor ya.bilmece gibiler.
ben ki cesur değilimdir,şeytan diyo artık sor biz neyiz böyle diye!!

bnmde aklıma gelmio deil git de seviorum seni diye. offf offff. bi de hiç ilgim yoktu ona karşı ta ki bnmle ilgilenene kadar.:37::37: madm teklif etmicen ne diye kafamı karıştırıosun. sinir oluorum şu an ona:47::47::47:

Back
X